20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistas šķiņķi tomāti gurķi kukurūza avokado sarkanais kāposts lapu salāti čili mērce
Sagatavošana
1
Vistu šķiņķīti atkaulotu apber ar vistas garšvielu. Cep no abām pusēm.
2
Pēc tam veselo gabalu sagriež vairākos mazos gabaliņos, strēmelītes, šķēlītēs un katru no tām vēlreiz apcep, lai gaļa nebūtu jēla, bet būtu pavisam kraukšķīga.
3
Uz liela šķīvja vai bļodas "krāmē čupiņās" gurķus, tomātus, kukurūzu, avokado, sarkano kāpostu, lapu salātus un vidū liek vistas fileju.
4
Pāri pārlej sweet chili mērci.
Voilā! Tieši tik vienkārši!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit