Foto: Nikola Leite
Kā omīte saka: "Nu priekš kam man tev stāstīt veco, labo recepti, ja savās soctīklu dzīlēs vari atrast daudz ko labāku?" Par omītes receptēm nestrīdos, tās paliks labu labās, bet piekrītu tam, ka sociālajos tīklos var patiešām atrast daudz jaunu un pavisam vienkāršu recepšu. Lūk, ar šiem gardajiem salātiem "Instagram" platformā dalījās mana draudzene Nikola. Lai gan pēc skata izskatās viss pagalam vienkārši, uzrakstīju vēstuli: "Gaidu recepti!" Domājams, ka arī viņa tajā brīdī padomāja – "Recepti? Tur taču viss labi redzams!" Bet, ja nu kāda apslēptā sastāvdaļa?
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas šķiņķi tomāti gurķi kukurūza avokado sarkanais kāposts lapu salāti čili mērce

Sagatavošana

1

Vistu šķiņķīti atkaulotu apber ar vistas garšvielu. Cep no abām pusēm.

2

Pēc tam veselo gabalu sagriež vairākos mazos gabaliņos, strēmelītes, šķēlītēs un katru no tām vēlreiz apcep, lai gaļa nebūtu jēla, bet būtu pavisam kraukšķīga.

3

Uz liela šķīvja vai bļodas "krāmē čupiņās" gurķus, tomātus, kukurūzu, avokado, sarkano kāpostu, lapu salātus un vidū liek vistas fileju.

4

Pāri pārlej sweet chili mērci.

Voilā! Tieši tik vienkārši!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!