Saldā omlete ar ievārījumu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Savādā, bet gardā omlete ar ievārījumu.

Olas sakuļ, pievieno pienu, sāli un atkal sakuļ.

Uzkarsē pannu, izkausē sviestu, uzlej olu kulteni, uzliek vāku un cep gatavu uz mazas uguns.

Uz karstas omletes liek ievārījumu, saloka omleti uz pusēm un pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form