Saldā pica ar šokolādi, lazdu riekstiem un avenēm
Foto: Vida Press
2.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lai pagatavotu šo picu, mīklu vari jaukt pati, bet tikpat veiksmīgi var izmantot jau gatavās picas pamatnes, kuras veikalā atrodamas pie saldētajiem produktiem. Mēs izmantojām jau gatavo pamatni, tādējādi krietni saīsinot gatavošanas laiku.

Pie darba!

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 230 grādiem un uzsilda tajā cepamplāti.

Atkausētu picas pamatni liek uz cepampapīra un cep krāsnī 4-5 minūtes.

Cepto picu pārsmērē ar šokolādes krēmu, pārkaisa ar riekstiem un liek vēlreiz krāsnī - cep 1 minūti.

Pārkaisa picu ar avenēm un pūdercukuru un pasniedz.

Vēlams nevilcināties ar ēšanu, jo atdziestot picas pamatne ātri sacietē un vairs nav tik garda.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form