Foto: Shutterstock
Baltmaizes pudiņš - garšos gan mazajiem, gan lielajiem ēdājiem.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

baltmaize sviests cukurs1 gab.paciņa vaniļas cukurs piens2 gab.olas manna

Sagatavošana

1

Baltmaizes šķēlītes apsmērē ar sviestu.

2

Iesmērē cepamo trauku (jābūt ar vāku, ko var ievietot cepeškrāsnī) ar sviestu un drusku pakaisa mannā putraimus, lai pudiņš nepielīp pie malām. Tad maizes šķēles kārto traukā. Jācenšās aizpildīt visas tukšās vietas.

3

Uzber cukuru, vaniļas cukuru, jag grib arī kanēli. Liek atkal kārtu ar baltmaizi, tad cukuru un vaniļas cukuru.

4

Sakuļ pienu ar olām(pienam jābūt tik daudz, lai noklātu pilnībā maizi). Maisījumu pārlej maizei.

5

Cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī 25-30 minūtes.

*pēc vēlēšanās var pievienot sagrieztus ābolus.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!