Foto: Shutterstock
Gardais biezpiena un burkānu sacepums ar mannu - pilnam vēderam bez smaguma sajūtas.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
4 burkāni500 mlpiens100 gmanna100 gcukurs500 gbiezpiens naža galssāls1 ola kanēlis muskatrieksts

Sagatavošana

1

Burkānus notīra un sarīvē.

2

Uzliek vārīties pienu, nedaudz pielejot klāt ūdeni. Kad piens ir gandrīz uzvārījies pieliek burkānus un cukuru. Vāra, līdz burkāni ir mīksti.

3

Kad burkāni gatavi, pievieno mannu un vāra līdz masa sabiezē.

4

Tad masu nedaudz atdzesē, pievieno biezpienu, kanēli, rīvētu muskatriekstu un olu.

5

Visu kārtīgi samaisa un liek veidnē cepties 20 min. Var likt klāt arī rozīnes.

6

Pasniedz ar ogu ķīseli, skābu krējumu vai putukrējuma garnējumu.

Iesūtīja: tigra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!