
Gardais biezpiena un burkānu sacepums ar mannu - pilnam vēderam bez smaguma sajūtas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Burkānus notīra un sarīvē.
Uzliek vārīties pienu, nedaudz pielejot klāt ūdeni. Kad piens ir gandrīz uzvārījies pieliek burkānus un cukuru. Vāra, līdz burkāni ir mīksti.
Kad burkāni gatavi, pievieno mannu un vāra līdz masa sabiezē.
Tad masu nedaudz atdzesē, pievieno biezpienu, kanēli, rīvētu muskatriekstu un olu.
Visu kārtīgi samaisa un liek veidnē cepties 20 min. Var likt klāt arī rozīnes.
Pasniedz ar ogu ķīseli, skābu krējumu vai putukrējuma garnējumu.
Iesūtīja: tigra
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.