Foto: Shutterstock
Saldais biezpiens ar ķiršu kompotu - ātri pagatavojams deserts.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.biezpiena paciņa1 gab.olas dzeltenums0.5 glāzecukurs2 ĒKkrējums1 ĒKsviests

Sagatavošana

1

Biezpienu ar koka karoti bļodā samīca, tad pievieno olas dzeltenumu, cukuru, krējumu un mīkstu sviestu, samaisa, līdz veidojas viendabīga masa.

2

Saldo krējumu sakuļ vijīgās putās un iemaisa biezpiena masā.

3

Saldo biezpienu sapilda deserta trauciņos, pārlej ar ķiršiem, kas "izzvejoti" no kompota. Ja vēlas, var izmantot arī atlaidinātus saldētos ķiršus vai biezpiena masā iemaisīt marmelādes gabaliņus.

Iesūtīja: ebite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!