Rikota un maskarpone siera sacepums
Foto: Aikāgaršo!
2.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g Ricotta
Ricotta
250 g
250 g Mascarpone
Mascarpone
4
4 olas
olas
1 ĒK
1 ĒK manna
manna
2
2 bumbieri
bumbieri
  • Mātes dienas ēdieni
  • Viegla vasaras maltīte
  • Plātsmaizes
  • Saldie sacepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Gatavojoties pavasara sirsnīgākiem svētkiem – Māmiņu dienai, veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis aicina mammu svētkos pārsteigt ar pašu gatavotu, gardu kūku, piemēram, šo sieru sacepumu. Tas ne tikai būs īpašs pārsteigums mammai, bet arī patīkams našķis ikvienam svētku viesim.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavošana:

    Sakuļ olas ar cukuru, pievieno Ricotta un Mascarpone sieru, kārtīgi samaisa, pievieno vienu ēdamkaroti mannas.

    Bumbierus nomizo, izņem serdes un sagriež gabaliņos. Liek bumbierus kūkas formā un pārlej ar siera masu.

    Cep sakarsētā cepeškrāsnī, 170°C temperatūrā, 30 līdz 40 minūtes.

    Gatavu sacepumu atdzesē un pasniedz ar svaigām ogām vai ogu mērci.

    Aikāgaršo padoms! Bumbierus var aizstāt ar žāvētiem augļiem vai ogām, kā arī ar svaigiem rabarberiem, plūmēm vai āboliem. Izmēģini pievienot arī grauzdētus riekstus un dažādas sēklas!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form