40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
150 gķirbji ūdens0.5 glāzepiens0.5 glāzecukurs1 glāzerīsi100 grozīnes sviests
Sagatavošana
1
Rīsus novāra. Ķirbi nomizo, izņem sēklas, sagriež mazos gabaliņos, liek katlā, pārlej ar karstu ūdeni, lai ķirbji būtu tikko nosegti, uzliek vāku un vāra 10 minūtes.
2
Pielej pienu, pieliek vārītos rīsus, sviestu, cukuru un sautē 15 minūtes, maisot ar koka karoti.
3
Izkausētā sviestā ieber rozīnes, tiklīdz tās uzbriest, kopā ar sviestu pievieno plovam, izmaisa un karsē pāris minūtes.
4
Pasniedz karstu.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit