Saldējums neticami gardā kabaču vafelē
Foto: No privātā arhīva
0 0
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
10 gab.
10 gab. olas
olas
 
sviesta paciņa
sviesta paciņa
2 glāzes
2 glāzes cukurs
cukurs
2 glāzes
2 glāzes milti
milti
1 gab.
1 gab. kabacis
kabacis
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Saldējums
  • Vafeles
  • Pasaules Virtuve
  • Ko jūsmājās nozīmē pirmais dzeltenais kabacis? Ģimenes saimniecībā "Absolūts ēd" nav divu domu: sākas kabaču saldējuma laiks! Saldējums ar ogām un lāsīti medus kraukšķīgā, sātīgā, garšīgā kabaču vafelē – brīnišķīgi sezonāls gardums! Recepti izdomājusi un ar prieku iesaka "Absolūts ēd" mamma un ideju ģenerators Ilze Lipska.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas sakuļ ar cukuru.

    Izkausē sviestu, tajā iemaisa 1 glāzi miltu.

    Visu sajauc kopā ar sakultajām olām, pievienojot arī pārējos miltus.

    Masai pierīvē kabaci. Ilze piebilst: "Kabaci agrāk rīvēju atsevišķi, spiedu nost sulu, cik var, un tad liku klāt mīklai, bet tagad vairs tā nedaru. Ja nu akurāt kabacis ir ļoti sulīgs, tad var kādu karoti miltus vēl pievienot klāt."

    Cep vafeles.

    Karstas vafeles sarullē, atdzesē, un pilda ar saldējumu, liekot klāt visu, kas garšo – svaigas ogas, lāsīti medus utt.

    Lai garšīgi un priecīgi!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form