Saldējums pieaugušajiem – saldētā sangrija
Foto: Vida Press
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Sīrupam:
250 g
250 g cukurs
cukurs
125 ml
125 ml ūdens
ūdens
1
1 citrona sula
citrona sula
Saldējumam:
500 ml
500 ml sauss baltvīns
sauss baltvīns
4 gab.
4 gab. šķēlēs sagriezti nektarīni
šķēlēs sagriezti nektarīni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Saldējums
  • Pasaules Virtuve
  • Tradicionāli Spānijā sangriju gatavo no sarkanvīna, limonādes un augļiem, bet, lūk, netradicionālāka versija – baltvīns, kas pārvērsts "saldējumā". No norādītajiem daudzumiem iegūsi 8-10 porcijas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo sīrupu: visas sastāvdaļas liek neliekā patliņā un karsē, nepārtraukti maisot, līdz cukurs izkusis.

    Uz vidējas liesmas karsē apmēram 5 minūtes, tad noņem no plīts un pilnībā atdzesē.

    Ja vēlies gatavot vīna saldējumus ar ogām, pievieno 250 gramus saldētu vai svaigu ogu sīrupam un vāri, kamēr ogas izšķīdušas.

    Gatavo saldējumus: sajauc vīnu un sīrupu. Saldējuma veidnēs liek augļu šķēlītes, pārlej ar vīna un sīrupa maisījumu un saldē 2 stundas.

    Gandrīz sasalušajā masā sprauž saldējuma kociņus un liek atpakaļ saldētavā uz 2-3 stundām vai visu nakti.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form