Saldējums pieaugušajiem – saldētā sangrija
Foto: Vida Press
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Tradicionāli Spānijā sangriju gatavo no sarkanvīna, limonādes un augļiem, bet, lūk, netradicionālāka versija – baltvīns, kas pārvērsts "saldējumā". No norādītajiem daudzumiem iegūsi 8-10 porcijas.

Gatavo sīrupu: visas sastāvdaļas liek neliekā patliņā un karsē, nepārtraukti maisot, līdz cukurs izkusis.

Uz vidējas liesmas karsē apmēram 5 minūtes, tad noņem no plīts un pilnībā atdzesē.

Ja vēlies gatavot vīna saldējumus ar ogām, pievieno 250 gramus saldētu vai svaigu ogu sīrupam un vāri, kamēr ogas izšķīdušas.

Gatavo saldējumus: sajauc vīnu un sīrupu. Saldējuma veidnēs liek augļu šķēlītes, pārlej ar vīna un sīrupa maisījumu un saldē 2 stundas.

Gandrīz sasalušajā masā sprauž saldējuma kociņus un liek atpakaļ saldētavā uz 2-3 stundām vai visu nakti.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form