Foto: Shutterstock
Gatavos kliņgerīšus pārber ar cukuru vai riekstiem.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
150 gsviests150 gcukurs vaniļa5 gab.olas500 gmilti citrona miziņa

Sagatavošana

1

Sviestu saputo ar cukuru, pievieno vaniļu un tad pa vienai olas.

2

Puto, kamēr cukurs izkusis, tad iesijā miltus un kārtīgi samaisa, var vēl pierīvēt citrona miziņu.

3

Tad ņem pa mīklas piciņai, savirpina desiņu un taisa mazus kliņģerīšus, kurus pārsmērē ar sakultu olu, pārber ar rupjo cukuru, vai smalkiem riekstiņiem, kas nu kuram tuvāks un cep, kamēr gatavi.

4

Sākumā, kamēr karsti viņi, protams, ir mīksti, bet kad atdziest, tad paliek cietāki.

Iesūtīja: Kitina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!