'Saldie sērkociņi' svētku svecīšu iededzināšanai
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
200 g
200 g milti
milti
1
1 ola
ola
80 g
80 g cukurs
cukurs
110 g
110 g sviests istabas temperatūrā
sviests istabas temperatūrā
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Cepumi
  • Ēdieni bērniem
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Cik skaisti izskatās, kad svētku mēnesī noskaņas radīšanai iedegtas gaismiņas un sveces. Šie saldie "sērkociņi" atgādinās par svētku tuvošanos un būs ne tikai skaista dekorācija, bet arī garšīgi un oriģināli cepumi. Recepti iesaka gardēde Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu, cukuru un šķipsniņu sāls puto ar mikseri.

    Pievieno olu un turpini putot, bet ne pārāk ilgi.

    Pievieno miltus un mīci mīklu.

    Liec ledusskapī vismaz uz 30 minūtēm.

    Mīklu izrullē, sagriez strēmelēs un liec cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā uz 6–10 minūtēm.

    Mikroviļņu krāsnī izkausē tumšo šokolādi.

    Kad cepumi atdzisuši, katru standziņu iemērc šokolādē un liec ledusskapī.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form