Foto: Shutterstock
Saldie kartupeļi, saukti par sirdstriekas ēdienu - traki garšīgi, bet arī nežēlīgi sātīgi.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 saldie kartupeļi4 tomāti sāls malti melnie pipari5 ķiploka daiviņas300 mlsaldais krējums120 gsiers, rīvēts sīpolloki

Sagatavošana

1

Sagriež šķēlītēs saldos kartupeļus, liek cepamā traukā pamīšus ar tomātu šķēlītēm, paralēli apkaisot ar sāli, pipariem, pieliekot kādu ķiploku šķēlīti, to visu bagātīgi aplej ar saldo krējumu, pārkaisa ar rīvētu sieru un cep, kamēr kartupeļi mīksti.

2

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar lociņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!