Foto: Shutterstock
Saldo kēksiņu pamatrecepte, kuru var papildināt pēc paša vēlmēm.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 gmilti1 ĒKcepamais pulveris1 šķipsnasāls160 mleļļa80 gcukurs1 gab.ola250 mlpiens

Sagatavošana

1

Visas sastāvdaļas liek bļodā un sakuļ viendabīgā masā. Lej ietaukotā kēksiņu veidnē.

2

Šai mīklai var likt klāt, piemēram, riekstus, svaigas ogas vai mandeļu skaidiņas un kaltētas dzērvenes.

3

Cep 190*C grādos 20 - 25 minūtes.

Iesūtīja: Babs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!