Saldskābais vistas voks
Foto: Publicitātes foto
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. vistas fileja
vistas fileja
1 gab.
1 gab. olu nūdeļu paciņa
olu nūdeļu paciņa
1 gab.
1 gab. paprika
paprika
3 gab.
3 gab. zaļo zirņu pākstis
zaļo zirņu pākstis
100 g
100 g saldskābā vok mērce
saldskābā vok mērce
15 g
15 g lociņi
lociņi
25 g
25 g pupiņu asni
pupiņu asni
0.5 gab.
0.5 gab. sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Makaronu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Dosimies ātrā "izbraucienā" uz Āziju, iepazīsim jaunus produktus un gatavošanas veidus, lai ikdienas maltītēs rastu vēl vairāk prieka, lai mūsu tuvākie ēstu veselīgāk un daudzveidīgāk un lai komplimenti pavāram skanētu vēl skaļāk! Mūsdienu pasaule piedāvā neiedomājami lielu daudzumu pusfabrikātu, kuru ikona ir Āzijā radušās ātri vārāmās zupas. Lai neapmaldītos šajos ar Mendeļejeva kungu kopradītajos džungļos, esmu izvēlējies jums parādīt gardas Āzijas virtuves receptes”, stāsta "Rimi" gardēdis, šefpavārs Mārtiņš Sirmais, iesakot recepti ātri pagatavojamam garšas ceļojumam uz Āziju. Izmēģini un izbaudi!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriez vistas gaļu sīkās strēmelēs.

    Vokpannā ielej un uzkarsē eļļu un liec cepties gaļu, tad pievieno burkānus, papriku, zaļās zirņu pākstis.

    Pievieno saldskābo vokmērci un, intensīvi maisot, cep visu vienu minūti.

    Novāri olu nūdeles un liec vokpannā.

    Pievieno cepto vistu ar dārzeņiem, pupiņu asnus, sagrieztus lokus un violetos sīpolus, samaisi un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form