
"Dosimies ātrā "izbraucienā" uz Āziju, iepazīsim jaunus produktus un gatavošanas veidus, lai ikdienas maltītēs rastu vēl vairāk prieka, lai mūsu tuvākie ēstu veselīgāk un daudzveidīgāk un lai komplimenti pavāram skanētu vēl skaļāk! Mūsdienu pasaule piedāvā neiedomājami lielu daudzumu pusfabrikātu, kuru ikona ir Āzijā radušās ātri vārāmās zupas. Lai neapmaldītos šajos ar Mendeļejeva kungu kopradītajos džungļos, esmu izvēlējies jums parādīt gardas Āzijas virtuves receptes”, stāsta "Rimi" gardēdis, šefpavārs Mārtiņš Sirmais, iesakot recepti ātri pagatavojamam garšas ceļojumam uz Āziju. Izmēģini un izbaudi!
Sagriez vistas gaļu sīkās strēmelēs.
Vokpannā ielej un uzkarsē eļļu un liec cepties gaļu, tad pievieno burkānus, papriku, zaļās zirņu pākstis.
Pievieno saldskābo vokmērci un, intensīvi maisot, cep visu vienu minūti.
Novāri olu nūdeles un liec vokpannā.
Pievieno cepto vistu ar dārzeņiem, pupiņu asnus, sagrieztus lokus un violetos sīpolus, samaisi un pasniedz.
Lai labi garšo!
Comment Form
