Foto: Publicitātes foto
"Dosimies ātrā "izbraucienā" uz Āziju, iepazīsim jaunus produktus un gatavošanas veidus, lai ikdienas maltītēs rastu vēl vairāk prieka, lai mūsu tuvākie ēstu veselīgāk un daudzveidīgāk un lai komplimenti pavāram skanētu vēl skaļāk! Mūsdienu pasaule piedāvā neiedomājami lielu daudzumu pusfabrikātu, kuru ikona ir Āzijā radušās ātri vārāmās zupas. Lai neapmaldītos šajos ar Mendeļejeva kungu kopradītajos džungļos, esmu izvēlējies jums parādīt gardas Āzijas virtuves receptes”, stāsta "Rimi" gardēdis, šefpavārs Mārtiņš Sirmais, iesakot recepti ātri pagatavojamam garšas ceļojumam uz Āziju. Izmēģini un izbaudi!
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.vistas fileja1 gab.olu nūdeļu paciņa1 gab.paprika3 gab.zaļo zirņu pākstis100 gsaldskābā vok mērce15 glociņi25 gpupiņu asni0.5 gab.sarkanais sīpols

Sagatavošana

1

Sagriez vistas gaļu sīkās strēmelēs.

2

Vokpannā ielej un uzkarsē eļļu un liec cepties gaļu, tad pievieno burkānus, papriku, zaļās zirņu pākstis.

3

Pievieno saldskābo vokmērci un, intensīvi maisot, cep visu vienu minūti.

4

Novāri olu nūdeles un liec vokpannā.

5

Pievieno cepto vistu ar dārzeņiem, pupiņu asnus, sagrieztus lokus un violetos sīpolus, samaisi un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!