Saldskābais voks ar olu nūdelēm taizemiešu gaumē
Foto: Shutterstock
4.2000 10
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g vistas vai cūkgaļas fileja
vistas vai cūkgaļas fileja
1 ĒK
1 ĒK augu eļļa
augu eļļa
250 g
250 g saldētu dārzeņu maisījums vokam
saldētu dārzeņu maisījums vokam
1 gab.
1 gab. paciņa Santa Maria saldskābās vok mērces
paciņa Santa Maria saldskābās vok mērces
 
olu nūdeles
olu nūdeles
sauja
sauja sezama sēklas
sezama sēklas
1/2
1/2 čili pipars
čili pipars
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri pagatavojams saldskābais taizmeišu voks, ko vislabāk pasniegt ar olu nūdelēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Verdošā sālsūdenī liek olu nūdeles un vāra 5–10 minūtes, tad nokāš tās.

    Pannā uzkarsē eļļu un strauji apcep plānās strēmelītēs sagrieztu gaļu, līdz tā gandrīz gatava.

    Pievieno dārzeņus (var arī svaigus) un maisot cep 2–3 minūtes.

    Pievieno saldskābo mērci, kapātu čili piparu, nūdeles un, nepārtraucot maisīšanu, karsē vēl pāris minūtes.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar grauzdētām sezama sēklām.

    Iesūtīja: Maria

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form