Saldskābais voks ar olu nūdelēm taizemiešu gaumē
Foto: Shutterstock
4.1250 8
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ātri pagatavojams saldskābais taizmeišu voks, ko vislabāk pasniegt ar olu nūdelēm.

Verdošā sālsūdenī liek olu nūdeles un vāra 5–10 minūtes, tad nokāš tās.

Pannā uzkarsē eļļu un strauji apcep plānās strēmelītēs sagrieztu gaļu, līdz tā gandrīz gatava.

Pievieno dārzeņus (var arī svaigus) un maisot cep 2–3 minūtes.

Pievieno saldskābo mērci, kapātu čili piparu, nūdeles un, nepārtraucot maisīšanu, karsē vēl pāris minūtes.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar grauzdētām sezama sēklām.

Iesūtīja: Maria

Comment Form