
Loading...
Sastāvdaļas
gurķi
gurķiMARINĀDEI
1,5 l
1,5 l ūdens
ūdens200 g
200 g cukurs
cukurs3 ĒK
3 ĒK sāls
sāls400 ml
400 ml etiķis
etiķis1 ĒK
1 ĒK kurkuma
kurkuma1/4 TK
1/4 TK malts muskatrieksts
malts muskatrieksts1 ĒK
1 ĒK smalržīgie pipari
smalržīgie pipari4-5
4-5 krustnagliņas
krustnagliņas pēc garšas
pēc garšas diļļu ziedi vai sēklas
diļļu ziedi vai sēklasGurķu šķēles saldskābajā marinādē ar kurkumu un muskatriekstu. Recepti iesaka mūsu lasītāja Ārija Prazdņikova.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gurķus noskalo, gareniski sagriež šķēlēs, liek izkarsētās burciņās.
Visas marinādes sastāvdaļas liek katliņā un karsē. Kad marināde sāk burbuļot, to vāra 4-5 minūtes, tad izkāš un karstu lej virs gurķiem.
Gurķus pasterizē pēc izjūtas - līdz šķēles maina krāsu, tad aizskrūvē burkas ar vāciņiem.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.