Saldskābās gurķu šķēles ar kurkumu ziemai
Foto: Privātais ahīvs
Loading...
Sastāvdaļas

Gurķu šķēles saldskābajā marinādē ar kurkumu un muskatriekstu. Recepti iesaka mūsu lasītāja Ārija Prazdņikova.

Gurķus noskalo, gareniski sagriež šķēlēs, liek izkarsētās burciņās.

Visas marinādes sastāvdaļas liek katliņā un karsē. Kad marināde sāk burbuļot, to vāra 4-5 minūtes, tad izkāš un karstu lej virs gurķiem.

Gurķus pasterizē pēc izjūtas - līdz šķēles maina krāsu, tad aizskrūvē burkas ar vāciņiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form