Foto: Shutterstock
Sālī cepti kartupeļi ar pikantu mērcīti.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vidēja lieluma kartupeļi1 kgsāls siers krējums ķiploks zaļumi

Sagatavošana

1

Kartupeļus ar visu mizu kārtīgi nomazgā.

2

Uz cepešpannas uzber kilogramu sāls. Izlīdzina. Uz sāls liek nomazgātos kartupeļus.

3

Cepešpannu liek krāsnī un cep kartupeļus, kamēr gatavi. Apmēram 40-45 minūtes.

4

Gatavos kartupeļus pasniedzot, iegriež un iegriezuma vietā uzlej mērci – smalki sarīvēts siers, krējums, piespiests ķiploka un zaļumi.

Iesūtīja: Mamma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!