Sāļie kartupeļu un biezpiena kēksiņi
Foto: DELFI.lt
2.2222 9
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Uzkodu galdam vai kā piedeva pie pamatēdiena - sāļie kartupeļu un biezpiena kēksiņi.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180-200 grādiem.

Virtuves kombainā vai ar dārzeņu rīvi sasmalcina kartupeļus, sīpolus, cukini un sieru. Dārzeņiem pievieno olas, krējumu un visu kārtīgi samaisa.

Pievieno masai biezpienu, sāli, piparus, nedaudz eļļas un visu vēlreiz samaisa.

Sagatavoto mīklu pilda mafinu vai kēksu formiņās un liek cepeškrāsnī.

Cep aptuveni pusstundu, līdz gatavs!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form