Sāļie vafeļu groziņi ar garneļu salātiem
Foto: Екатерина Седых
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
VAFEĻU GROZIŅIEM
5
5 olas
olas
50 g
50 g cukurs
cukurs
300 g
300 g milti
milti
200 g
200 g sviests
sviests
GARNEĻU SALĀTIEM
 
gurķis
gurķis
 
ķirštomāti
ķirštomāti
 
Ķīnas kāposts
Ķīnas kāposts
 
garneles
garneles
 
vārītas olas
vārītas olas
 
majonēze
majonēze
 
granātābola sēkliņas
granātābola sēkliņas
 
olīvas
olīvas
 
citronu sula
citronu sula
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Vafeles
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Tasty" lasītāja Jekaterina Sediha recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai, piesaka recepti pašceptiem vafeļu groziņiem ar garneļu salātu pildījumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Iejauc mīklu vafelēm, samaisot visas sastāvdaļas, līdz iegūta mīkla bez kunkuļiem.

    Sakarsē vafeļu pannu.

    Lej pannā kausiņu mīklas, cep, līdz vafele gatava, tad izņem to no pannas un nekavējoties, vēl karstu saloka groziņa formā.

    Turpina cept vafeles, līdz visa mīkla izmantota.

    Pagatavo salātus, sasmalcinot un samaisot bļodiņā visas sastāvdaļas.

    Pilda salātus vafeļu groziņos un pasniedz.

    Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

    Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

    Vairāk par konkursu lasi te!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form