Foto: Shutterstock
Sātīgam aizdaram šampinjonu - saldā krējuma mērce.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

šampinjoni sīpoli žavēta gaļa milti piens saldais vai skābs krējums

Sagatavošana

1

Šampinjonus nomazgā, sagriež šķēlītēs uz pannas kopā ar sīpoliem (var arī žāvētu gaļiņu) apcep.

2

Ja grib tādu garāku mērci, tad miltus iemaisa ūdenī vai pienā un lej virsū šampinjoniem, lai sabiezē. Uzlej saldo vai skābo krējumu un pakarsē pāris minūtes.

* personīgi man patīk apceptiem šampinjoniem un sīpoliem virsū tikai labi daudz skābo krējumu. Var arī ar saldo krējumu bez miltiem, jo saldais krējums, kādu laiku pavārot, sabiezē pats.

Iesūtīja: vinčiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!