Foto: Shutterstock
Sarkans pie balta, sarkans pie balta – un rezultātā sanāk gardais biešu un kazas siera tornītis. Šis ēdiens var kalpot kā lieliskas ātrās brokastis vai starteris pusdienām, vai brangām vakariņām. Tā kā kazas sieri mēdz būt sāļi, no garšvielām pietiks tikai ar melnajiem pipariem. Bet olīveļļa un balzamiko etiķis patīkami kontrastēs ar biešu saldumu.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vārītas bietes kazas siers olīveļļa balzamiko etiķis melnie pipari baziliks (vai kāds cits garšaugs)

Sagatavošana

1

Vārītās bietes sagriež paresnās ripiņās. Liek bietes gabaliņu uz šķīvja un pa virsu ziež kazas sieru. Pēc tam atkal vienu ripiņu bieti.

2

Šādi būvē biešu un siera tornīti sešos stāvos – trīs kārtas ar bieti, bet trīs ar kazas sieru.

3

Kad tornītis "uzbūvēts", to apkaisa ar nedaudz svaigi maltiem melnajiem pipariem. Apslaksta ar nedaudz olīveļļu un balzamiko etiķi garšai.

4

Biešu un siera salātus dekorē ar bazilika vai kāda cita garšauga lapiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!