20Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
SALĀTIEM:1 sarkanais kāposts150 gkonservēta kukurūza2 vidēji burkāni4 ĒKsmalki sagriezti sīpolloki4 ĒKkapāti pētersīļi1 ābols MĒRCEI:3 ĒKmajonēze3 ĒKbezpiedevu jogurts2 TKtikka masala karija pasta
Sagatavošana
1
Plāni sagriež vai saēvelē kāpostu (kacenu neizmanto).
2
Nomazgā, nomizo un plānās strēmelēs sagriež burkānus (ļoti ērti to darīt ar kartupeļu vai augļu mizojamo nazīti).
3
Smalki sagriež lokus un pētersīļus.
4
Sagatavo mērci: samaisa majonēzi ar jogurtu, pievieno kariju, labi izmaisa.
5
Nomizo ābolu, sagriež četrās daļās, izņem serdi un uz rupjās rīves sarīvē, liek jogurta mērcē.
6
Pievieno visus pārējos dārzeņus, neaizmirsot kukurūzu, un uzmanīgi izcilā ar divām karotēm.
7
Pārbauda sāls daudzumu. Pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit