Sārtais liellopu buljona fondī ar vīnu
Foto: DELFI
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 ml
300 ml dārzeņu sula
dārzeņu sula
250 ml
250 ml sarkanvīns
sarkanvīns
600 ml
600 ml liellopa buljons
liellopa buljons
2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
175 g
175 g cūkgaļas fileja
cūkgaļas fileja
175 g
175 g liellopa fileja
liellopa fileja
175 g
175 g tītara fileja
tītara fileja
4 gab.
4 gab. Frankfurtes desiņas
Frankfurtes desiņas
1 gab.
1 gab. sarkana paprika
sarkana paprika
18 gab.
18 gab. tomāti (plūmīšu)
tomāti (plūmīšu)
8 gab.
8 gab. jaunās sarkanās bietītes (mazas)
jaunās sarkanās bietītes (mazas)
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Fondī
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Sārtais fondī pasēdēšanai visa vakara garumā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo fondī traukā vai katliņā.

    Katliņā lej sulu, vīnu, buljonu garšvielas un vāra 8 minūtes.

    Zaļumus izņem. Ja vārījāt katliņā, tad pārlejiet visu fondī traukā un turpiniet karsēt.

    Sagrieztu gaļu un dārzeņus izliek uz šķīvja un pasniedz kopā ar fondī.

    Klāt pasniedz mārrutkus, ķīniešu ķiploku mērci, sarkano piparu mērci.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form