1Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
rabarberi
Sagatavošana
1
Nogriež rabarberu kātiem resnos galus, noslauka smiltis un gružus, galvenais tos nemazgāt! Novelk miziņas un sagriež kātus aptuveni 1 cm lielos gabaliņos. Kārto maisiņos.
2
Ja maisiņiem nav zipper aiztaisāmais, aizlīmē tos ar skoču vai aizspied ar saspraudēm un saldētavā iekšā!
3
Ziemā pirms izmantošanas tie nav jāatsaldē, var bērt uzreiz ūdenī un vārīt. Arī uz plātsmaizēm var likt saldētus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit