Foto: Shutterstock
Vasaru grūti iztēloties bez rabarberu plātsmaizēm un klimpu zupas, bet ko iesākt ziemā? Ir risinājums - sasaldē rabarberus, lai arī gada saltākajā laikā varētu gatavot gardus desertus.
1Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

rabarberi

Sagatavošana

1

Nogriež rabarberu kātiem resnos galus, noslauka smiltis un gružus, galvenais tos nemazgāt! Novelk miziņas un sagriež kātus aptuveni 1 cm lielos gabaliņos. Kārto maisiņos.

2

Ja maisiņiem nav zipper aiztaisāmais, aizlīmē tos ar skoču vai aizspied ar saspraudēm un saldētavā iekšā!

3

Ziemā pirms izmantošanas tie nav jāatsaldē, var bērt uzreiz ūdenī un vārīt. Arī uz plātsmaizēm var likt saldētus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!