780Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
garšvielas3 kgcūkgaļa vai vistu šķiņķi1 lkefīrs200 gmajonēze1 ķiploka galva
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež ne pārāk lielos gabaliņos, sajauc ar pusapļos sagrieztiem sīpoliem, rīvētiem ķiplokiem.
2
Pārlej ar majonēzi un kefīru, kā arī pievieno garšvielas - pēc garšas.
3
Visu samaisa, nedaudz patur ārpus ledusskapja, bet pēc tam liek vēsumā marinēties - vismaz 12 stundas.
Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit