Kefīrā marinēts šašliks
Foto: Shutterstock
3.2857 21
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šis ir mans firmas šašliks, kas garšo visiem radiņiem - tā par majonēzē un kefīrā marinēto šašliku stāsta Evija, kas atsūtījusi recepti. Šādi marinēt var gan cūkgaļu (izvēlies muguras daļas gabaliņu), gan atkaulotus vistu šķiņķīšus vai fileju.

Gaļu sagriež ne pārāk lielos gabaliņos, sajauc ar pusapļos sagrieztiem sīpoliem, rīvētiem ķiplokiem.

Pārlej ar majonēzi un kefīru, kā arī pievieno garšvielas - pēc garšas.

Visu samaisa, nedaudz patur ārpus ledusskapja, bet pēc tam liek vēsumā marinēties - vismaz 12 stundas.

Labu apetīti!

Source

Tasty

Tags

Baudi vasaru! Jāņi Bērnu ballītes ēdieni Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei Ikdienas maltītei Līgo svētku un Jāņu receptes Viegla vasaras maltīte Cūkgaļa Garšvielas un garšaugi Kefīrs Ķiploki Majonēze Gaļas ēdieni Grils Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Piknika ēdienu receptes viegli
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form