Kefīrā marinēts šašliks
Foto: Shutterstock
3.0789 38
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
garšvielas
garšvielas
3 kg
3 kg cūkgaļa vai vistu šķiņķi
cūkgaļa vai vistu šķiņķi
1 l
1 l kefīrs
kefīrs
200 g
200 g majonēze
majonēze
1
1 ķiploka galva
ķiploka galva
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Gaļas ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Šis ir mans firmas šašliks, kas garšo visiem radiņiem - tā par majonēzē un kefīrā marinēto šašliku stāsta Evija, kas atsūtījusi recepti. Šādi marinēt var gan cūkgaļu (izvēlies muguras daļas gabaliņu), gan atkaulotus vistu šķiņķīšus vai fileju.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež ne pārāk lielos gabaliņos, sajauc ar pusapļos sagrieztiem sīpoliem, rīvētiem ķiplokiem.

    Pārlej ar majonēzi un kefīru, kā arī pievieno garšvielas - pēc garšas.

    Visu samaisa, nedaudz patur ārpus ledusskapja, bet pēc tam liek vēsumā marinēties - vismaz 12 stundas.

    Labu apetīti!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Baudi vasaru! Jāņi Bērnu ballītes ēdieni Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei Ikdienas maltītei Līgo svētku un Jāņu receptes Viegla vasaras maltīte Cūkgaļa Garšvielas un garšaugi Kefīrs Ķiploki Majonēze Gaļas ēdieni Grils Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Piknika ēdienu receptes viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form