Foto: Shutterstock
Šis ir mans firmas šašliks, kas garšo visiem radiņiem - tā par majonēzē un kefīrā marinēto šašliku stāsta Evija, kas atsūtījusi recepti. Šādi marinēt var gan cūkgaļu (izvēlies muguras daļas gabaliņu), gan atkaulotus vistu šķiņķīšus vai fileju.
780Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
garšvielas3 kgcūkgaļa vai vistu šķiņķi1 lkefīrs200 gmajonēze1 ķiploka galva

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež ne pārāk lielos gabaliņos, sajauc ar pusapļos sagrieztiem sīpoliem, rīvētiem ķiplokiem.

2

Pārlej ar majonēzi un kefīru, kā arī pievieno garšvielas - pēc garšas.

3

Visu samaisa, nedaudz patur ārpus ledusskapja, bet pēc tam liek vēsumā marinēties - vismaz 12 stundas.

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!