Foto: Shutterstock
Šašliks minerālūdens un sojas marinādē - pāris stundas un ir cepams.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

gaļa1 glāzeminerālūdens sojas mērce sīpoli garšvielas

Sagatavošana

1

Gaļa der jebkura, jo visa sanāk sulīga un mīksta - arī cīpslaināku mēģināts taisīt.

2

Gaļu sagriež, pielej klāt gāzētu minerālūdeni - tā, lai nosedz gaļu.

3

Atstāj uz kādu pusstundu.

4

Tad lieko nolej, pievieno sojas mērci, sīpolus un garšvielas , kas paredzētas šašlikam, grillētai gaļai, vai arī kūpinātas paprikas pulveri.

5

Visu kārtīgi izmīca, pēc vajadzības var pievienot vēl sāli.

6

Pēc pāris stundām var cept un baudīt.

7

Ļoti gardi sanāk,ja pievieno arī tomātus un pesto mērci.

Iesūtīja: Juisīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!