close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Adžika

Adžika

Adžika ir garšvielu maisījums, kas nāk no Gruzijas. Tā varētu būt gan pulverveidā, gan kā pasta. Adžika sastāv no sarkanajiem pipariem, kuriem noņemta miza, ķiplokiem, sāls, koriandra, dillēm un etiķa. Izmanto gatavojot krievu virtuves ēdienus, piemēram, boršču, zupas, gaļa un zivju ēdienus, mērces, der arī grilētiem ēdieniem.

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.