close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Aprikozes

Aprikozes

Aprikozes ir lieliskas saldajos ēdienos, kā arī gaļas ēdienu pildījumos. Aprikozes garšo lieliski kopā ar biezpienu, tāpēc to izmanto pashas, sacepumu, kūku un krēmu receptēs. Vistas vai cūkgaļas filejas kabatiņas garšos vienreizēji, ja tās pilda ar aprikozēm un svaigo sieru. Aprikozes gatavošanā izmanto gan svaigas, gan žāvētas. Tās ir bagātas ar A, C, E un K vitamīniem, kalciju, fosforu, magniju, dzelzi un citām uzturvielām. Žāvētas aprikozes pastiprinās kēksu garšu un piešķirs tam saldu aromātu. Kūku dekorēšanai var izmantot svaigas aprikožu pusītes, bet pildījumam – aprikožu ievārījumu. Sagrieztā veidā tās papildinās rīta auzu pārslu vai rīsu pārslu putru.

Array ( [id] => 52199121 [title] => Biezpiena un augļu želejkūka 'Vasara' kaloriju skaitītājiem [lead] => "Ēdam gardo kūku un priecājamies par skaisto, krāšņo vasariņu, kas mūs sagaida!" tā recepti kaloriju skaitītājiem iesaka veselīga uztura un dzīvesveida bloga "Ēdunsporto" autore, fitnesa trenere Ineta Rijniece. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/biezpiena-un-auglu-zelejkuka-vasara-kaloriju-skaititajiem.d?id=52199121 [picture_alt] => Biezpiena un augļu želejkūka 'Vasara' kaloriju skaitītājiem [publish_date] => 2020-06-07 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/HHXhAK0yb1A/biezpiena-kuka-vasara-5-52199235.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/oQtAV45W9rU/biezpiena-kuka-vasara-5-52199235.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/xldBku777fg/biezpiena-kuka-vasara-5-52199235.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/oS8_cY19VVg/biezpiena-kuka-vasara-5-52199233.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/jPs20xQoaUg/biezpiena-kuka-vasara-5-52199225.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/EThmTgDddIE/biezpiena-kuka-vasara-5-52199233.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/4I1Oe4xQQV4/biezpiena-kuka-vasara-5-52199233.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/V_yXBBXzVvY/biezpiena-kuka-vasara-5-52199233.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Biezpiena un augļu želejkūka 'Vasara' kaloriju skaitītājiem 

291

Array ( [id] => 51040043 [title] => Šokolādes kēkss ar žāvētiem augļiem un fritētiem ķērpjiem [lead] => Māmiņdienas gaidās nevajadzētu aizmirst par pavasarīgiem eksperimentiem ar dabas veltēm. Dīvesstila blogere Kristīni Šeiko un “Dobeles dzirnavnieks” piedāvā ideju, kā izmantot ķērpjus, lai visvienkāršāko kēksu pārvērstu restorāna ēdienkartes cienīgā šedevrā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/sokolades-kekss-ar-zavetiem-augliem-un-fritetiem-kerpjiem.d?id=51040043 [picture_alt] => Šokolādes kēkss ar žāvētiem augļiem un fritētiem ķērpjiem [publish_date] => 2019-05-11 08:02:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/UDtakDhWWQo/1be155cc7e497afcf9-51040059.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/R1dnVGjCM_8/1be155cc7e497afcf9-51040057.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/eMCIEXmrgf4/1be155cc7e497afcf9-51040053.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/abrYwPWn5SE/1be155cc7e497afcf9-51040059.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Cy0LnM_jeXg/1be155cc7e497afcf9-51040051.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/2zg6HzNSbVI/1be155cc7e497afcf9-51040059.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/8rYhPKxXnmc/1be155cc7e497afcf9-51040055.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Sa7yjOFUmw8/1be155cc7e497afcf9-51040055.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Šokolādes kēkss ar žāvētiem augļiem un fritētiem ķērpjiem 

Array ( [id] => 51029897 [title] => Zemeņu un jogurta kūka bez cepšanas kaloriju skaitītājiem [lead] => Ar aromātisku kafiju piesūcinatā kūkas pamatne patīkami harmonē ar zemeņu vasarīgo garšu krēmīgajā jogurta pildījumā un svaigo ogu želeju. Bezgrēka kūkas recepti kaloriju skaitītājiem iesaka veselīga uztura un dzīvesveida bloga "Ēdunsporto" autore, fitnesa trenere Ineta Rijniece. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/zemenu-un-jogurta-kuka-bez-cepsanas-kaloriju-skaititajiem.d?id=51029897 [picture_alt] => Zemeņu un jogurta kūka bez cepšanas kaloriju skaitītājiem [publish_date] => 2019-05-01 08:02:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/aK-xkz9UQ6A/91e305cc2bef5e4228-51029911.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/rthhwPK_4u0/91e305cc2bef5e4228-51029909.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/qiPxcuNdlio/91e305cc2bef5e4228-51029905.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/cHxEtKI047A/91e305cc2bef5e4228-51029911.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/glyG73QtuV0/91e305cc2bef5e4228-51029907.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/apQgB1z6zJE/91e305cc2bef5e4228-51029911.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/adY5H4feZPk/91e305cc2bef5e4228-51029903.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/BfOltNuggZ4/91e305cc2bef5e4228-51029903.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Zemeņu un jogurta kūka bez cepšanas kaloriju skaitītājiem 

1964

Array ( [id] => 48623491 [title] => Skābā krējuma kūka ar aprikozēm [lead] => Izteikti sulīgas mīklas kūka, kurā paslēpušās sulīgās aprikozes. Pēc izcepšanas mazliet kūku atdzesē un apgāz otrādi, lai skatam pavērtos skaistās augļu saulītes. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/skaba-krejuma-kuka-ar-aprikozem.d?id=48623491 [picture_alt] => Aprikožu kūka [publish_date] => 2017-03-14 15:31:17 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/UIxn4RS0sDI/kuka-deserts-aprikozes-saldais-ediens-svetki-48623505.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Ljb6Teo2mus/kuka-deserts-aprikozes-saldais-ediens-svetki-48623507.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/eG8VnZnchzk/kuka-deserts-aprikozes-saldais-ediens-svetki-48623505.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/956s8dyuAmI/kuka-deserts-aprikozes-saldais-ediens-svetki-48623507.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/r-0e2zdKt8w/kuka-deserts-aprikozes-saldais-ediens-svetki-48623501.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/5FKaWw7QVKc/kuka-deserts-aprikozes-saldais-ediens-svetki-48623507.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/d7bbZ-H8iyM/kuka-deserts-aprikozes-saldais-ediens-svetki-48623503.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ocfu3UTMd9c/kuka-deserts-aprikozes-saldais-ediens-svetki-48623503.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Skābā krējuma kūka ar aprikozēm 

Array ( [id] => 43621441 [title] => Biezpiena sacepums ar žāvētiem augļiem [lead] => Biezpiena sacepums ar žāvētiem augļiem launagam vai svētku reizei. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/biezpiena-sacepums-ar-zavetiem-augliem.d?id=43621441 [picture_alt] => Biezpiena sacepums ar rozīnēm un aprikozēm [publish_date] => 2017-02-21 15:41:57 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/93EMgmgg90U/biezpiena-sacepums-kuka-deserts-saldais-ediens-48541273.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/JSjCZGdz1uY/biezpiena-sacepums-kuka-deserts-saldais-ediens-48541275.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/l9-3eRlv5_s/biezpiena-sacepums-kuka-deserts-saldais-ediens-48541273.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Bq7C45lAbCo/biezpiena-sacepums-kuka-deserts-saldais-ediens-48541275.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ZG4y8-7-4xY/biezpiena-sacepums-kuka-deserts-saldais-ediens-48541269.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/XTwiLjRGudE/biezpiena-sacepums-kuka-deserts-saldais-ediens-48541271.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/tes23boSQNI/biezpiena-sacepums-kuka-deserts-saldais-ediens-48541275.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/brpTxlpSMOo/biezpiena-sacepums-kuka-deserts-saldais-ediens-48541275.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Biezpiena sacepums ar žāvētiem augļiem 

Array ( [id] => 47699175 [title] => Aprikožu kompots ātrai notiesāšanai [lead] => Aprikožu kompots ir salds našķis ēšanai un dzeršanai tāpat vai arī kopā ar citiem saldēdieniem. Piemēram, aprikožu pusītes varēsi notiesāt ar putukrējumu, grieķu jogurtu vai pievienot jogurta tortei. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/aprikozu-kompots-atrai-notiesasanai.d?id=47699175 [picture_alt] => Aprikožu kompots [publish_date] => 2016-07-21 09:44:34 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/I1dJqda8yWw/aprikozes-kompots-konservesana-47699207.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/oAo7JwyXD4M/aprikozes-kompots-konservesana-47699209.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/GkN8bcDqO48/aprikozes-kompots-konservesana-47699207.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/yXBG4JXcTIM/aprikozes-kompots-konservesana-47699209.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/u0qh_JvcaTc/aprikozes-kompots-konservesana-47699205.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/tqUZ5y5HDyk/aprikozes-kompots-konservesana-47699209.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/6zK3uCd5Q7w/aprikozes-kompots-konservesana-47699209.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/v0Higrxxd3o/aprikozes-kompots-konservesana-47699209.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Aprikožu kompots ātrai notiesāšanai 

Array ( [id] => 47008493 [title] => Kā atsvaidzināt neizteiksmīgo importa augļu un ogu garšu? [lead] => Nu jau, kad esam raduši lielveikalos nopirkt zemenes pat februārī, kad līdz īstajai ogu sezonai jāgaida teju pusgads, desertu pagatavošanai nekas vairs nav šķērslis. Izņemot vienu, kas var sabojāt maltīti – bezgaršīgi augļi un ogas. Nereti zemenes, persiki vai aprikozes , kas veikalā smaržojušas ļoti patīkami, atnesot mājās un nogaršojot, liek vilties. Ko darīt? [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/ka-atsvaidzinat-neizteiksmigo-importa-auglu-un-ogu-garsu.d?id=47008493 [picture_alt] => Kā atsvaidzināt neizteiksmīgo importa augļu un ogu garšu? [publish_date] => 2016-02-01 10:40:51 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/AiXc2v0ZN5I/persiki-medus-deserts-47008717.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/d6FiQg2akQQ/persiki-medus-deserts-47008719.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/K-nKDByCf3o/persiki-medus-deserts-47008717.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Mm4fo0cJCZU/persiki-medus-deserts-47008719.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/PW75hrQJHZ8/persiki-medus-deserts-47008713.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Hd52rlaowWk/persiki-medus-deserts-47008715.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/MFGhT9pdBoA/persiki-medus-deserts-47008719.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/uf59n417o-g/persiki-medus-deserts-47008719.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kā atsvaidzināt neizteiksmīgo importa augļu un ogu garšu? 

(2)

Array ( [id] => 46750025 [title] => Tradicionālais angļu Ziemassvētku augļu kēkss [lead] => Tradicionālo angļu Ziemassvētku kēksu var cept dažas dienas vai pat mēnesi pirms likšanas galdā. Savlaicīgās cepšanas iemesls ir Ziemassvētku kēksa nobriedināšana un piesūcināšana ar nelielu brendija piedevu. Pat tad, ja izvēlas bezalkoholisko kēksa versiju, to arī cep laicīgi, jo pašam gatavošanas procesam nepieciešams laiks, kā arī kēkss lieliski glabājas un dod iespēju saimniecei sagatavoties svētkiem bez steigas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/tradicionalais-anglu-ziemassvetku-auglu-kekss.d?id=46750025 [picture_alt] => Tradicionālais angļu Ziemassvētku augļu kēkss [publish_date] => 2015-11-24 15:56:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/SrPpdOSgKw0/ziemassvetku-auglu-kekss-46750127.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/M7aUFao-WKk/ziemassvetku-auglu-kekss-46750129.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/IlkLL1STjqA/ziemassvetku-auglu-kekss-46750127.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/6pyWrXDw4lI/ziemassvetku-auglu-kekss-46750129.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/n5RK0W9Hq20/ziemassvetku-auglu-kekss-46750129.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/lent4M4HCm4/ziemassvetku-auglu-kekss-46750125.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/_Ab600rDrRw/ziemassvetku-auglu-kekss-46750125.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/o4CYE9AbVk8/ziemassvetku-auglu-kekss-46750125.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tradicionālais angļu Ziemassvētku augļu kēkss 

Array ( [id] => 46686013 [title] => Teļa gaļa ar žāvētiem augļiem podiņā [lead] => Fantastiski sulīgs un aromātisks Marokas stila sautējums. Tā gatavošanai var izmantot keramikas podu, tadžīnu vai čuguna sautējamo katlu. Svarīgs ir trauks, kuru var noslēgt ar vāku, tādējādi iesprostojot tvaiku pie sautējuma. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/tela-gala-ar-zavetiem-augliem-podina.d?id=46686013 [picture_alt] => Teļa gaļa ar žāvētiem augļiem podiņā [publish_date] => 2015-11-07 14:01:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/mDKKASFnqJQ/tela-gala-zaveti-augli-keramika-sautejums-vakarinas-46686031.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/IGmarC7DfEg/tela-gala-zaveti-augli-keramika-sautejums-vakarinas-46686033.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/uDclS71vr5M/tela-gala-zaveti-augli-keramika-sautejums-vakarinas-46686031.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/rqT6H0MZxUY/tela-gala-zaveti-augli-keramika-sautejums-vakarinas-46686033.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/NoeTf0mRCvY/tela-gala-zaveti-augli-keramika-sautejums-vakarinas-46686027.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/yqRyuBiz5oQ/tela-gala-zaveti-augli-keramika-sautejums-vakarinas-46686029.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/rnsipnwKIcU/tela-gala-zaveti-augli-keramika-sautejums-vakarinas-46686029.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/4n2REQ0fCEA/tela-gala-zaveti-augli-keramika-sautejums-vakarinas-46686033.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Teļa gaļa ar žāvētiem augļiem podiņā 

Array ( [id] => 46543943 [title] => 14 kārtainās mīklas trauslie gardumi – no smalkmaizītēm līdz kārtīgai ābolkūkai [lead] => Kārtainā mīkla ir viens no tiem miltu, olu un sviesta izstrādājumiem, no kura sanāk visjaukākās, gardākās un vizuāli pievilcīgākās saldās maizītes, kuras nācies baudīt. Ne velti kruasānu cepšanas māksla tiek uzskatīta par vienu no tām prasmēm, kas piemīt izciliem konditoriem. Taču nevajag bīties no sarežģījumiem, jo arī tiem, kuri ar kārtaino mīklu ir uz "jūs", 21. gadsimts gatavošanu ir padarījis vēl jo vieglāku, jo kārtainā mīkla ātrai pagatavošanai ir atrodama arī veikalu plauktos sasaldētā formā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/14-kartainas-miklas-trauslie-gardumi-no-smalkmaizitem-lidz-kartigai-abolkukai.d?id=46543943 [picture_alt] => 14 kārtainās mīklas trauslie gardumi – no smalkmaizītēm līdz kārtīgai ābolkūkai [publish_date] => 2015-10-04 12:31:20 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/O0J0ZTuGd_8/kruasani-brokastis-45032808.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/DfS1evY4BI4/kruasani-brokastis-45032810.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/84MpE5ahFJc/kruasani-brokastis-45032808.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/jdzv1fJDGxo/kruasani-brokastis-45032810.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/cTe3Zr9tHW0/kruasani-brokastis-45032804.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/T6z7yapm5wY/kruasani-brokastis-45032806.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/NlexTOqKDIE/kruasani-brokastis-45032810.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/of8bF_dxHHc/kruasani-brokastis-45032810.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
14 kārtainās mīklas trauslie gardumi – no smalkmaizītēm līdz kārtīgai ābolkūkai 

Array ( [id] => 46293309 [title] => Druska ievārījuma un citi knifi perfekti vasarīgai salātu mērcei [lead] => Salātu mērču eksperimenti, tāpat kā pašu salātu sastāvdaļas, mēdz būt bezgalīgi. Izvēles sastāvdaļu ziņā ir tik dažādas, ka bieži vien ir grūti izvēlēties, ko likt, un ko nē. Tomēr tā vietā, lai salātiem pievienotu vien pliku olīveļļu , mērci var paspilgtināt ar dažām izteiksmīgām sastāvdaļām – vīna etiķi , balzamiko etiķi , medu , brūno cukuru , citrusaugļu sulām, svaigi sakapātiem garšaugiem un citām. Vasaras salātiem piestāvēs tā saucamās caurspīdīgās mērces uz eļļas vai etiķa bāzes. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/druska-ievarijuma-un-citi-knifi-perfekti-vasarigai-salatu-mercei.d?id=46293309 [picture_alt] => Druska ievārījuma un citi knifi perfekti vasarīgai salātu mērcei [publish_date] => 2015-08-03 22:16:47 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/MujCw_HcteA/salati-merce-46293323.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/61KX1fceq2Q/salati-merce-46293325.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/9QDGCGd0Am8/salati-merce-46293323.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/STpbjKnj1Yw/salati-merce-46293325.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/MwztJzu0HFw/salati-merce-46293319.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/TR58EUm-3h0/salati-merce-46293325.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/TENXUsTXJb8/salati-merce-46293321.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Chxp2mhlbDs/salati-merce-46293321.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Druska ievārījuma un citi knifi perfekti vasarīgai salātu mērcei 

Array ( [id] => 46164295 [title] => Ko iekļaut ēdienkartē tveicīgajās dienās? Uztura speciālistes ieteikumi [lead] => Karstais laiks ar joni tuvojas, un beidzot būsim sagaidījuši tādus laika apstākļus, lai no sirds izbaudītu ne tikai sauli un atpūtu pie ūdens, bet arī atveldzējošus dzērienus un vieglus ēdienus. Taču karstums var būt arī apgrūtinājums mūsu organismam, tāpēc ir rūpīgi jāizvērtē, ko no garšīgajām lietām baudīt. To noskaidrot Tasty.lv palīdzēja uztura speciāliste Alise Kindzule, kura darbojas uzņēmumā "Lido". [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/ko-ieklaut-edienkarte-tveicigajas-dienas-uztura-specialistes-ieteikumi.d?id=46164295 [picture_alt] => Ko iekļaut ēdienkartē tveicīgajās dienās? Uztura speciālistes ieteikumi [publish_date] => 2015-07-01 13:51:09 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/SRqgEFacqOg/dzeriens-vasara-tveice-ledus-teja-46164631.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/RNwj-dcEOAE/dzeriens-vasara-tveice-ledus-teja-46164633.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/R1m7YeVXKgE/dzeriens-vasara-tveice-ledus-teja-46164631.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/d7dE_EpgmAs/dzeriens-vasara-tveice-ledus-teja-46164633.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/xiEqrjxYnXo/dzeriens-vasara-tveice-ledus-teja-46164627.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/YX4DFEm4LMQ/dzeriens-vasara-tveice-ledus-teja-46164629.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Z_GB4kDv4Xw/dzeriens-vasara-tveice-ledus-teja-46164633.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/OiLTDpMRAg0/dzeriens-vasara-tveice-ledus-teja-46164633.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ko iekļaut ēdienkartē tveicīgajās dienās? Uztura speciālistes ieteikumi 

Array ( [id] => 46159229 [title] => Saldās un sulīgās aprikozes: recepšu idejas saulainajām vasaras dienām [lead] => Tuvojoties karstākajām dienām un saulainajam laikam, aizvien vairāk piemērota šķiet augļu baudīšana visdažādākajos veidos. Tāpēc jūlija sākumu ir vērts sākt ar kādu aprikožu kokteili, aukstu biezpienkūku vai citu gardumu. Aprikožu sezona ir tik īsa, ka īsti sulīgas, saldas un gardas, tās var "nomedīt" vien pāris nedēļas gadā. Arī pie mums "Nakts tirgū" aprikozes ir nopērkamas. Ievārījumu vārīšanas brīdī jūlijā, noteikti pagatavo arī kādu burciņu aprikožu garduma. Vēl viens labums – tās varam ēst ne tikai svaigas, bet visu cauru gadu arī konservētas un žāvētas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/saldas-un-suligas-aprikozes-recepsu-idejas-saulainajam-vasaras-dienam.d?id=46159229 [picture_alt] => Saldās un sulīgās aprikozes: recepšu idejas saulainajām vasaras dienām [publish_date] => 2015-06-30 11:36:44 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/TzscjuC-z-A/aprikozes-augli-bloda-46159305.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/hlVLBoNWVfs/aprikozes-augli-bloda-46159307.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/4w7lQMUtj4Q/aprikozes-augli-bloda-46159305.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/RalKJGcc4MM/aprikozes-augli-bloda-46159307.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/GssiofRSkcA/aprikozes-augli-bloda-46159301.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/H04xEv1NPR4/aprikozes-augli-bloda-46159303.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/6X4oj18Zt4E/aprikozes-augli-bloda-46159307.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/wYIykO2Y4Js/aprikozes-augli-bloda-46159307.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Saldās un sulīgās aprikozes: recepšu idejas saulainajām vasaras dienām 

Array ( [id] => 45971893 [title] => Kārtainās mīklas maizītes ar aprikozēm un marcipānu [lead] => Kārdinošas brokastu maizītes ar sulīgām aprikozēm un saldu marcipānu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/kartainas-miklas-maizites-ar-aprikozem-un-marcipanu.d?id=45971893 [picture_alt] => Kārtainās mīklas maizītes ar aprikozēm [publish_date] => 2015-05-20 10:06:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/P_R8Zw5Swhg/kartainas-miklas-maizites-ar-aprikozem-45971927.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/jaBDttxJjf4/kartainas-miklas-maizites-ar-aprikozem-45971929.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/pvKJbhcsugc/kartainas-miklas-maizites-ar-aprikozem-45971927.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/NIGm7-ZWBtI/kartainas-miklas-maizites-ar-aprikozem-45971929.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/lGdgN7XXOhs/kartainas-miklas-maizites-ar-aprikozem-45971923.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/uqbTRpuPw3A/kartainas-miklas-maizites-ar-aprikozem-45971925.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/9VqMNGwp4SE/kartainas-miklas-maizites-ar-aprikozem-45971925.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/aVbc-jef3kw/kartainas-miklas-maizites-ar-aprikozem-45971925.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kārtainās mīklas maizītes ar aprikozēm un marcipānu 

Array ( [id] => 45899303 [title] => Pavasara kraukšķīgie salāti ar lazdu riekstiem [lead] => Pavasarī, kad sāk paradīties jaunie redīsi, kāposti un burkāni, un cukurzirņu pākstis, var pagatavot gardos, kraukšķīgos salātus. Tos papildini ar grauzdētiem riekstiem, žāvētu aprikožu plēksnītēm un pikanto ķiploku mērci. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pavasara-kraukskigie-salati-ar-lazdu-riekstiem.d?id=45899303 [picture_alt] => Pavasara kraukšķīgie salāti ar lazdu riekstiem [publish_date] => 2015-04-30 09:58:40 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/PVSqdvJlL5U/darzeni-salati-kaposti-burkani-paprika-lazdu-rieksti-45903931.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/mEUHkTmtQZg/darzeni-salati-kaposti-burkani-paprika-lazdu-rieksti-45903933.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/C5gSp30u46Q/darzeni-salati-kaposti-burkani-paprika-lazdu-rieksti-45903931.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/TRcWvHOV1xU/darzeni-salati-kaposti-burkani-paprika-lazdu-rieksti-45903933.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/pcYozzzapnk/darzeni-salati-kaposti-burkani-paprika-lazdu-rieksti-45903929.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/2YFhn2xJQbY/darzeni-salati-kaposti-burkani-paprika-lazdu-rieksti-45903933.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/0H7GONFY-XY/darzeni-salati-kaposti-burkani-paprika-lazdu-rieksti-45903933.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/kGAurn5uEtM/darzeni-salati-kaposti-burkani-paprika-lazdu-rieksti-45903933.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pavasara kraukšķīgie salāti ar lazdu riekstiem 

Array ( [id] => 45262428 [title] => Bagātīgais Ziemassvētku pudiņš [lead] => Vienkārši pagatavojams, bet bagātīgs tradicionālais angļu Ziemassvētku pudiņš, kura sastāvā ir dažnedažādi žāvētie augļi un šļuciņa tava iecienītākā alkoholiskā dzēriena. Ziemassvētku pudiņu sāc gatavot jau tagad - jo līdz svētkiem ilgāks laiks, jo pudiņa garšas "labāk saprecas". Agrāk to gatavoja pat pāris mēnešus, bet mūsu steidzīgajā laikā arī pāris nedēļas būs gana ilgs laiks. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/bagatigais-ziemassvetku-pudins.d?id=45262428 [picture_alt] => Ziemasvētku pudiņš [publish_date] => 2014-11-25 09:22:32 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/4wkXDnNWOoc/ziemassvetku-pudins-45262618.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/VH-E0bdopa4/ziemassvetku-pudins-45262620.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/0tBn9aH4nDQ/ziemassvetku-pudins-45262618.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/2u50-LYEUNo/ziemassvetku-pudins-45262620.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/x-jsi9avF2E/ziemassvetku-pudins-45262614.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/mDZA7r3Sfx0/ziemassvetku-pudins-45262616.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/hxWHZfOZkzo/ziemassvetku-pudins-45262620.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/y-Ojaus8ipc/ziemassvetku-pudins-45262620.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Bagātīgais Ziemassvētku pudiņš 

(1)
1 . lapa no 2

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.