close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Aprikožu džems

Aprikožu džems

Aprikožu džems ir līdzīgs ievārījumam, tomēr galvenā atšķirība ir konsistencē – džemam ir želejveida konsistence un tas ir saldāks par ievārījumu. Aprikožu džems būs garšīga piedeva svētdienas rīta pankūkām vai grauzdētai maizītei. Paša džema pagatavošanā aprikozēm var pievienot ne tikai dažādas garšvielas, bet arī citas ogas un augļus, piemēram, apelsīnus, kā arī svaigu citronu sulu, kas kontrastēs ar aprikožu saldumu.

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.