close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Arborio rīsi

Arborio rīsi

Arborio rīsi ir klasiska risoto sastāvdaļa, jo gatavošanas laikā tie kļūst mīksti, bet vidū saglabā stingrību. Arborio rīsi risoto dod krēmīgu tekstūru, kas izceļ dārzeņu garšu. Arborio rīsus to tekstūras un grauda formas dēļ izmanto arī pudiņu, suši un rīsu krēmu pagatavošanai. Tie tiek audzēti Itālijā – nosaukums aizgūts no Arborio pilsētas.

Array ( [id] => 50750127 [title] => Sicīlijas kulta ēdiens – arančini: kā pagatavot zeltainās rīsu bumbiņas ar sulīgu pildījumu [lead] => Arančini ir eļļā vārītas rīsu bumbiņas kraukšķīgā panējumā, kuru viducī slēpjas staipīga mocarella, garšvielām bagāta maltā gaļa, sulīgs šķiņķis ar sieru un dažādi citi kārdinoši pildījumi. Šis ir tipisks Sicīlijas ielu ēdiens, ko var nobaudīt arī citos Itālijas reģionos. Šoreiz skaidrosim, kas jāņem vērā, lai arančini pagatavotu mājas apstākļos. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/sicilijas-kulta-ediens-arancini-ka-pagatavot-zeltainas-risu-bumbinas-ar-suligu-pildijumu.d?id=50750127 [picture_alt] => Sicīlijas kulta ēdiens – arančini: kā pagatavot zeltainās rīsu bumbiņas ar sulīgu pildījumu [publish_date] => 2019-01-17 17:14:23 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/Mb__IIv8Klo/arancini-50750193.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/P5-wcwjAlvM/arancini-50750195.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/n5tUEdryaig/arancini-50750193.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/-8ttYHDjTHg/arancini-50750195.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/c2BfJ5atvOQ/arancini-50750189.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/j7nIk6_5mDw/arancini-50750191.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Gz7TAzDYwbg/arancini-50750195.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/g0Ownn0EG2U/arancini-50750195.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sicīlijas kulta ēdiens – arančini: kā pagatavot zeltainās rīsu bumbiņas ar sulīgu pildījumu 

Array ( [id] => 50237871 [title] => Soli pa solim: kā pagatavot krēmīgu risoto, nepieļaujot muļķīgas iesācēju kļūdas [lead] => Pat smalkākajos restorānos itāliešu iecienītais risoto nereti ir klupšanas akmens. Kaut šī pēc būtības vienkāršā ēdiena gatavošanas process nav nekāda ķīniešu ābece, tomēr, ignorējot pāris svarīgus priekšnosacījumus, ēdiena maigā, krēmīgā konsistence ar viegli kraukšķīgiem rīsu rīsu graudiņiem izpaliks. Ķepīgu rīsu putru dēvēt par risoto būtu nepiedodami, tādēļ, lai nenāktos vilties, un rezultāts būtu nevainojams, šoreiz skaidrosim, kādas ir biežāk pieļautās kļūdas, gatavojot šo ēdienu, un kā no tām izvairīties. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/soli-pa-solim-ka-pagatavot-kremigu-risoto-nepielaujot-mulkigas-iesaceju-kludas.d?id=50237871 [picture_alt] => Soli pa solim: kā pagatavot krēmīgu risoto, nepieļaujot muļķīgas iesācēju kļūdas [publish_date] => 2018-07-23 16:30:49 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/HSAtcsH3fk0/risoto-parmezans-50238093.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/I4AaD30Mlh0/risoto-parmezans-50238095.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/aBxTVUq5610/risoto-parmezans-50238093.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/gh6Pr7qVaCs/risoto-parmezans-50238095.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Hoj2_F0Eaq0/risoto-parmezans-50238089.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/cIEccDTxzM0/risoto-parmezans-50238091.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/wxC9JZkCpno/risoto-parmezans-50238095.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/-maRRlsDa6k/risoto-parmezans-50238095.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Soli pa solim: kā pagatavot krēmīgu risoto, nepieļaujot muļķīgas iesācēju kļūdas 

Array ( [id] => 48911147 [title] => Video recepte: Risoto ar cāļa šašliku un spinātiem [lead] => Risoto ar cāļa šašliku – pat ļoti laba iecere, ko gatavot, ja kārojas kas sātīgs, bet reizē vasaras sezonai piemērots. Pavisam citādāku veidu, kā pamatēdienā pasniegt cāļa šašliku, piedāvā ''Grila skola''. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/video-recepte-risoto-ar-cala-sasliku-un-spinatiem.d?id=48911147 [picture_alt] => Video recepte: Risoto ar cāļa šašliku un spinātiem [publish_date] => 2017-06-02 13:02:47 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/VIsuZAvC7JI/fb4a159310891095c5-48909957.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/HZ9CEfudt-c/fb4a159310891095c5-48909959.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/XLJlqBAn-V8/fb4a159310891095c5-48909957.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/6Mu5owjaG8k/fb4a159310891095c5-48909959.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/e2gWwTp2qjw/fb4a159310891095c5-48909953.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/DiFiMQgwMug/fb4a159310891095c5-48909959.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/7L7AzprJfKM/fb4a159310891095c5-48909959.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/rRZYrnQrlt8/fb4a159310891095c5-48909959.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => video ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Video recepte: Risoto ar cāļa šašliku un spinātiem 

Array ( [id] => 46119419 [title] => Padomi, lai risoto vienmēr būtu perfekts un kārdinoši maigs [lead] => Risoto ir viens no skaistākajiem un gardākajiem itāļu ēdieniem, kādu vien var nobaudīt. Tas tāpēc, ka to var pagatavot visdažādākajās variācijās, pievienojot rīsiem ne vien dažādu veidu buljonus, bet arī dārzeņus, gaļu, garšaugus, un pat augļus, ja kādam tā labpatīk. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/padomi-lai-risoto-vienmer-butu-perfekts-un-kardinosi-maigs.d?id=46119419 [picture_alt] => Padomi, lai risoto vienmēr būtu perfekts un kārdinoši maigs [publish_date] => 2016-11-25 14:07:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/T8fnXe8g9ek/risoto-sastavdalas-risi-siers-senes-kiploki-produkti-46119483.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/0PH9A4yM6rw/risoto-sastavdalas-risi-siers-senes-kiploki-produkti-46119485.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/5CAzWozXuVg/risoto-sastavdalas-risi-siers-senes-kiploki-produkti-46119483.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/pU8F8qyR9Xg/risoto-sastavdalas-risi-siers-senes-kiploki-produkti-46119485.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Aygw6fK0od0/risoto-sastavdalas-risi-siers-senes-kiploki-produkti-46119479.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/gTXW-QsE0iY/risoto-sastavdalas-risi-siers-senes-kiploki-produkti-46119481.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/13Ey74ikX-E/risoto-sastavdalas-risi-siers-senes-kiploki-produkti-46119485.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/MGTSkIASiHs/risoto-sastavdalas-risi-siers-senes-kiploki-produkti-46119485.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Padomi, lai risoto vienmēr būtu perfekts un kārdinoši maigs 

Array ( [id] => 47607689 [title] => Tomātu risoto ar baziliku [lead] => Ļoti vienkārša risoto recepte, kas neprasīs ne daudz produktu resursu, ne pūles pagatavošanā. Atliek vien sagatavot visu nepieciešamo – tomātus, buljonu, rīsus un citas sastāvdaļas – un ļauties ēst gatavošanai. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/tomatu-risoto-ar-baziliku.d?id=47607689 [picture_alt] => Tomātu risoto ar baziliku [publish_date] => 2016-06-27 15:32:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/3nrw0H0kUuU/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47607761.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/mUIPBCG9Xxc/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47607763.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/DkiBROXy5z4/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47607761.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/YuWtIXkhpNU/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47607763.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/oYmRzixGYXA/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47607757.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/jAjt0yrdMgQ/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47607759.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Yrud8C2Msik/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47607763.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/xIWsgV141Nk/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47607763.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tomātu risoto ar baziliku 

Array ( [id] => 47253329 [title] => Rīsu pārvērtības – 10 interesantas maltītes ēdienkartes atsvaidzināšanai [lead] => Tik ļoti pazīstamie baltie gargraudu rīsi ne vienā vien ēdienkartē ir regulāri viesi. Tomēr ik pa laikam nepieciešams ēdienkarti atsvaidzināt – ne vien ar jauniem produktiem, bet arī ēdieniem. Lūk, mazliet citādākas, vēl garšīgākas receptes par ierasto plovu vai vienkāršo risoto! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/risu-parvertibas-10-interesantas-maltites-edienkartes-atsvaidzinasanai.d?id=47253329 [picture_alt] => Rīsu pārvērtības – 10 interesantas maltītes ēdienkartes atsvaidzināšanai [publish_date] => 2016-03-31 14:19:53 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/oG9tcHflBsY/risi-laims-pusdienas-47253501.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/vwnO-4G_Rf8/risi-laims-pusdienas-47253503.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/lbstagicsME/risi-laims-pusdienas-47253501.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/7iTOn6CY1Vc/risi-laims-pusdienas-47253503.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/QfjF5nkdieE/risi-laims-pusdienas-47253497.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/LrWPEpqLNnQ/risi-laims-pusdienas-47253499.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/KBmlW6eqQJ4/risi-laims-pusdienas-47253503.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/r_nP-rLS0as/risi-laims-pusdienas-47253503.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Rīsu pārvērtības – 10 interesantas maltītes ēdienkartes atsvaidzināšanai 

Array ( [id] => 47217035 [title] => Cepeškrāsnī gatavots risoto ar puraviem un kale kāpostu [lead] => Risoto ir ļoti gards ēdiens, bet reizēm no gatavošanas attur tas, ka rīsi visu laiku uz pannas ir jāmaisa. Tāpēc šis būs lielisks variants, kā kaut mazliet paslinkot – saliec visas sastāvdaļas katliņā un ļauj visu padarīt cepeškrāsnij! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/cepeskrasni-gatavots-risoto-ar-puraviem-un-kale-kapostu.d?id=47217035 [picture_alt] => Risoto ar puraviem, kale un bekonu [publish_date] => 2016-03-22 09:44:41 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/ItutYV4msfw/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47217107.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/2d-upxPQ8O8/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47217109.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/wh9CpxhH364/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47217107.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/dqUkUyW0ejI/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47217109.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/rxTOz4wZxWA/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47217103.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/QDXDlbq6SRo/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47217105.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/LJOZKXM_XLo/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47217109.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/-qM6SUjXSN0/risoto-risi-pusdienas-vakarinas-47217109.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Cepeškrāsnī gatavots risoto ar puraviem un kale kāpostu 

Array ( [id] => 47203601 [title] => Risoto ar sparģeļiem, baravikām un trifeļu eļļu [lead] => Ja produktu plauktiņā būs risoto rīsi, tad teju vienmēr varēs pagatavot izcili gardu maltīti. Atliek vien izvēlēties, ar ko to papildināt, šajā reizē šefpavārs Lauris Aleksejevs iesaka izmēģināt recepti ar sparģeļiem un baravikām. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/risoto-ar-spargeliem-baravikam-un-trifelu-ellu.d?id=47203601 [picture_alt] => Risoto ar sparģeļiem, baravikām un trifeļu eļļu [publish_date] => 2016-03-18 13:16:32 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/hrjibxcUtDw/8f75156ebdbd753ddd-47203677.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Ty4EpHcd7is/8f75156ebdbd753ddd-47203679.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/5p8vXyOpq0c/8f75156ebdbd753ddd-47203677.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/xx7PpOII_zI/8f75156ebdbd753ddd-47203679.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/aCKAyeqVbVk/8f75156ebdbd753ddd-47203673.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/TRnxVaAzpD4/8f75156ebdbd753ddd-47203675.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/b1-stsDCqIw/8f75156ebdbd753ddd-47203679.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/2XBE-yOocs4/8f75156ebdbd753ddd-47203679.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Risoto ar sparģeļiem, baravikām un trifeļu eļļu 

Array ( [id] => 47048517 [title] => Universālie rīsi: idejas pagatavošanai kā pamatēdienos, tā desertos [lead] => Rīsi ir viens no pasaulē visplašāk audzētajiem pārtikas produktiem. Nelielie rīsu graudiņi ne vien paši ir nopērkami neskaitāmās variācijās, bet no tiem tiek gatavoti arī milti un pat rīsu piens , kurus tālāk izmanto dažādās maltītēs. Šoreiz gan par pavisam vienkāršo – uzzini, kā ikdienas ēdienos var izmantot rīsus! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/universalie-risi-idejas-pagatavosanai-ka-pamatedienos-ta-desertos.d?id=47048517 [picture_alt] => Risoto ar ceptām garnelēm, jūras ķemmītēm un čorizo desu [publish_date] => 2016-02-10 18:47:52 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/QV2djL0dwCY/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558391.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/wHLebFN5HJM/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558393.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/dsz8pYlY6aA/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558391.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/gWo-oPgLcDE/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558393.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/64NerLUJW8E/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558387.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/8mMHNk0i7jc/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558389.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/bKBBp5Nni5Q/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558389.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/TLpOzNHWrgQ/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558393.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Universālie rīsi: idejas pagatavošanai kā pamatēdienos, tā desertos 

Array ( [id] => 46702341 [title] => Risoto ar tomātiem un bekonu [lead] => Šķiet, ka risoto var pagatavot teju visās iespējamās variācijās, lai to pielāgotu gan sezonālajiem produktiem, gan ēšanas paradumiem. To pierāda arī šī recepte, kurā apvienoti kraukšķīgie rīsi, grēcīgi sātīgais bekons un konservētie tomāti, ko ir vērts vienmēr glabāt virtuves skapītī, lai no tiem pagatavotu garšīgus šedevrus. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/risoto-ar-tomatiem-un-bekonu.d?id=46702341 [picture_alt] => Risoto ar tomātiem, bekonu un Parmezāna sieru [publish_date] => 2015-11-11 12:10:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/JiULiMYhWCs/risoto-tomati-siers-pusdienas-vakarinas-italu-virtuve-46702349.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/HzmJG5CqjEg/risoto-tomati-siers-pusdienas-vakarinas-italu-virtuve-46702351.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/zqIHXJ83Q44/risoto-tomati-siers-pusdienas-vakarinas-italu-virtuve-46702349.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/L0y4yo0NFeQ/risoto-tomati-siers-pusdienas-vakarinas-italu-virtuve-46702351.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/kvCykzd8KKE/risoto-tomati-siers-pusdienas-vakarinas-italu-virtuve-46702345.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/ESX802QaR40/risoto-tomati-siers-pusdienas-vakarinas-italu-virtuve-46702347.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/IQ-LxyvSHVc/risoto-tomati-siers-pusdienas-vakarinas-italu-virtuve-46702351.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/YHEUPpQp4ec/risoto-tomati-siers-pusdienas-vakarinas-italu-virtuve-46702351.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Risoto ar tomātiem un bekonu 

Array ( [id] => 46591905 [title] => Aromātiska paelja ar baltvīnu un garnelēm [lead] => Karstasinīgo spāņu kulinārais šedevrs paelja, kurā rīsiem pievienotas gardās jūras veltes garneles. Rīsiem pavisam īpašu un izteiktu garšu piešķirs baltvīns un zivju buljons. Gatavo maltīti iesakām baudīt pieskaņoti – ar glāzi labi atdzesēta spāņu vīna! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/aromatiska-paelja-ar-baltvinu-un-garnelem.d?id=46591905 [picture_alt] => Paelja ar baltvīnu un garnelēm [publish_date] => 2015-10-15 11:52:37 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/uOStslYyzSg/paelja-risi-garneles-spanijas-virtuve-spanu-edieni-pusdienas-vakarinas-46591923.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/QsTGWRhFR_k/paelja-risi-garneles-spanijas-virtuve-spanu-edieni-pusdienas-vakarinas-46591925.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/FbjzdhAc1m0/paelja-risi-garneles-spanijas-virtuve-spanu-edieni-pusdienas-vakarinas-46591923.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/HQdJ3jLQpxg/paelja-risi-garneles-spanijas-virtuve-spanu-edieni-pusdienas-vakarinas-46591925.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/RkrfTUeLDh8/paelja-risi-garneles-spanijas-virtuve-spanu-edieni-pusdienas-vakarinas-46591919.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/IYfJP7euvBk/paelja-risi-garneles-spanijas-virtuve-spanu-edieni-pusdienas-vakarinas-46591921.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/M4d4oSDYAJg/paelja-risi-garneles-spanijas-virtuve-spanu-edieni-pusdienas-vakarinas-46591925.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/eLd7PTdZnE4/paelja-risi-garneles-spanijas-virtuve-spanu-edieni-pusdienas-vakarinas-46591925.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Aromātiska paelja ar baltvīnu un garnelēm 

Array ( [id] => 46577163 [title] => Krēmīgie rīsi gardās maltītēs: ducis risoto un rīsu biezputru recepšu [lead] => No speciālajiem risoto rīsiem , ar kuriem gatavo šāda paša nosaukuma Vidusjūras ēdienu un rīsu biezputras, maltītes sanāk īpašas. Ne tikai garšas ziņā, kas, protams, ir primārā īpašība, bet arī tekstūras un smaržas. Risoto lieliski piestāv rudenim, jo šai maltītei var pievienot teju jebkuru dārzeni, garšvielas kā arī gaļas gabaliņus. Bet saldajā baudīt krēmīgu arborio rīsu biezputru, kuru papildināt ar kādu ievārījumu , augļiem vai biezāku kompotu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/kremigie-risi-gardas-maltites-ducis-risoto-un-risu-biezputru-recepsu.d?id=46577163 [picture_alt] => Krēmīgie rīsi gardās maltītēs: ducis risoto un rīsu biezputru recepšu [publish_date] => 2015-10-12 14:03:17 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/EJk2M-1x13g/risoto-risi-risu-biezputra-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-italu-46577323.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/XOuc17qU3FE/risoto-risi-risu-biezputra-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-italu-46577325.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Kdq0mB9Wwd8/risoto-risi-risu-biezputra-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-italu-46577323.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/1F6Bv0jnCkk/risoto-risi-risu-biezputra-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-italu-46577325.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Vvoge4oXuQs/risoto-risi-risu-biezputra-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-italu-46577319.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/sxfndXCrkIU/risoto-risi-risu-biezputra-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-italu-46577321.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/YO33hZG3kRk/risoto-risi-risu-biezputra-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-italu-46577325.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/nkM7JF-Cq9Y/risoto-risi-risu-biezputra-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-italu-46577325.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Krēmīgie rīsi gardās maltītēs: ducis risoto un rīsu biezputru recepšu 

Array ( [id] => 46573225 [title] => Rīsu putra ar karamelizētiem apelsīniem [lead] => Garda, ar citrusaugļu smaržu un garšu bagāta rīsu maltīte. Šī rīsu putra būs lielisks brokastu ēdiens vai deserts svinīgām reizēm. Apelsīnus receptē ziemas sezonā var aizvietot ar mandarīniem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/risu-putra-ar-karamelizetiem-apelsiniem.d?id=46573225 [picture_alt] => Risoto ar karamelizētiem apelsīniem [publish_date] => 2015-10-11 08:27:17 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/BkZs7-us4PU/risoto-biezputra-risu-putra-apelsini-deserts-saldais-ediens-46573235.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/76u4pxbgP2M/risoto-biezputra-risu-putra-apelsini-deserts-saldais-ediens-46573237.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/qeP4n9DLQes/risoto-biezputra-risu-putra-apelsini-deserts-saldais-ediens-46573235.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/WcrpTp8L2hg/risoto-biezputra-risu-putra-apelsini-deserts-saldais-ediens-46573237.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/KtqnA7bCTos/risoto-biezputra-risu-putra-apelsini-deserts-saldais-ediens-46573231.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/EMStNQ11W1c/risoto-biezputra-risu-putra-apelsini-deserts-saldais-ediens-46573233.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/pqvL5mgNO5k/risoto-biezputra-risu-putra-apelsini-deserts-saldais-ediens-46573233.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/R_JmhmQwsBc/risoto-biezputra-risu-putra-apelsini-deserts-saldais-ediens-46573237.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Rīsu putra ar karamelizētiem apelsīniem 

(1)

Array ( [id] => 46558303 [title] => Risoto ar jūras veltēm un čorizo desu [lead] => Vidusjūras gaumē ieturēta, nedaudz izsmalcināta rīsu maltīte pusdienām vai vakariņām – risoto ar jūras ķemmītēm, garnelēm un čorizo desas gabaliņiem. Nedaudz pikantu garšu piešķirs drusciņa šerija, bet izteiksmīgā garša panākta ar zivju buljonu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/risoto-ar-juras-veltem-un-corizo-desu.d?id=46558303 [picture_alt] => Risoto ar ceptām garnelēm, jūras ķemmītēm un čorizo desu [publish_date] => 2015-10-07 12:39:14 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/QV2djL0dwCY/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558391.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/wHLebFN5HJM/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558393.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/dsz8pYlY6aA/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558391.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/gWo-oPgLcDE/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558393.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/64NerLUJW8E/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558387.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/8mMHNk0i7jc/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558389.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/bKBBp5Nni5Q/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558389.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/TLpOzNHWrgQ/risoto-juras-veltes-garneles-corizo-desa-risu-ediens-pusdienas-vakarinas-46558393.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Risoto ar jūras veltēm un čorizo desu 

Array ( [id] => 46545383 [title] => Rudenīgais risoto ar saldajiem kartupeļiem, šķiņķi un zaļajiem zirnīšiem [lead] => Risoto ar neparasti garšīgu pavērsienu – mīkstiem saldajiem kartupeļiem un zirnīšiem pildījumā. Uz šķīvja pa virsu izkārtotās kartupeļa šķēlītes un Parmas šķiņķis vēl jo vairāk papildinās maltīti un piešķirs tai rudenīgu noskaņu. Vislabāk garšos, ja risoto tiks pagatavots no arborio rīsiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/rudenigais-risoto-ar-saldajiem-kartupeliem-skinki-un-zalajiem-zirnisiem.d?id=46545383 [picture_alt] => Risoto ar saldajiem kartupeļiem, Parmas šķiņķi un zaļajiem zirņiem [publish_date] => 2015-10-05 09:23:05 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/om8Jty0fYdU/risoto-kartupeli-skinkis-pusdienas-vakarinas-46545417.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/t3Da2M1PMW8/risoto-kartupeli-skinkis-pusdienas-vakarinas-46545419.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/rvVEmC58EhQ/risoto-kartupeli-skinkis-pusdienas-vakarinas-46545417.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/VYTvUaIARq0/risoto-kartupeli-skinkis-pusdienas-vakarinas-46545419.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/hCvQIDc_Nkg/risoto-kartupeli-skinkis-pusdienas-vakarinas-46545413.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/kgdBtV-tkQw/risoto-kartupeli-skinkis-pusdienas-vakarinas-46545415.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/LEBfaljD8dU/risoto-kartupeli-skinkis-pusdienas-vakarinas-46545415.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/VwSKMN23RRI/risoto-kartupeli-skinkis-pusdienas-vakarinas-46545419.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Rudenīgais risoto ar saldajiem kartupeļiem, šķiņķi un zaļajiem zirnīšiem 

Array ( [id] => 46543991 [title] => Risoto ar 'mascarpone' sieru un melleņu kompotu [lead] => Maigs un krēmīgs arborio rīsu risoto, kam pievienots gardais maskarpones svaigais siers un pašu vārīts karstais kompots no mellenēm. Maltīte nesteidzīgām vēlajām brokastīm, kad ir vēlme pēc garšīgas putras bļodiņas. Ne tik slepenā sastāvdaļa – maltais muskatrieksts – piešķirs īpašu smaržu un garšu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/risoto-ar-mascarpone-sieru-un-mellenu-kompotu.d?id=46543991 [picture_alt] => Rīsu biezputra jeb risoto ar melleņu mērci [publish_date] => 2015-10-04 08:54:19 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/kSQhEyJ15Ko/putra-biezputra-risoto-mellenes-ievarijums-brokastis-46544007.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/fOM6trLWOd0/putra-biezputra-risoto-mellenes-ievarijums-brokastis-46544009.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/QssUor2du_Q/putra-biezputra-risoto-mellenes-ievarijums-brokastis-46544007.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/o6U-YehxxAo/putra-biezputra-risoto-mellenes-ievarijums-brokastis-46544009.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/IBnxv7BCKi4/putra-biezputra-risoto-mellenes-ievarijums-brokastis-46544003.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/opmI613S-BU/putra-biezputra-risoto-mellenes-ievarijums-brokastis-46544009.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Y8wE0BJrilc/putra-biezputra-risoto-mellenes-ievarijums-brokastis-46544009.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/jdet1xGYc5E/putra-biezputra-risoto-mellenes-ievarijums-brokastis-46544005.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Risoto ar 'mascarpone' sieru un melleņu kompotu 

Array ( [id] => 46516739 [title] => Risoto plācenīši ar diviem sieriem [lead] => Gardi rīsu plācenīši, kurus var pagatavot no "pārpalikumu" risoto. "Kotletēs" paslēpušies divi sieri, pētersīļi un citi gardumi. Maltīte būs lieliska pusdienām vai vieglām vakariņām. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/risoto-placenisi-ar-diviem-sieriem.d?id=46516739 [picture_alt] => Rīsu plācenīši ar Parmezāna un mocarella sieriem [publish_date] => 2015-09-28 09:21:36 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/0FwnFKxwKbQ/placeni-risi-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-risoto-46516751.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/K4DWgRiZqUQ/placeni-risi-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-risoto-46516753.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/7JCe_-OznS4/placeni-risi-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-risoto-46516751.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/1RfwK9q7faw/placeni-risi-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-risoto-46516753.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/4LxTv1y143U/placeni-risi-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-risoto-46516747.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/eP4EMLW0vSQ/placeni-risi-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-risoto-46516749.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/By4D3T08Ni0/placeni-risi-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-risoto-46516749.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/0SHYkB4q8x8/placeni-risi-pusdienas-vakarinas-veseliga-maltite-risoto-46516753.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Risoto plācenīši ar diviem sieriem 

Array ( [id] => 46490031 [title] => Sēņu risoto ar mandelēm un salviju [lead] => Īstā recepte, kur likt lietā mežā salasītās sēnes – aromātisks un maigs risoto. Maltīti īpaši krēmīgu padarīs izmantotais mandeļu piens, bet kraukšķīgumu piešķirs apceptās mandeles. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/senu-risoto-ar-mandelem-un-salviju.d?id=46490031 [picture_alt] => Risoto ar gailenēm un citām sēnēm, mandelēm un salviju [publish_date] => 2015-09-21 13:27:07 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/2nuDtTzZzXM/risoto-gailenes-senes-baravikas-pusdienas-risu-ediens-vakarinas-46490111.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AA7Se8o7UpQ/risoto-gailenes-senes-baravikas-pusdienas-risu-ediens-vakarinas-46490113.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/vwF4zwj7nvI/risoto-gailenes-senes-baravikas-pusdienas-risu-ediens-vakarinas-46490111.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/AFVIUKweMuw/risoto-gailenes-senes-baravikas-pusdienas-risu-ediens-vakarinas-46490113.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/xKAAdxhA2Ss/risoto-gailenes-senes-baravikas-pusdienas-risu-ediens-vakarinas-46490107.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/K7xK2TXISyI/risoto-gailenes-senes-baravikas-pusdienas-risu-ediens-vakarinas-46490109.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/VvfHabRsbw0/risoto-gailenes-senes-baravikas-pusdienas-risu-ediens-vakarinas-46490109.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/hnZZrGvbxKY/risoto-gailenes-senes-baravikas-pusdienas-risu-ediens-vakarinas-46490113.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sēņu risoto ar mandelēm un salviju 

1 . lapa no 2

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.