close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Arbūzs

Arbūzs

Arbūzs ir vasaras oga, kuru ierasts ēst svaigu, īpaši negatavojot. Tomēr to var izmantot, lai pagatavotu boli, augļu salātus, grilēta arbūza salātus vai gaspačo. Bolei un dažādiem kokteiļiem arbūzs ir ideāls, jo ir salds un sulīgs. Salātos, pievienojot vēl rukolu, melnās olīvas un svaigo sieru, arbūza saldā garša kontrastēs ar rukolas rūgtumu un olīvu sāļumu. Āzijas valstīs iecienītas ir grauzdētas arbūza sēkliņas. Arbūzs ir lielisks A un C vitamīnu avots, tomēr jāievēro, ka to sagrieztā veidā nevar ilgi uzglabāt, citādi tas sarūgs vai saskābs.

1 . lapa no 2

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.