close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Austeru mērce

Austeru mērce

Āzijas virtuvē plaši pielietotā austeru mērce ēdienam piešķir pikantu garšu un virtuvē to izmanto kā piedevu gaļas ēdieniem, vai arī, piemēram, nūdelēm vai rīsiem ar gaļu un dārzeņiem, kas pagatavotas vokpannā.

Austeru mērce sastāv no austerēm, sālsūdens un sojas mērces, kas karsētas, līdz iegūta bieza un koncentrēta konsistence. Austeru mērce ēdienam sniedz bagātīgu garšu, nenomācot katru atsevišķo sastāvdaļu, bet gan to izceļot.

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.