close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Auzu pārslu cepumi

Auzu pārslu cepumi

Auzu pārslu cepumi ir lieliska uzkoda un putras aizvietotājs. Cepumus pagatavot ir pavisam vienkārši – nepieciešams auzu pārslām pievienot vien sviestu, cukuru, olas. Garšas dažādībai auzu pārslu cepumiem var pievienot saulespuķu sēklas, rozīnes, šokolādi, medu, riekstus, banānus, marcipānu un citas gardas sastāvdaļas.

Īpašam cepumu kraukšķīgumam auzu pārslas pirms iejaukšanas cepumu mīklā var pavisam nedaudz apgrauzdēt uz pannas. Cepot jāatceras, ka auzu pārslu cepumu mīkla diezgan izplūst, tāpēc tie uz pannas jākārto reti, lai nesaplūstu.

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.