close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Cietais siers 'Džiugas'

Cietais siers 'Džiugas'

Siers 'Džiugas' ir tradicionāls, nedaudz raupjš, cietais siers ar ļoti zemu mitruma saturu un nedaudz pikantu garšu, kurā jūtams intriģējošs augļu aromāts. Lietuvā ražotais siers tiek nogatavināts līdz pat 48 mēnešiem, pacietīgi briedinot tā īpašības, kas pielīdzināmas pasaulslavenajiem drupanajiem Itālijas sieriem. Cietais, fermentētais siers 'Džiugas' ir lielisks starteris kopā ar aperitīvu, izmanto to, gatavojot zupas, pastu, salātus, mērces un dažādas uzkodas!

Array ( [id] => 51320031 [title] => 'Slinkie' Cēzara salāti ar krāsnī ceptu vistas fileju [lead] => Šī ir "slinkā" Cēzara salātu versija, kas noderēs brīžos, kad negribas ķēpāties ar mērces kulšanu, grauzdiņu gatavošanu un sarežģītām gaļas marinādēm. "Pirmo reizi sanāca tik garšīgi salāti, tāpēc arī gribu padalīties ar recepti," atklāj mūsu lasītāja Annija Paulauska. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/slinkie-cezara-salati-ar-krasni-ceptu-vistas-fileju.d?id=51320031 [picture_alt] => 'Slinkie' Cēzara salāti ar krāsnī ceptu vistas fileju [publish_date] => 2019-08-01 10:50:21 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/60kYGfjFMho/37f715d3ef74f8fb05-51320045.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/zrJR2jyf2HE/37f715d3ef74f8fb05-51320043.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/iMjchpiiaLk/37f715d3ef74f8fb05-51320039.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/W1oPUj-0m5k/37f715d3ef74f8fb05-51320045.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/XP8EP0mmRsU/37f715d3ef74f8fb05-51320041.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/CFoOs8e-8YY/37f715d3ef74f8fb05-51320045.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/mQv3XUGEtW4/37f715d3ef74f8fb05-51320037.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/PiII8_rR2xo/37f715d3ef74f8fb05-51320037.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
'Slinkie' Cēzara salāti ar krāsnī ceptu vistas fileju 

102

Array ( [id] => 49277151 [title] => Pēc kanēļa un muskatriekstiem smaržojoša ābolkūka ar rīvētu cieto sieru 'Džiugas' [lead] => Lai arī cik garšīgi būtu veikalos nopērkamie saldumi, gaisam atdziestot, pie iekurta kamīna visvairāk gribas palutināt sevi ar pašceptas klasiskās ābolkūkas garšu... Izmēģini šo recepti, kurā savu lomu spēlē arī cietais siers "Džiugas"! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pec-kanela-un-muskatriekstiem-smarzojosa-abolkuka-ar-rivetu-cieto-sieru-dziugas.d?id=49277151 [picture_alt] => Pēc kanēļa un muskatriekstiem smaržojoša ābolkūka ar rīvētu cieto sieru 'Džiugas' [publish_date] => 2017-09-29 11:04:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/tmAmqBlOStQ/dziugas-siera-receptes-4-49277183.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/jbmzSp9XVi0/dziugas-siera-receptes-4-49277185.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/kyzEPu9k-FU/dziugas-siera-receptes-4-49277183.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/g2o6oILAc2Y/dziugas-siera-receptes-4-49277185.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/nJOHSB9qOcw/dziugas-siera-receptes-4-49277179.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/cDf3CFxadXU/dziugas-siera-receptes-4-49277181.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/PB_xuziWrZk/dziugas-siera-receptes-4-49277181.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/I7iJg3qBNWY/dziugas-siera-receptes-4-49277181.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pēc kanēļa un muskatriekstiem smaržojoša ābolkūka ar rīvētu cieto sieru 'Džiugas' 

Array ( [id] => 49277121 [title] => Aromātisks liellopa sautējums ar siera 'Džiugas' klimpām [lead] => Ēdiena gatavošanai piemīt īpaša burvība, kad, ienirstot gatavošanas procesā, var atslābināties, aizmirsties, apmaldīties gatavojamo ēdienu smaržu un garšu labirintos. Pagatavo šovakar aromātisku liellopa gaļas sautējumu, kuram kā punkts uz "i" ir klimpas, kas gatavotas no cietā siera "Džiugas"! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/aromatisks-liellopa-sautejums-ar-siera-dziugas-klimpam.d?id=49277121 [picture_alt] => Aromātisks liellopa sautējums ar siera 'Džiugas' klimpām [publish_date] => 2017-09-28 11:06:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/LWLQNos-a1Y/dziugas-siera-receptes-5-49277133.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/pdvH5J_BekU/dziugas-siera-receptes-5-49277135.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/OwvCdHXAPyw/dziugas-siera-receptes-5-49277133.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/pURdVBwDdN0/dziugas-siera-receptes-5-49277135.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/R8wFwJIGzJo/dziugas-siera-receptes-5-49277129.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/lX0MVFjSyCs/dziugas-siera-receptes-5-49277131.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/SYd0ppJ2N2w/dziugas-siera-receptes-5-49277135.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/UK2XrQR5iCk/dziugas-siera-receptes-5-49277135.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Aromātisks liellopa sautējums ar siera 'Džiugas' klimpām 

Array ( [id] => 49276909 [title] => Pupiņu krēmzupa ar cietā siera 'Džiugas' grauzdiņiem [lead] => Ēdiena gatavošanai piemīt īpaša burvība, kad, ienirstot gatavošanas procesā, var atslābināties, aizmirsties, apmaldīties gatavojamo ēdienu smaržu un garšu labirintos. Pagatavo šovakar balto pupiņu krēmzupu ar aromātiskiem garšaugiem un cietā siera "Džiugas" grauzdiņiem! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pupinu-kremzupa-ar-cieta-siera-dziugas-grauzdiniem.d?id=49276909 [picture_alt] => Pupiņu krēmzupa ar cietā siera 'Džiugas' grauzdiņiem [publish_date] => 2017-09-27 11:26:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/HIVLVsXytvs/dziugas-siera-receptes-2-49277061.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/d1JFzcRw5xQ/dziugas-siera-receptes-2-49277063.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/jmya4PsxFGM/dziugas-siera-receptes-2-49277061.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/XZeQT_BTkoQ/dziugas-siera-receptes-2-49277063.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/6QuUJUrj7io/dziugas-siera-receptes-2-49277057.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/7ztQgpIOnxY/dziugas-siera-receptes-2-49277063.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/g8of4n3Wgxs/dziugas-siera-receptes-2-49277063.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/EPeI3IkzSf0/dziugas-siera-receptes-2-49277063.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pupiņu krēmzupa ar cietā siera 'Džiugas' grauzdiņiem 

Array ( [id] => 49276487 [title] => Sviesta ķirbja tarte ar salviju un cieto sieru 'Džiugas' [lead] => Rudens sezonā gribas baudīt karstus, sātīgus, mājīgumu izstarojošus ēdienus, tāpēc vakariņu ēdienkartei piedāvājamm pagatavot sviesta ķirbja tarti, kam pievienota salvija. Par rudens tartes pavadoni kļūs cietais siers "Džiugas", kas maltītei sniegs sevišķi bagātīgu, bet vienlaikus arī patīkami maigu pēcgaršu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/sviesta-kirbja-tarte-ar-salviju-un-cieto-sieru-dziugas.d?id=49276487 [picture_alt] => Sviesta ķirbja tarte ar salviju un cieto sieru 'Džiugas' [publish_date] => 2017-09-26 14:10:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/1DhWIkXNhGM/dziugas-siera-receptes-3-49276531.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Q6VUH03fA3A/dziugas-siera-receptes-3-49276533.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/UKu8vTQQSE8/dziugas-siera-receptes-3-49276531.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/WvFN28nUhwc/dziugas-siera-receptes-3-49276533.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/sB3Re4MBoPs/dziugas-siera-receptes-3-49276527.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/PRcmBD0kgQQ/dziugas-siera-receptes-3-49276529.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/9FNty54qKTA/dziugas-siera-receptes-3-49276533.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/UKmWKNkc4SI/dziugas-siera-receptes-3-49276533.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sviesta ķirbja tarte ar salviju un cieto sieru 'Džiugas' 

Array ( [id] => 49071453 [title] => Tako laiviņas ar turku zirņiem un olām [lead] => "Balticovo" piedāvāja piedalīties viņu aizraujošajā projektā un parādīt jums dažas receptes, kuru viena no sastāvdaļām ir olas. Protams, mēs ar prieku piekritām! Jo mums patīk garšīgi paēst! Domājot par to, ko interesantu jums piedāvāt, nolēmām, ka viens no mūsu iecienītākajiem ēdieniem, iespējams, jums ļoti garšos! Šodien kopā pagatavosim oriģinālu tako! Parasti tako mums asociējas tikai ar ļoti asu un tālu meksikāņu ēdienu, taču to var pagatavot arī, izmantojot daudz pazīstamākas sastāvdaļas, galvenais ir likt lietā fantāziju un nenobīties eksperimentēt. Mūsu recepte noderēs tiem, kuri iecienījuši veselīgu pārtiku, un arī veģetāriešiem – gan kā uzkoda, gan arī pamatēdiens. Bet varbūt brokastis – kāpēc gan nē? Tā kā pierakstiet un gatavojiet kopā ar "Salt’n’Pepper Lifestyle Blog"! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/tako-laivinas-ar-turku-zirniem-un-olam.d?id=49071453 [picture_alt] => Tako laiviņas ar turku zirņiem un olām [publish_date] => 2017-07-24 09:45:41 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/gv4dfD1c0do/tako-ar-turku-zirniem-un-olam-6-49071481.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/DFW-fjaaj2o/tako-ar-turku-zirniem-un-olam-6-49071479.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/2W_XB0XqhP8/tako-ar-turku-zirniem-un-olam-6-49071479.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/iQNPXEbEBQw/tako-ar-turku-zirniem-un-olam-6-49071481.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/_sFXtL_m3hM/tako-ar-turku-zirniem-un-olam-6-49071481.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/r1iiBxI3lxU/tako-ar-turku-zirniem-un-olam-6-49071481.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/tqv-GrVBItM/tako-ar-turku-zirniem-un-olam-6-49071481.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/9Y408mSofY0/tako-ar-turku-zirniem-un-olam-6-49071481.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => image ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tako laiviņas ar turku zirņiem un olām 

Array ( [id] => 48598943 [title] => Kartupeļu biezputra ar zaļumiem un sieru [lead] => Lai izdotos izcila kartupeļu biezputra, klasiskajā variantā svarīgi kārtīgi izmīcīt, pievienot sviestu, pienu un muskatriekstu. Piedāvājam papildināt tik ierasto garšu ar rīvētu cieto sieru – biezputra, varbūt nebūs tik gaisīga, kā ierasts, taču siers piešķirs ļoti izteiksmīgu noti, ko gribēsi baudīt vēl un vēl. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/kartupelu-biezputra-ar-zalumiem-un-sieru.d?id=48598943 [picture_alt] => Kartupeļu biezputra ar zaļumiem un sieru [publish_date] => 2017-03-23 08:26:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/2JVI6Bl68-0/6c48d58c005b07acea-48599067.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/LgkNvMPALbg/6c48d58c005b07acea-48599069.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/J6qp1Y4VP00/6c48d58c005b07acea-48599067.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/lKDTxR0PSF0/6c48d58c005b07acea-48599069.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/nXti4t8eEjQ/6c48d58c005b07acea-48599063.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/hxVFQ2paJdA/6c48d58c005b07acea-48599063.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/w9U3ib2oSlc/6c48d58c005b07acea-48599063.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/JB7W3w0X3Yk/6c48d58c005b07acea-48599063.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kartupeļu biezputra ar zaļumiem un sieru 

Array ( [id] => 48599391 [title] => Svaigie lapu salāti ar āboliem, sinepju un medus mērci un cieto sieru [lead] => Svaigam dienas sākumam vai uzmundrinoši vieglām pusdienām – lapu salāti ar saldskābiem āboliem, kraukšķīgām sēkliņām un rīvētu sieru pikantumam. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/svaigie-lapu-salati-ar-aboliem-sinepju-un-medus-merci-un-cieto-sieru.d?id=48599391 [picture_alt] => Svaigie lapu salāti ar āboliem, sinepju un medus mērci un cieto sieru [publish_date] => 2017-03-21 08:46:59 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/vjAnnZlvWp0/c93d258c00db95a913-48599399.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/P9Uk9ksTDGA/c93d258c00db95a913-48599401.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/u-re89UUTFA/c93d258c00db95a913-48599399.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/bofRz-jGRU8/c93d258c00db95a913-48599401.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/wJbgPkQSBhs/c93d258c00db95a913-48599395.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/8eR03Jdea8Q/c93d258c00db95a913-48599395.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Qdc3znEroCo/c93d258c00db95a913-48599395.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/CeA2oisMILU/c93d258c00db95a913-48599395.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Svaigie lapu salāti ar āboliem, sinepju un medus mērci un cieto sieru 

Array ( [id] => 44529238 [title] => Gardā rudzu maizīte ar paipalu olu, spinātiem un prošuto šķiņķi [lead] => Sajūti, kā nokraukšķ tumši brūnā garoziņa, kas aptver visu vērtīgo - šķiedrvielām bagātos rudzu pilngraudu maizes valgajā mīkstumā, ķimeņu pikantumu un rudzu iesala saldeno garšas niansi… [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/garda-rudzu-maizite-ar-paipalu-olu-spinatiem-un-prosuto-skinki.d?id=44529238 [picture_alt] => Gardā rudzu maizīte ar paipalu olu, spinātiem un prošuto šķiņķi [publish_date] => 2014-05-23 15:24:25 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/urOiBPQD6oI/350a1537f3d2f16000-44529266.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/j7AvNgz0_3s/350a1537f3d2f16000-44529268.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/zaM4u58ASSA/350a1537f3d2f16000-44529266.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/QW8F5_cGsZA/350a1537f3d2f16000-44529268.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/8oet0yEZLIQ/350a1537f3d2f16000-44529262.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/e25ymXC67nY/350a1537f3d2f16000-44529264.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/sDxcLu-qnfw/350a1537f3d2f16000-44529264.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/M67sRjJ342w/350a1537f3d2f16000-44529264.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gardā rudzu maizīte ar paipalu olu, spinātiem un prošuto šķiņķi 

Array ( [id] => 44466564 [title] => Krēmīgā siera mērce 'Alfredo' ar Orzo pastu [lead] => Orzo ir īpašs makaronu veids, kas izskatās kā rīsi. Pastas graudiņi ir ļoti universāli, jo tos var izmantot visdažādākajās receptēs, arī zupās un salātos. "Džiugas" siera ēdienu meistarklasē "Tasty.lv" un restorāna "Aqua Luna" šefpavārs Gints Aizupietis orzo pastu gatavoja ar krēmīgu sviesta un siera mērci "Alfredo". [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/kremiga-siera-merce-alfredo-ar-orzo-pastu.d?id=44466564 [picture_alt] => Krēmīgā siera mērce 'Alfredo' ar Orzo pastu [publish_date] => 2014-05-08 13:57:21 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/gPIpanYQ_GY/edienu-gatavosanas-meistarklase-50-44466604.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/E5P7Y7K6eN0/edienu-gatavosanas-meistarklase-50-44466606.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/PJxNWXZyoaI/edienu-gatavosanas-meistarklase-50-44466604.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/OhQheZXIWKI/edienu-gatavosanas-meistarklase-50-44466606.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Rb3vmXGA50I/edienu-gatavosanas-meistarklase-50-44466600.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/aqkvSqKr4P8/edienu-gatavosanas-meistarklase-50-44466602.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/VBT6WXp6rk8/edienu-gatavosanas-meistarklase-50-44466606.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/WyzPpD6pkrM/edienu-gatavosanas-meistarklase-50-44466606.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => image ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Krēmīgā siera mērce 'Alfredo' ar Orzo pastu 

Array ( [id] => 44430252 [title] => Cēzara salāti ar sierā un rīvmaizē panētu vistas šķiņķīti [lead] => Cēzara salāti, šķiet, ir labākā izvēle, ja vēlies ēst ko atsvaidzinoši sātīgu, bet tajā pašā laikā vieglu. Piedāvājam restorāna "Aqua Luna" šefpavāra Ginta Aizupieša versiju šiem populārajiem salātiem, ko virtuves meistars gatavoja "Tasty.lv" un "Džiugas" siera ēdienu meistarklasē aprīļa sākumā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/cezara-salati-ar-siera-un-rivmaize-panetu-vistas-skinkiti.d?id=44430252 [picture_alt] => Cēzarsalāti ar vistu [publish_date] => 2014-04-25 11:03:46 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/eborsh9RFhs/cezara-salati-44430270.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/t9vz9cSh6VY/cezara-salati-44430270.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/-yHz2lkvpTM/cezara-salati-44430270.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/cfES7H0qtCI/cezara-salati-44430272.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/zLzPqRpDVns/cezara-salati-44430266.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Vn7bw4dq0mc/cezara-salati-44430268.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Gwi_0WLa620/cezara-salati-44430272.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/OTzN3StISPU/cezara-salati-44430272.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => image ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Cēzara salāti ar sierā un rīvmaizē panētu vistas šķiņķīti 

Array ( [id] => 44409609 [title] => Pikanti saldās kukurūzas vālītes ar sieru un papriku [lead] => Kukurūzas vālītes ar sieru var pasniegt gan kā atsevišķu uzkodu, gan kā piedevu pamatēdienam. Pikanti sāļais siers un asais paprikas pulveris brīnišķīgi papildina kukurūzas saldumu, ēšanas laikā ļaujot baudīt dažādas garšas nianses. "Tasty.lv" šo recepti izmēģināja restorānā "Aqua Luna", kur aprīļa otrajā nedēļā notika šefpavāra Ginta Aizupieša vadītā "Džiugas" siera ēdienu meistarklase. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pikanti-saldas-kukuruzas-valites-ar-sieru-un-papriku.d?id=44409609 [picture_alt] => Cepta kukurūza ar sieru un aso papriku [publish_date] => 2014-04-17 13:59:14 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/R8PR_mEJA44/kukuruza-uzkodas-44409717.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/_JqhpwZm7Tg/kukuruza-uzkodas-44409717.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/n6DImyg98TM/kukuruza-uzkodas-44409717.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/LS02UzNWqkk/kukuruza-uzkodas-44409719.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/e9yBckjSCRM/kukuruza-uzkodas-44409713.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/WPJUQc-bbDY/kukuruza-uzkodas-44409715.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/VTrExV2FmrM/kukuruza-uzkodas-44409719.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/mAezc24teZ4/kukuruza-uzkodas-44409719.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => image ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pikanti saldās kukurūzas vālītes ar sieru un papriku 

Array ( [id] => 44358935 [title] => Cepti puķkāposti ar cieto sieru un jogurta mērci [lead] => "Puķkāposts ir ļoti pateicīgs dārzenis to var cept, vārīt, sautēt, ēst svaigu. Atkarībā no tā, kādu rezultātu vēlamies sasniegt. Ja mūsu plāns ir pagavot sātīgu, bet pavasarīgi vieglu maltīti, iesaku puķkāpostu cept krāsnī kopā ar olīveļļu un garšvielām. Šī ēdiena īpašā sastāvdaļa ir cietais siers. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/cepti-pukkaposti-ar-cieto-sieru-un-jogurta-merci.d?id=44358935 [picture_alt] => Cepti puķkāposti ar cieto sieru un jogurta mērci [publish_date] => 2014-04-02 08:34:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/0Yj5Tm6o_Ng/113ec533b0e6d7f9b9-44358943.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/8RPLf0s0fB4/113ec533b0e6d7f9b9-44358943.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/BK6DELawJRA/113ec533b0e6d7f9b9-44358943.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/p_ewmfgqVb4/113ec533b0e6d7f9b9-44358945.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/sS26b4ctAkc/113ec533b0e6d7f9b9-44358939.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/FPMKXrQwclM/113ec533b0e6d7f9b9-44358941.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/7rpTQmgd7Ek/113ec533b0e6d7f9b9-44358945.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/XFU0poJZBNM/113ec533b0e6d7f9b9-44358945.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => aculiecinieks ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Cepti puķkāposti ar cieto sieru un jogurta mērci 

Array ( [id] => 44355775 [title] => Ar ķirbi, plūmēm un sieru pildīta pasta garšaugu sviesta mērcītē [lead] => Piesakoties "Džiugas" siera ēdienu meistarklasei restorānā "Aqua Luna", "Tasty.lv" lasītājs Renzo Zucchiatti iesaka interesantu recepti - paša gatavotu pastu, kas pildīta ar dzelteno ķirbi, žāvētām plūmēm un cieto sieru un aizdarīta ar garšaugu sviesta mērcīti. Receptes autors šo ēdienu nosaucis par "Vecmāmiņas cepurītēm" un norāda, ka visu gatavojis no Latvijas produktiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/ar-kirbi-plumem-un-sieru-pildita-pasta-garsaugu-sviesta-mercite.d?id=44355775 [picture_alt] => Ar ķirbi, plūmēm un sieru pildīta pasta garšaugu sviesta mērcītē [publish_date] => 2014-04-01 08:58:09 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/yBSfooGlxlg/fa281533a549726398-44355789.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/vPaYWfV0o5Q/fa281533a549726398-44355789.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/0jqNvG4-uJM/fa281533a549726398-44355789.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/LMyseX1X6pI/fa281533a549726398-44355789.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/RYnpvsIUfPw/fa281533a549726398-44355785.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/x5Ka8Ws1ZNg/fa281533a549726398-44355789.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/3SiD8LjKRHA/fa281533a549726398-44355789.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/8ENrLE7hYSs/fa281533a549726398-44355789.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => aculiecinieks ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ar ķirbi, plūmēm un sieru pildīta pasta garšaugu sviesta mērcītē 

(2)

Array ( [id] => 44347585 [title] => Ar sieru pildīta vistas fileja cūkgaļas 'mētelītī' [lead] => Brīvdienu pusdienām - vistas fileja, kas pildīta ar sieru un ietīta cauraugušas cūkgaļas šķēlītē. Pasniedz to ar šampinjonu mērci un ceptām kartupeļu šķēlītēm, iesaka receptes autore Sintija Bīriņa. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/ar-sieru-pildita-vistas-fileja-cukgalas-meteliti.d?id=44347585 [picture_alt] => Ar sieru pildīta vistas fileja cūkgaļas 'mētelītī' [publish_date] => 2014-03-30 09:30:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/bjMHIPKbSWk/fdc6353358ab9309b6-44347621.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/4rhOuxOuazE/fdc6353358ab9309b6-44347621.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/DwPYM5gOmIE/fdc6353358ab9309b6-44347621.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Zps3pK0t6cA/fdc6353358ab9309b6-44347621.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/7ip1luzDGFo/fdc6353358ab9309b6-44347619.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/nw8h63vKjBk/fdc6353358ab9309b6-44347621.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Jx2uPx4nKTE/fdc6353358ab9309b6-44347623.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/hEyTTD2wVHg/fdc6353358ab9309b6-44347623.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => aculiecinieks ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ar sieru pildīta vistas fileja cūkgaļas 'mētelītī' 

(5)

Array ( [id] => 44347227 [title] => Pildīti kartupeļu kubiņi ar cauraudzīti un siera cepurēm [lead] => Radošu ideju vakariņām vai pusdienām - cepeškrāsnī ceptus kartupeļus, kas pildīti ar cūkgaļas cauraudzīti un pārsegti ar siera cepurēm, iesaka Sintija Bīriņa. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pilditi-kartupelu-kubini-ar-cauraudziti-un-siera-cepurem.d?id=44347227 [picture_alt] => Pildīti kartupeļu kubiņi ar cauraudzīti un siera cepurēm [publish_date] => 2014-03-29 10:16:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/Gw7yyDvyOn8/f76c553357fec6926f-44347261.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/dWsflHozQXw/f76c553357fec6926f-44347261.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/SWnCAnihjUg/f76c553357fec6926f-44347261.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/EbNwLfPJjkA/f76c553357fec6926f-44347261.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/7PUa3co6V9g/f76c553357fec6926f-44347257.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/q0OOI9gcE_M/f76c553357fec6926f-44347261.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/wgUkk0aY8BY/f76c553357fec6926f-44347263.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/G8QMbAhCY2I/f76c553357fec6926f-44347263.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => aculiecinieks ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pildīti kartupeļu kubiņi ar cauraudzīti un siera cepurēm 

(1)

Array ( [id] => 44347141 [title] => Pavasarīgā brokoļu un spinātu zupa ar redīsu dīgstiem un sieru [lead] => Brokoļi, spināti, nedaudz sīpolu un selerijas sakne - to visu papildinot ar svaigiem redīsu dīgstiem, var sanākt ļoti pavasarīga zupa. Recepti iesaka Agnese Kvedere. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pavasariga-brokolu-un-spinatu-zupa-ar-redisu-digstiem-un-sieru.d?id=44347141 [picture_alt] => Pavasarīgā brokoļu un spinātu zupa ar redīsu dīgstiem un sieru [publish_date] => 2014-03-28 15:49:37 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/q6Rk9rccxb0/ae99253357ca31e308-44347171.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/lIOGnDt5HhU/ae99253357ca31e308-44347171.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/gNq0v0Pb-PU/ae99253357ca31e308-44347171.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/BIeQHX8Kl5A/ae99253357ca31e308-44347173.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/MOJinOU4Ro8/ae99253357ca31e308-44347167.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/KJbbs7Ir0WU/ae99253357ca31e308-44347173.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/0_fsqCnPaiQ/ae99253357ca31e308-44347173.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/GqDlowil8cM/ae99253357ca31e308-44347173.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => aculiecinieks ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pavasarīgā brokoļu un spinātu zupa ar redīsu dīgstiem un sieru 

1 . lapa no 2

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.