Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Cietais siers 'Džiugas'

Cietais siers 'Džiugas'

Siers 'Džiugas' ir tradicionāls, nedaudz raupjš, cietais siers ar ļoti zemu mitruma saturu un nedaudz pikantu garšu, kurā jūtams intriģējošs augļu aromāts. Lietuvā ražotais siers tiek nogatavināts līdz pat 48 mēnešiem, pacietīgi briedinot tā īpašības, kas pielīdzināmas pasaulslavenajiem drupanajiem Itālijas sieriem. Cietais, fermentētais siers 'Džiugas' ir lielisks starteris kopā ar aperitīvu, izmanto to, gatavojot zupas, pastu, salātus, mērces un dažādas uzkodas!

1 . lapa no 2

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.