close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Ciete

Ciete

Array ( [id] => 52198827 [title] => Superslinkie rabarberu kēksiņi no ātrā miltu maisījuma [lead] => Pagatavot saldu rabarberu laika kārumu var arī pavisam slinkā variantā – liekot lietā gatavo miltu maisījumu un nedaudz izdomas, ātri vien varēsi baudīt gardus citronu kēksiņus ar sulīgu rabarberu pildījumu. Recepti iesaka mūsu lasītāja Zane. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/superslinkie-rabarberu-keksini-no-atra-miltu-maisijuma.d?id=52198827 [picture_alt] => Superslinkie rabarberu kēksiņi no ātrā miltu maisījuma [publish_date] => 2020-06-05 09:30:03 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/5tvfZ9VoeVE/jolo-virtuve-298-52199035.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/8ZYD9_BQMK8/jolo-virtuve-298-52199035.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/7C9EaAvVMQE/jolo-virtuve-298-52199035.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/-eh-NMDi62s/jolo-virtuve-298-52199033.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ijokrxJAv6E/jolo-virtuve-298-52199027.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/jfu9FAP37QE/jolo-virtuve-298-52199033.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/eD17WnWHVMk/jolo-virtuve-298-52199031.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/2yPqyIZ4wpE/jolo-virtuve-298-52199031.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Superslinkie rabarberu kēksiņi no ātrā miltu maisījuma 

594

Array ( [id] => 52147933 [title] => Ideāla krējuma mērce: trīs nosacījumi, lai tā ‘nesaietu pārslās’ [lead] => Gatavojot karsto mērci, teju katram ir gadījies piedzīvot nepatīkamu pārsteigumu, ka skābais krējums, pievienots pannā apceptām sēnēm, vistas filejas strēmelītēm vai gaļas bumbiņām, sāk noslāņoties un sadalās biezpienveidīgās pārslās. No cerētās krēmīgās mērces čiks vien sanāk un ēdienam vairs nav ne skata, ne garšas. Lai turpmāk izvairītos no vilšanās, ielāgo trīs vienkāršus nosacījumus. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/ideala-krejuma-merce-tris-nosacijumi-lai-ta-nesaietu-parslas.d?id=52147933 [picture_alt] => Ideāla krējuma mērce: trīs nosacījumi, lai tā ‘nesaietu pārslās’ [publish_date] => 2020-05-19 16:57:58 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/kxPv_odmSVs/merce-galas-bumbinas-52147951.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/utY_PKR-wsA/merce-galas-bumbinas-52147951.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/zVcT2CwWbM0/merce-galas-bumbinas-52147951.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/tI41vw7JE8M/merce-galas-bumbinas-52147949.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/uLOTfLFzH1E/merce-galas-bumbinas-52147941.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/qBDxqpCr3Z0/merce-galas-bumbinas-52147949.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/MWjKJjnKOKI/merce-galas-bumbinas-52147947.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ZXUIhsGmScE/merce-galas-bumbinas-52147947.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ideāla krējuma mērce: trīs nosacījumi, lai tā ‘nesaietu pārslās’ 

Array ( [id] => 52041527 [title] => Bagātīgais svētku kliņģeris ar vārīto krēmu un mandeļu skaidiņām [lead] => Šī recepte ir domāta tiem, kas alkst pēc jauniem izaicinājumiem konditorejas māksla, jo darba būs daudz, bet rezultāts izcils, jo kliņgeris sanāk mīksts, sulīgs, aromātisks un ļoti bagātīgs. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/bagatigais-svetku-klingeris-ar-varito-kremu-un-mandelu-skaidinam.d?id=52041527 [picture_alt] => Bagātīgais svētku kliņģeris ar vārīto krēmu un mandeļu skaidiņām [publish_date] => 2020-04-21 15:25:50 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/qsw5vPtf6Gk/svetku-klingeris-4-52041589.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/8oLHxKH0Da0/svetku-klingeris-4-52041589.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/OLE4kkeUlic/svetku-klingeris-4-52041589.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/qKEafRocieU/svetku-klingeris-4-52041587.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/6AzOksly8rY/svetku-klingeris-4-52041579.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/VlFQxf0xzms/svetku-klingeris-4-52041587.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/64JqWnA1UWU/svetku-klingeris-4-52041587.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/nzpFR9yDyJ8/svetku-klingeris-4-52041587.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Bagātīgais svētku kliņģeris ar vārīto krēmu un mandeļu skaidiņām 

Array ( [id] => 52001107 [title] => Tikai 4 sastāvdaļas: elementārais šokolādes ķīselis ar pienu [lead] => "Sākumskolas ēdnīcā brūno ķīseli jokodamies dēvējām par "šokolādes puņķiem". Viens no maniem mīļākajiem gardumiem. Kurš gan šo neatceras, vai ne?" savā "Instagram" kontā iemīļotu bērnības recepti atklāj Justīne Rūda. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/jaunumi/tikai-4-sastavdalas-elementarais-sokolades-kiselis-ar-pienu.d?id=52001107 [picture_alt] => Tikai 4 sastāvdaļas: elementārais šokolādes ķīselis ar pienu [publish_date] => 2020-03-25 16:23:50 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/KZDlJD-X2jc/1ac775e7b6623a4345-52001197.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/pRHvQmiVDyk/1ac775e7b6623a4345-52001199.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/b-gYDfcamgQ/1ac775e7b6623a4345-52001199.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/EIxVQFY3Hvw/1ac775e7b6623a4345-52001197.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/RbFdA6-ukhk/1ac775e7b6623a4345-52001189.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/r7bHoTJiUFs/1ac775e7b6623a4345-52001197.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/wJQQq9e1j7o/1ac775e7b6623a4345-52001191.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/xavZY1wza4Q/1ac775e7b6623a4345-52001191.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tikai 4 sastāvdaļas: elementārais šokolādes ķīselis ar pienu 

694

Array ( [id] => 50891929 [title] => Mimozas kūka – 8. marta tradicionālais kārums Itālijā [lead] => Mimozas kūka ir itāliešu iecienīts kārums. Parasti to pasniedz Starptautiskajā sieviešu dienā 8. martā. Savu vārdu kūka ieguvusi, pateicoties smalkajiem, sadrupinātajiem biskvīta gabaliņiem, ar ko tā tiek dekorēta. Dzeltenās biskvīta drupačas pēc skata atgādina mimozas ziediņus, kas kļuvuši arī par 8. marta simbolu Itālijā, jo plaukst marta sākumā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/mimozas-kuka-8-marta-tradicionalais-karums-italija.d?id=50891929 [picture_alt] => Mimozas kūka – 8. marta tradicionālais kārums Itālijā [publish_date] => 2020-03-07 10:10:17 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/pUI6L0v0NJw/italu-kuka-mimoza-50891939.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/NQ5t78DU3oA/italu-kuka-mimoza-50891941.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/bVn4sUc3t00/italu-kuka-mimoza-50891939.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/VOkzGldfcbY/italu-kuka-mimoza-50891941.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/foi1v5PBRwY/italu-kuka-mimoza-50891935.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/pYHa8cRXcUE/italu-kuka-mimoza-50891937.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/qNs05fyGxwg/italu-kuka-mimoza-50891941.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/atzTTjYhJ4Y/italu-kuka-mimoza-50891941.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Mimozas kūka – 8. marta tradicionālais kārums Itālijā 

Array ( [id] => 51909973 [title] => Liellopa gaļa ar brokoļiem vokpannā [lead] => Liellopu gaļu ar kraukšķīgiem brokoļiem saldskābā, tumīgā mērcē varēsi pagatavot 30 minūtēs, turklāt bez liekas trauku smērēšanas. Šim nolūkam tev būs nepieciešama tikai vokpanna vai cita liela panna ar augstām malām. Pasniedz gardās gaļas strēmelītes ar tvaicētiem rīsiem vai nūdelēm. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/liellopa-gala-ar-brokoliem-vokpanna.d?id=51909973 [picture_alt] => Liellopa gaļa ar brokoļiem vokpannā [publish_date] => 2020-02-24 11:28:19 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/RcNfxoHkNzM/liellopa-gala-brokoli-stir-fry-voks-kiniesu-ediens-51909991.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/M_rZVf2JgNo/liellopa-gala-brokoli-stir-fry-voks-kiniesu-ediens-51909991.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/7ZBAoZex3y4/liellopa-gala-brokoli-stir-fry-voks-kiniesu-ediens-51909991.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/0bD3-4bPu04/liellopa-gala-brokoli-stir-fry-voks-kiniesu-ediens-51909989.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Z7EmeC5cgMo/liellopa-gala-brokoli-stir-fry-voks-kiniesu-ediens-51909981.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/xlHB7uwyZak/liellopa-gala-brokoli-stir-fry-voks-kiniesu-ediens-51909989.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJXtAL1yjv8/liellopa-gala-brokoli-stir-fry-voks-kiniesu-ediens-51909987.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/_-7sGUBArt4/liellopa-gala-brokoli-stir-fry-voks-kiniesu-ediens-51909987.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Liellopa gaļa ar brokoļiem vokpannā 

Array ( [id] => 51814541 [title] => Biezpiena sacepums no Ulmaņlaika pavārgrāmatas [lead] => "Mūsu ģimenē lielā cieņā ir biezpiens, no tā gatavojam dažnedažādus gardus ēdienus – ar biezpienu pildītus baklažānu rullīšus, plācenīšus un pankūciņas, bulciņas un cepumus vai vienkārši ar krējumu un sīpoliem kā piedevu ceptiem kartupelīšiem. Šoreiz pagatavoju biezpiena sacepumu pēc kādas ļoti senas receptes no Ulmaņlaiku pavārgrāmatas. 1937. gadā atkārtoti izdoto grāmatiņu "Pavāru māksla" sastādījusi leģendārā Minjona jeb Hermīne Zālīte (1858-1932)," tā pārbaudītu recepti iesaka "Instagram" konta "Čība gatavo" autore Sanda Seļezņova. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/biezpiena-sacepums-no-ulmanlaika-pavargramatas.d?id=51814541 [picture_alt] => Biezpiena sacepums no Ulmaņlaika pavārgrāmatas [publish_date] => 2020-01-22 14:00:41 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/6NiXXx06gWQ/jolo-virtuve-135-51817829.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/MZpVq3c8rKI/jolo-virtuve-135-51817829.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/AG7bHsL0Uwc/jolo-virtuve-135-51817829.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/6JXtF09HbkU/jolo-virtuve-135-51817827.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/h0ShmxIfELI/jolo-virtuve-135-51817819.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/QBD-5U4J6QI/jolo-virtuve-135-51817827.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/KRSKo7qlghI/jolo-virtuve-135-51817827.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/EMMkteGrDuc/jolo-virtuve-135-51817827.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Biezpiena sacepums no Ulmaņlaika pavārgrāmatas 

675

Array ( [id] => 51813817 [title] => Ķiršu torte 'Kaprīze' kaloriju skaitītājiem [lead] => "Šis ir kaut kas neticami maigs un gards. Ēdīs visi, pat tie, kas nav uz diētas. Pēc garšas atgādina veco, labo "Staburadzes" torti "Kaprīze"," recepti kaloriju skaitītājiem iesaka veselīga uztura un dzīvesveida bloga "Ēdunsporto" autore, fitnesa trenere Ineta Rijniece. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/kirsu-torte-kaprize-kaloriju-skaititajiem.d?id=51813817 [picture_alt] => Ķiršu torte 'Kaprīze' kaloriju skaitītājiem [publish_date] => 2020-01-21 10:59:13 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/K5cYAoT5CD0/jolo-virtuve-134-51814017.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/y4TWSrgw1ro/jolo-virtuve-134-51814019.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/76bfjwkvda8/jolo-virtuve-134-51814019.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/EC0HEgbNi84/jolo-virtuve-134-51814017.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ko_4Datd1-w/jolo-virtuve-134-51814009.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/91Sf0fQzNGs/jolo-virtuve-134-51814017.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/JGHEBfU925I/jolo-virtuve-134-51814015.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/xILIzE-hafE/jolo-virtuve-134-51814015.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ķiršu torte 'Kaprīze' kaloriju skaitītājiem 

186

Array ( [id] => 51786467 [title] => Vienkāršā smilšu mīklas drumstalkūka ar ievārījumu [lead] => Vienkārši pagatavojams, garda un drupana smilšu mīklas un ievārījuma drumstalkūka, kuras sastāvdaļu sagatavošana aizņem tikai 10 minūtes. Ideāls kārums pie tējas vai kafijas. Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vienkarsa-smilsu-miklas-drumstalkuka-ar-ievarijumu.d?id=51786467 [picture_alt] => Vienkāršā smilšu mīklas drumstalkūka ar ievārījumu [publish_date] => 2020-01-11 08:02:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/ED0Qkls1EsY/e25065e187fe7476e3-51786499.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/5Bus5JZ1qsA/e25065e187fe7476e3-51786499.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/kW5VNOxf4vg/e25065e187fe7476e3-51786499.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/GvTO2Qm9hYQ/e25065e187fe7476e3-51786497.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/x-hPGMdvt2k/e25065e187fe7476e3-51786489.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/-AM5AGhGwDs/e25065e187fe7476e3-51786497.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/kCCVQ94I99o/e25065e187fe7476e3-51786495.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/eBDL2HAlpbI/e25065e187fe7476e3-51786495.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vienkāršā smilšu mīklas drumstalkūka ar ievārījumu 

419

Array ( [id] => 51725497 [title] => Foto recepte: Bezē kūciņas ar mellenēm un šokolādes mērci [lead] => Kraukšķīgajās bezē ligzdiņas ērti iekārtojušies putukrējuma mākonīši, bet lielogu mellenes ir kā sulīgi punktiņi uz "i". Nokožot kumosu, atklājas, ka kūciņas pildījums slēpj pārsteigumu – šokolādes mērci. Svētki ir tik garšīgi! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/saldakiem-svetkiem/foto-recepte-beze-kucinas-ar-mellenem-un-sokolades-merci.d?id=51725497 [picture_alt] => Foto recepte: Bezē kūciņas ar mellenēm un šokolādes mērci [publish_date] => 2019-12-16 14:00:13 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/uQlK9209tBI/dr-oetker-beze-kucinas-titulbildes-3-51725745.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/sguGeMJje-4/dr-oetker-beze-kucinas-titulbildes-3-51725745.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/7ja5yFEbCwM/dr-oetker-beze-kucinas-titulbildes-3-51725745.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/6VYdcfhJE2I/dr-oetker-beze-kucinas-titulbildes-3-51725743.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/nmhIA-m859Q/dr-oetker-beze-kucinas-titulbildes-3-51725735.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/PXQC_aD_5ms/dr-oetker-beze-kucinas-titulbildes-3-51725743.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/5PLvVqXAJtk/dr-oetker-beze-kucinas-titulbildes-3-51725741.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/GYT98FGEYow/dr-oetker-beze-kucinas-titulbildes-3-51725741.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => image ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Foto recepte: Bezē kūciņas ar mellenēm un šokolādes mērci 

Array ( [id] => 51656567 [title] => Vārītais plombīra krēms tortēm un kūkām [lead] => Gatavojot tortes un kūkas, lielākais izaicinājums bieži vien ir tieši krēms. Kuram gan nav gadījies vērot skumjo skatu, kad ar rūpību darinātās krēma rozes izplūst uz tortes vai krēma "micītes" slīd nost no kēksiņiem. Lai turpmāk tevi nepiemeklētu šādas likstas, iemācies pagatavot vārīto krēmu, kurš lieliski saglabā formu un garšo pēc maiga plombīra saldējuma. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/varitais-plombira-krems-tortem-un-kukam.d?id=51656567 [picture_alt] => Vārītais plombīra krēms tortēm un kūkām [publish_date] => 2019-11-21 12:27:30 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/bh18NzimsyU/krems-kukas-keksini-mafini-kapkeiki-51656707.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/EwkY8gJaTUo/krems-kukas-keksini-mafini-kapkeiki-51656707.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/K-Ess9SP7kU/krems-kukas-keksini-mafini-kapkeiki-51656707.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ApcYpo11lHY/krems-kukas-keksini-mafini-kapkeiki-51656705.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/gZHh0BF4tt0/krems-kukas-keksini-mafini-kapkeiki-51656697.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/m8m7iwIzuY0/krems-kukas-keksini-mafini-kapkeiki-51656705.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/LzBLMZcSILM/krems-kukas-keksini-mafini-kapkeiki-51656703.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/_47ylHe_18s/krems-kukas-keksini-mafini-kapkeiki-51656703.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vārītais plombīra krēms tortēm un kūkām 

565

Array ( [id] => 51594057 [title] => Kraukšķīgās kartupeļu pankūkas ar lasi un skābo krējumu [lead] => Lai izmēģinātu ko neparastāku par ierastajām lašmaizītēm, liec svaigi sālītas laša šķēlītes uz kraukšķīgām kartupeļu pankūciņām un papildini šo burvīgo kombināciju ar karotīti skābā krējuma. Šo ātri pagatavojamo gardumu vari ne vien baudīt laiskos brīvdienu rītos, bet arī sagatavot jau iepriekš un pasniegt kā auksto uzkodu mājas ballītē. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/no-mates-dabas-pavargramatas/kraukskigas-kartupelu-pankukas-ar-lasi-un-skabo-krejumu.d?id=51594057 [picture_alt] => Kraukšķīgās kartupeļu pankūkas ar lasi un skābo krējumu [publish_date] => 2019-11-19 08:46:13 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/4N9co2o3s_U/dd75f5db98508202a1-51594309.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/8Z_auPMthBk/dd75f5db98508202a1-51594309.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/k-RWwPzhh10/dd75f5db98508202a1-51594309.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/VPRMd4nQ3-c/dd75f5db98508202a1-51594307.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Y2wYCoIkpI4/dd75f5db98508202a1-51594301.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/bAvEl014EQo/dd75f5db98508202a1-51594307.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/G5gGQAKLU0A/dd75f5db98508202a1-51594305.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ghZnAWJ6MDw/dd75f5db98508202a1-51594305.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kraukšķīgās kartupeļu pankūkas ar lasi un skābo krējumu 

128

Array ( [id] => 51580759 [title] => Ābolu plātsmaize ar kārtainās mīklas pamatni un biezpiena pildījumu [lead] => Kraukšķīgas kārtainās mīklas maliņas, sulīgs biezpiena pildījums un cukurotas ābolu šķēles – šī plātsmaize ir tik garda, ka nenoēsties! Recepti iesaka vairāku pavārgrāmatu autore Laila Trektere. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/abolu-platsmaize-ar-kartainas-miklas-pamatni-un-biezpiena-pildijumu.d?id=51580759 [picture_alt] => Ābolu plātsmaize ar kārtainās mīklas pamatni un biezpiena pildījumu [publish_date] => 2019-10-27 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/kQY_4sFuJSs/d82c05db2bf249e7f1-51580845.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/rHAM3OHCBLY/d82c05db2bf249e7f1-51580845.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/nxAXjwuUBGI/d82c05db2bf249e7f1-51580845.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/SZFvfbspx3w/d82c05db2bf249e7f1-51580843.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/JJyAGejpVtI/d82c05db2bf249e7f1-51580837.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/OqjDNGY4o1s/d82c05db2bf249e7f1-51580843.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/txh1TSLUC1g/d82c05db2bf249e7f1-51580841.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/A59rw3dXKmI/d82c05db2bf249e7f1-51580841.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ābolu plātsmaize ar kārtainās mīklas pamatni un biezpiena pildījumu 

897
1 . lapa no 10

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.