close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Citronzāle

Citronzāle

Array ( [id] => 51893683 [title] => Buljonzupa ar mencas knēdeļiem [lead] => Zivis un jūras veltes ir bagātīgs olbaltumvielu avots un satur visas astoņas neaizvietojamās aminoskābes, kas vajadzīgas normālai organisma darbībai. Tomēr bieži vien zivju un jūras velšu pagatavošana šķiet laikietilpīgs un sarežģīts process – trūkst ideju, nav laika un iedvesmas, tāpēc cilvēki no šiem produktiem izvairās. "Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iedrošina uzturā lietot vairāk zivju un jūras produktu, bet šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā recepti gardai buljonzupai ar mencas knēdeļiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/buljonzupa-ar-mencas-knedeliem.d?id=51893683 [picture_alt] => Buljonzupa ar mencas knēdeļiem [publish_date] => 2020-02-18 10:26:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/G7R3hTkRM_8/jolo-virtuve-186-51893743.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/vhN-0_pyxGk/jolo-virtuve-186-51893739.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/SFEby-NlqrA/jolo-virtuve-186-51893745.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/zoy5GuRcnfU/jolo-virtuve-186-51893743.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/tC9N-rPp_Jc/jolo-virtuve-186-51893741.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/45cr-MzFrTA/jolo-virtuve-186-51893743.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/IKf5IH8lANM/jolo-virtuve-186-51893741.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/6sW_DOFQDWI/jolo-virtuve-186-51893741.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Buljonzupa ar mencas knēdeļiem 

Array ( [id] => 50632433 [title] => Gardās rāmen nūdeles ar pīles vai vistas fileju [lead] => Nestreb tik skaļi – tā reiz bērnam teikusi katra māte. Protams, ja vien tu neesi audzis Japānā. Vai tu zināji, ka Japānā strēbšana netiek uzskatīta par nepieklājīgu uzvedību pie galda? Jebkurā gadījumā, izlem pats – strebt vai nestrebt. Bet mēs apsolām, ka ramen nūdeles ar pīli ir vairāk nekā garšīgi! Recepti iesaka "Pērle" . [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/gardas-ramen-nudeles-ar-piles-vai-vistas-fileju.d?id=50632433 [picture_alt] => Gardās rāmen nūdeles ar pīles vai vistas fileju [publish_date] => 2018-12-03 10:05:25 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/Nms6CJQDxd0/03fab5c04df41a2f5a-50632471.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/1TE8f2BK_dc/03fab5c04df41a2f5a-50632471.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/63WB4CRFUmE/03fab5c04df41a2f5a-50632469.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/bZn4J8l7osQ/03fab5c04df41a2f5a-50632471.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ohakQnZi6M4/03fab5c04df41a2f5a-50632465.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/o7Mf5WqKiTE/03fab5c04df41a2f5a-50632471.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/lw6RC_a_0ys/03fab5c04df41a2f5a-50632471.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/5DYZG0AOE7E/03fab5c04df41a2f5a-50632471.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gardās rāmen nūdeles ar pīles vai vistas fileju 

Array ( [id] => 46885667 [title] => Mārtiņš Sirmais iesaka sildošās garšvielas ziemas dzērieniem [lead] => Ziema un svētku gaidīšanas laiks nav iedomājams bez aromātiskiem un sildošiem dzērieniem. Cilvēkiem tos labpatīk malkot gan ikdienā, kad jāsasildās pēc pastaigas ārā, gan svētkos. Ir daudz dažādu garšvielu, kas dzērienam ne tikai piešķirs fantastisku garšu, bet patiesi arī sasildīs ķermeni. Ja šogad silto dzērienu gatavošanā vēlaties ieviest jaunas vēsmas un ļauties eksperimentiem, pavārs Mārtiņš Sirmais atklāj garšvielas, ko pievienot dzērienam, lai sasildītu ķermeni un pārsteigtu sevi ar ko jaunu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/jaunumi/martins-sirmais-iesaka-sildosas-garsvielas-ziemas-dzerieniem.d?id=46885667 [picture_alt] => Mārtiņš Sirmais iesaka sildošās garšvielas ziemas dzērieniem [publish_date] => 2015-12-28 10:44:51 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/8dqEBEaLPgE/teja-garsvielas-svetki-ziema-46886295.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/tjDeGF3gNdQ/teja-garsvielas-svetki-ziema-46886297.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/5-pxMBzTxrs/teja-garsvielas-svetki-ziema-46886295.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/XNqExJlNL3M/teja-garsvielas-svetki-ziema-46886297.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/wqUh7oBWPjg/teja-garsvielas-svetki-ziema-46886291.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/x3VAPbJ0rrs/teja-garsvielas-svetki-ziema-46886293.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/tUCYWOiqL5Q/teja-garsvielas-svetki-ziema-46886297.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/0YP2sYUr--E/teja-garsvielas-svetki-ziema-46886297.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Mārtiņš Sirmais iesaka sildošās garšvielas ziemas dzērieniem 

Array ( [id] => 46784531 [title] => Vistas un zaļo pupiņu buljonzupa taizemiešu gaumē [lead] => Recepte tiem, kuriem apnikušas ziemas ķirbju krēmzupas – siltas vēsmas no Taizemes. Izteikta zupa Āzijas gaumē, kurā ir gan rīsu nūdeles, gan ingvers, gan taizemiešu virtuvei tipiskā zivju mērce. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vistas-un-zalo-pupinu-buljonzupa-taizemiesu-gaume.d?id=46784531 [picture_alt] => Vistas un rīsu nūdeļu zupa Taizemes gaumē [publish_date] => 2015-12-01 12:04:29 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/Il5A5XoiEk8/azijas-kaposts-taizemiesu-edieni-zupa-buljons-nudeles-46784595.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/tO7wHfnbW3E/azijas-kaposts-taizemiesu-edieni-zupa-buljons-nudeles-46784597.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/JghV_LZC8Hw/azijas-kaposts-taizemiesu-edieni-zupa-buljons-nudeles-46784595.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Mdx2ccK4zSA/azijas-kaposts-taizemiesu-edieni-zupa-buljons-nudeles-46784597.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/3eJ87xUR2qE/azijas-kaposts-taizemiesu-edieni-zupa-buljons-nudeles-46784591.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/HlH5OBJQT8M/azijas-kaposts-taizemiesu-edieni-zupa-buljons-nudeles-46784593.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/esVsCx3sPL4/azijas-kaposts-taizemiesu-edieni-zupa-buljons-nudeles-46784597.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/B6gcrr5g6Kk/azijas-kaposts-taizemiesu-edieni-zupa-buljons-nudeles-46784597.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vistas un zaļo pupiņu buljonzupa taizemiešu gaumē 

Array ( [id] => 45649234 [title] => Mīdijas Taizemes gaumē [lead] => Lai arī mīdijas nav tas ēdiens, ko atļaujamies ēst katru dienu, tas pat būtu vēlams, jo šo jūras velšu gaļa ir ļoti veselīga un satur daudz labu vielu. Ja uzskati, ka mīdijas var gardi pagatavot tikai restorānā, tad aizspriedumi tiks kliedēti, izmēģinot šo recepti. Pāris minūtes laika un restorāna cienīga maltīte būs tapusi pašu virtuvē. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/midijas-taizemes-gaume.d?id=45649234 [picture_alt] => Kā pagatavot mājās mīdijas [publish_date] => 2015-03-04 14:54:13 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/J42zFuRah04/midijas-delikateses-45649324.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/2tnNfoOOtWI/midijas-delikateses-45649326.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/hHNAxmBBS0c/midijas-delikateses-45649324.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/8LdWR2kQzPE/midijas-delikateses-45649326.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/PGWt4dSoFGs/midijas-delikateses-45649320.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/VEaKbtNbpWI/midijas-delikateses-45649322.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/UcC0T8C6-5Q/midijas-delikateses-45649322.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Tb6YFSNMsNs/midijas-delikateses-45649326.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Mīdijas Taizemes gaumē 

Array ( [id] => 45569860 [title] => Maltās gaļas bumbiņas ar čili mērci [lead] => Dārzeņu un maltās tītara gaļas bumbiņas būs jaunas vēsmas virtuvē, varbūt pat aizstājot ierasto un tik iemīļoto frikadeļu zupu. Pikantumu maltītei piešķirs čili un ingvers. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/maltas-galas-bumbinas-ar-cili-merci.d?id=45569860 [picture_alt] => Tītara gaļas frikadeles ar rīsiem [publish_date] => 2015-02-12 10:27:05 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/ij4zpuKfsOM/titara-galas-frikadeles-ar-risiem-45569876.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/fRpG9iOdHDE/titara-galas-frikadeles-ar-risiem-45569878.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/eEvwinMoFqU/titara-galas-frikadeles-ar-risiem-45569876.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/-z1srRnjjOk/titara-galas-frikadeles-ar-risiem-45569878.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/RUJkl-aIF_0/titara-galas-frikadeles-ar-risiem-45569872.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/_3S9_LBEpoM/titara-galas-frikadeles-ar-risiem-45569878.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Umo9itVEjvw/titara-galas-frikadeles-ar-risiem-45569878.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ohqLxDhnkLE/titara-galas-frikadeles-ar-risiem-45569878.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Maltās gaļas bumbiņas ar čili mērci 

Array ( [id] => 44742772 [title] => Aprikožu čili mērce [lead] => Plūmes, aprikozes, nektarīni un persiki – tie ir gardie, saldie saules augļi. Mūsdienās neviens no tiem vairs netiek uzskatīts par eksotisku, tomēr no tiem var pagatavot ko neierastu mūsu garšas kārpiņām, piemēram, čili mērci vai grilētu uzkodu. Aikāgaršo šefpavārs piedāvā izmēģināt oriģinālas vasarīgas receptes, kas neatstās vienaldzīgu nevienu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/aprikozu-cili-merce.d?id=44742772 [picture_alt] => Aprikožu čili mērce [publish_date] => 2014-07-18 10:52:18 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/S6nS5YFW10c/aprikozes-aprikoze-44742806.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/iTkTlM5pHhM/aprikozes-aprikoze-44742808.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/vJPmdv0OSNQ/aprikozes-aprikoze-44742806.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/-6ZkaSdIbM8/aprikozes-aprikoze-44742808.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/SuYC1hjSG5Q/aprikozes-aprikoze-44742802.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/V0FvfQApFWM/aprikozes-aprikoze-44742804.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/QU_WHZuq2p8/aprikozes-aprikoze-44742808.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/AGA9QqXN720/aprikozes-aprikoze-44742808.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Aprikožu čili mērce 

Array ( [id] => 44189725 [title] => Veģetārais čili ar pupiņām un kukurūzu [lead] => Ziemas periodā jo īpaši cilvēkiem, kas neēd gaļu jeb veģetāriešiem, nereti ir krietni sarežģītāk izdomāt jaunas ierosmes gardām maltītēm. Veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo!" šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā ideju maltītei bez gaļas - veģetāro čili ar pupiņām. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vegetarais-cili-ar-pupinam-un-kukuruzu.d?id=44189725 [picture_alt] => Veģetārais čili ar pupiņām [publish_date] => 2014-02-06 14:28:43 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/NzqgtIOYltk/vegetarais-cili-ar-pupinam-44189857.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/UJ1SrvY-J3I/vegetarais-cili-ar-pupinam-44189855.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/wE9sJx26skw/vegetarais-cili-ar-pupinam-44189855.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/3mbYNqfStjs/vegetarais-cili-ar-pupinam-44189857.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/IX3ivqrvEPQ/vegetarais-cili-ar-pupinam-44189851.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/0ebQLfdk0g4/vegetarais-cili-ar-pupinam-44189853.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/KtH29R0Ec-g/vegetarais-cili-ar-pupinam-44189857.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/0axVpF0x444/vegetarais-cili-ar-pupinam-44189857.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Veģetārais čili ar pupiņām un kukurūzu 

(5)

Array ( [id] => 44160797 [title] => Tradicionālā taizemiešu zupa Tom Kha [lead] => Lai gan sastāvdaļas varētu šķist sarežģītas, tradicionālā Tom Kha zupa ir ļoti vienkārši pagatavojama. Klasiskajā variantā zupas galvenās sastāvdaļas ir kokosriekstu piens, vistas gaļa un citronzāle, ko papildina čili, galu galā veidojot brīnišķīgu dažādu garšu saspēli - pikants, sāļš, salds un skābs. Tom Kha ir laba izvēle ziemā, tai tiek piedēvētas pat ārstnieciskas īpašības, piemēram, pret saaukstēšanos. Kokosriekstu zupu ar vistu var pasniegt kā pirmo ēdienu apetītes rosināšanai vai kā pamatēdienu, ja tai pievieno nūdeles. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/tradicionala-taizemiesu-zupa-tom-kha.d?id=44160797 [picture_alt] => Tradicionālā taizemiešu zupa Tom Kha [publish_date] => 2014-02-06 11:19:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/Ex6Kf7p6LNg/tom-kha-zupa-taizemiesu-virtuve-ediens-48536447.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/BDJyHBspveo/tom-kha-zupa-taizemiesu-virtuve-ediens-48536449.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/WoZ6uiyyb9Y/tom-kha-zupa-taizemiesu-virtuve-ediens-48536447.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Ilrx1x1Qvo0/tom-kha-zupa-taizemiesu-virtuve-ediens-48536449.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/nWhGUQHEqE0/tom-kha-zupa-taizemiesu-virtuve-ediens-48536443.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/0YZ_Xd42GZw/tom-kha-zupa-taizemiesu-virtuve-ediens-48536445.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/pWFyS21GDos/tom-kha-zupa-taizemiesu-virtuve-ediens-48536449.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/VEeLLT-ODKI/tom-kha-zupa-taizemiesu-virtuve-ediens-48536449.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tradicionālā taizemiešu zupa Tom Kha 

(3)

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.