close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Dārzeņu buljons

Dārzeņu buljons

Array ( [id] => 52089951 [title] => Ikoniskās 'Ikea' gaļas bumbiņas ar krējuma mērci [lead] => Tā kā Covid-19 pandēmijas dēļ "Ikea" restorāni daudzās valstīs ir slēgti, uzņēmums, iepriecinot savus uzticamos pircējus, savā "Twitter" kontā atklājis rūpīgi glabātu noslēpumu – slaveno gaļas bumbiņu recepti, lai katrs šī ikoniskā zviedru ēdiena cienītājs varētu to pagatavot un baudīt mājās. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/ikoniskas-ikea-galas-bumbinas-ar-krejuma-merci.d?id=52089951 [picture_alt] => Ikoniskās 'Ikea' gaļas bumbiņas ar krējuma mērci [publish_date] => 2020-04-27 10:07:33 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/tNo-n72vmw0/galas-mumbinas-zviedrijas-virtuve-52090051.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/PewyEqEasq4/galas-mumbinas-zviedrijas-virtuve-52090051.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/W9fD-GBXK_g/galas-mumbinas-zviedrijas-virtuve-52090051.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/uGU6wcp0iDQ/galas-mumbinas-zviedrijas-virtuve-52090049.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/O7pe75vkCVY/galas-mumbinas-zviedrijas-virtuve-52090041.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/mbtyqARAj9I/galas-mumbinas-zviedrijas-virtuve-52090049.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/bibrW_HJ5sA/galas-mumbinas-zviedrijas-virtuve-52090047.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ET2IwLD2XJw/galas-mumbinas-zviedrijas-virtuve-52090047.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ikoniskās 'Ikea' gaļas bumbiņas ar krējuma mērci 

Array ( [id] => 52003195 [title] => Zilā krēmzupa ar zilo sieru Bridžitas Džonsas gaumē [lead] => "Bridžitas slavenā zupa filmā iekrāsojās zila no dzijas, ar ko viņa bija apsējusi puravus. Manējā savu krāsu ieguvusi no sarkanajiem kāpostiem," teic receptes autore, veģetārās skolas "Vegus" dibinātāja Dita Lase. Neskatoties uz neparasto krāsu, šī krēmzupa patiesībā ir ļoti garšīga. Pagatavo to un pārsteidz ģimeni! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/zila-kremzupa-ar-zilo-sieru-bridzitas-dzonsas-gaume.d?id=52003195 [picture_alt] => Zilā krēmzupa ar zilo sieru Bridžitas Džonsas gaumē [publish_date] => 2020-03-26 12:54:58 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/szDOP0qhKqM/91f4e5e7c830cd1200-52003331.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Sq3izJjr5v0/91f4e5e7c830cd1200-52003331.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/42GXsRZp5kk/91f4e5e7c830cd1200-52003331.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/lvzWV6tUyZU/91f4e5e7c830cd1200-52003329.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/psYQQ6Mufe4/91f4e5e7c830cd1200-52003321.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/O63vfFP9QQU/91f4e5e7c830cd1200-52003329.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/qxr_ZWBJR50/91f4e5e7c830cd1200-52003329.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/S1dnOroSrJk/91f4e5e7c830cd1200-52003329.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Zilā krēmzupa ar zilo sieru Bridžitas Džonsas gaumē 

Array ( [id] => 48564195 [title] => Gardā gavēņa laika zupa ar grūbām un šķeltajiem zirņiem [lead] => Ļoti garšīga un vienkārši pagatavojama gavēņa laika zupa. Izvāri lielo katlu un mielojies trīs dienas no vietas! Noderēs arī pirmsalgas dienām, jo tās sastāvdaļas ir ļoti lētas un visiem pieejamas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/garda-gavena-laika-zupa-ar-grubam-un-skeltajiem-zirniem.d?id=48564195 [picture_alt] => Gardā gavēņa laika zupa ar grūbām un šķeltajiem zirņiem [publish_date] => 2020-03-02 16:45:10 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/bq9AzskZOsU/87b9458b5214d48613-48564203.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/V6W0nhmSFvo/87b9458b5214d48613-48564205.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/OKy6Esj91QI/87b9458b5214d48613-48564203.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/n6V3AbeK-ZA/87b9458b5214d48613-48564205.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/2Ir_iNc6AgQ/87b9458b5214d48613-48564199.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/bl6tazLz9wc/87b9458b5214d48613-48564201.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/I2WSUJl4MVc/87b9458b5214d48613-48564205.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ZQ2uZhgsBxU/87b9458b5214d48613-48564205.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gardā gavēņa laika zupa ar grūbām un šķeltajiem zirņiem 

Array ( [id] => 51893683 [title] => Buljonzupa ar mencas knēdeļiem [lead] => Zivis un jūras veltes ir bagātīgs olbaltumvielu avots un satur visas astoņas neaizvietojamās aminoskābes, kas vajadzīgas normālai organisma darbībai. Tomēr bieži vien zivju un jūras velšu pagatavošana šķiet laikietilpīgs un sarežģīts process – trūkst ideju, nav laika un iedvesmas, tāpēc cilvēki no šiem produktiem izvairās. "Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iedrošina uzturā lietot vairāk zivju un jūras produktu, bet šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā recepti gardai buljonzupai ar mencas knēdeļiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/buljonzupa-ar-mencas-knedeliem.d?id=51893683 [picture_alt] => Buljonzupa ar mencas knēdeļiem [publish_date] => 2020-02-18 10:26:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/G7R3hTkRM_8/jolo-virtuve-186-51893743.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/vhN-0_pyxGk/jolo-virtuve-186-51893739.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/SFEby-NlqrA/jolo-virtuve-186-51893745.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/zoy5GuRcnfU/jolo-virtuve-186-51893743.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/tC9N-rPp_Jc/jolo-virtuve-186-51893741.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/45cr-MzFrTA/jolo-virtuve-186-51893743.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/IKf5IH8lANM/jolo-virtuve-186-51893741.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/6sW_DOFQDWI/jolo-virtuve-186-51893741.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Buljonzupa ar mencas knēdeļiem 

Array ( [id] => 51525561 [title] => Sildošā tomātu un lēcu biezzupa bez gaļas [lead] => Sasildies ar sātīgu un gardu tomātu un lēcu biezzupu! Viegli pagatavojama, rudens krāsām pielieta un ļoti garda! Lēcas bieži vien tiek nepelnīti atstatas novārtā, it īpaši zupu sezonā, kad svarīgi dažādot maltītes ar garšām un tekstūrām. Lēcas ir ātri pagatavojamas un satur daudz vērtīgu vitamīnu, par ko organisms būs pateicīgs, atklāj "Just Nature", iesakot recepti. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/sildosa-tomatu-un-lecu-biezzupa-bez-galas.d?id=51525561 [picture_alt] => Sildošā tomātu un lēcu biezzupa bez gaļas [publish_date] => 2019-10-07 14:14:52 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/mNSNdHysYJo/718405d9af6fc3637a-51525583.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/yJo1DvOY4PI/718405d9af6fc3637a-51525581.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/zKhV_mfE_Zc/718405d9af6fc3637a-51525577.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/unP4m7pgKDM/718405d9af6fc3637a-51525583.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/9ppcD_ITJtk/718405d9af6fc3637a-51525573.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/A2tG8knPcr4/718405d9af6fc3637a-51525583.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/oYF5UTIGEMg/718405d9af6fc3637a-51525579.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/WgusG0wzSBw/718405d9af6fc3637a-51525579.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sildošā tomātu un lēcu biezzupa bez gaļas 

Array ( [id] => 50598763 [title] => Sēņu un dārzeņu sacepums ar pupiņu biezeņa 'cepuri' [lead] => Ja ierastie kartupeļu biezeņa sacepumi apnikuši, palutini sevi ar jaunu garšu salikumu, pagatavojot pupiņu-siera biezeņa sacepumu ar bagātīgu dārzeņu pildījumu. Gaļas tev noteikti nepietrūks! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/senu-un-darzenu-sacepums-ar-pupinu-biezena-cepuri.d?id=50598763 [picture_alt] => Sēņu un dārzeņu sacepums ar pupiņu biezeņa 'cepuri' [publish_date] => 2018-12-23 09:50:20 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/IZsmcIP8RZw/sacepums-pusdienas-ediens-50599005.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/LTPDTQDCKjs/sacepums-pusdienas-ediens-50599007.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/IEGZ4iB5q-E/sacepums-pusdienas-ediens-50599005.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/GMER6oLghoU/sacepums-pusdienas-ediens-50599007.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/P4wujnHTHss/sacepums-pusdienas-ediens-50599001.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/8UO2poQSUmk/sacepums-pusdienas-ediens-50599007.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/MAGst8XlV6M/sacepums-pusdienas-ediens-50599003.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/xT4R5-565MQ/sacepums-pusdienas-ediens-50599003.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sēņu un dārzeņu sacepums ar pupiņu biezeņa 'cepuri' 

Array ( [id] => 48099115 [title] => Bezgaļas pirmdiena: 21 zupa, kas palīdzēs atgūt formu pēc brīvdienu vēderpriekiem [lead] => Pirmdienas jau tā nav tās vieglākās dienas, vēl jo vairāk tad, ja smaguma sajūta vēderā uzstājīgi atgādina par brīvdienu pārmērīgajiem vēderpriekiem. Lai ātri atgūtu labu pašsajūtu, iesakām šodien atturēties no gaļas ēdieniem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/bezgalas-pirmdiena-21-zupa-kas-palidzes-atgut-formu-pec-brivdienu-vederpriekiem.d?id=48099115 [picture_alt] => Konservētu tomātu un makaronu zupa [publish_date] => 2018-11-19 11:01:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/0NigEBjwdag/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437569.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/zcmw49tVVL4/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437571.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/eew2EkDP4RE/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437569.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/aBx5tF-GmgI/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437571.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/S-fimLiltI4/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437565.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/BGFLnT45vpc/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437567.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/6nnOvfeyjII/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437571.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/UUhS-JjmqMY/zupa-makaroni-minestrone-pusdienas-48437571.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Bezgaļas pirmdiena: 21 zupa, kas palīdzēs atgūt formu pēc brīvdienu vēderpriekiem 

(4) 163

Array ( [id] => 50337305 [title] => Minestrone – dārzeņu sezonas hits: kā pareizi vārīt itāliešu iecienītāko zupu [lead] => Itāliešu virtuves populārākajai zupai minestronei, gluži kā borščam, kāpostu zupai vai soļankai, nav vienas īstās receptes. Virumā izmantoto dārzeņu klāsts dažādās sezonās ir atšķirīgs, līdz ar to mainās arī garšu nianses un paveras plašas iespējas improvizēt, liekot lietā teju visus dārza labumus. Šī gardā zupiņa ir garda, aromātiska un sātīga, turklāt tās gatavošanai ne vienmēr jāizmanto gaļa, kas, savukārt, nozīmē, ka minestroni varēsi pagatavot pat nieka 30 minūtēs. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/minestrone-darzenu-sezonas-hits-ka-pareizi-varit-italiesu-iecienitako-zupu.d?id=50337305 [picture_alt] => Minestrone – dārzeņu sezonas hits: kā pareizi vārīt itāliešu iecienītāko zupu [publish_date] => 2018-08-27 18:30:33 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/rHUZF_8Mcfs/minestrone-zupa-50337357.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Rc4Z5sXZMl0/minestrone-zupa-50337359.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/wO-6ewy1-aU/minestrone-zupa-50337357.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/HLCoZFKO1lg/minestrone-zupa-50337359.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/IHmhQOV87go/minestrone-zupa-50337353.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/VSbupigKtdo/minestrone-zupa-50337355.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/98R20ik0owM/minestrone-zupa-50337359.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/lryvmRRTq0A/minestrone-zupa-50337359.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Minestrone – dārzeņu sezonas hits: kā pareizi vārīt itāliešu iecienītāko zupu 

Array ( [id] => 43621549 [title] => Boloņas mērce ar šampinjoniem [lead] => Boloņas mērce ar šampinjoniem - piedevām vai lazanjas gatavošanai. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/bolonas-merce-ar-sampinjoniem.d?id=43621549 [picture_alt] => Boloņas mērce ar šampinjoniem [publish_date] => 2018-01-18 14:18:29 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/LbrtMvhM4QY/bolognese-bolonas-merce-pasta-makaroni-vakarinas-49653765.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/0fIOX-JvTyk/bolognese-bolonas-merce-pasta-makaroni-vakarinas-49653767.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/AeEo3gKAEUs/bolognese-bolonas-merce-pasta-makaroni-vakarinas-49653765.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/R_i3KF4NaS4/bolognese-bolonas-merce-pasta-makaroni-vakarinas-49653767.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/dB6XwyXN4DE/bolognese-bolonas-merce-pasta-makaroni-vakarinas-49653761.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/oes729adYog/bolognese-bolonas-merce-pasta-makaroni-vakarinas-49653763.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/c7ccdB3yZBk/bolognese-bolonas-merce-pasta-makaroni-vakarinas-49653767.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/nB4ZHuPOiWA/bolognese-bolonas-merce-pasta-makaroni-vakarinas-49653767.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Boloņas mērce ar šampinjoniem 

Array ( [id] => 49616645 [title] => Ātras un veselīgas vienas pannas vakariņas: rīsi ar gaļas-dārzeņu bumbiņām [lead] => Pārnākot no darba, bieži vien nav ne mazākās vēlmes ilgi stāvēt pie plīts. Ar šī ēdiena palīdzību "nošausi" pat četrus "zaķus": ar rīsiem vienā pannā tvaicētas gaļas-dārzeņu bumbiņas ir ātri un vienkārši pagatavojams, gards un, kas nav mazsvarīgi, arī veselīgs ēdiens. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/atras-un-veseligas-vienas-pannas-vakarinas-risi-ar-galas-darzenu-bumbinam.d?id=49616645 [picture_alt] => Ātras un veselīgas vienas pannas vakariņas: rīsi ar gaļas-dārzeņu bumbiņām [publish_date] => 2018-01-08 14:37:44 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/bD5Rb7r4evM/jolo-virtuve-82-49617135.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/LqhVUuqHmg4/jolo-virtuve-82-49617137.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/cKPUA1Q4TT0/jolo-virtuve-82-49617135.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/TRJsNIPW1i0/jolo-virtuve-82-49617137.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/17CbMeG_R40/jolo-virtuve-82-49617131.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/1R6S4f4AeAs/jolo-virtuve-82-49617137.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/E7mEKVgVS50/jolo-virtuve-82-49617133.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Xdt8lPGcw5g/jolo-virtuve-82-49617133.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ātras un veselīgas vienas pannas vakariņas: rīsi ar gaļas-dārzeņu bumbiņām 

Array ( [id] => 49433469 [title] => Gruboto ar ķirbi un zilo sieru [lead] => Tuvojoties Latvijas dzimšanas dienai, pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar nacionālo pārtikas mazumtirdzniecības tīklu "Elvi" piedāvā latviska gruboto recepti ar ķirbja gabaliņiem. Īpaši labi krēmīgā grūbu putra garšos, ja pasniegsi to ar cepta bekona kraukšķīšiem un gorgonzolas sieru. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/gruboto-ar-kirbi-un-zilo-sieru.d?id=49433469 [picture_alt] => Gruboto ar ķirbi un zilo sieru [publish_date] => 2017-11-11 08:02:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/fVhpJH6_5rw/53e915a057cec57ffe-49433525.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/qRj0MR09s9Q/53e915a057cec57ffe-49433527.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/W_KWZJMaXS0/53e915a057cec57ffe-49433525.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/bCifncSCGps/53e915a057cec57ffe-49433527.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/IKWNDQHLvOU/53e915a057cec57ffe-49433521.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/uixa_F7MEWM/53e915a057cec57ffe-49433523.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/oAGZjEhUBeM/53e915a057cec57ffe-49433523.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/0yZBAu3GDos/53e915a057cec57ffe-49433523.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gruboto ar ķirbi un zilo sieru 

Array ( [id] => 47348645 [title] => Špikeris: Cik ilgi saldētavā drīkst turēt dažādus produktus [lead] => Saldēšana ir viens no tiem veidiem, kā paildzināt dažādu gaļas, piena un citu produktu mūžu. Saldējot tiek apstādināta pārtikā esošo baktēriju augšana, un tas nozīmē, ka produkti tiek "iekonservēti" līdz brīdim, kad vēlamies tos atkausēt un izmantot atkal. Tomēr arī saldētavā turētiem produktiem ir savs termiņš – cik ilgi tos drīkst lietot pēc sasaldēšanas? [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/spikeris-cik-ilgi-saldetava-drikst-turet-dazadus-produktus.d?id=47348645 [picture_alt] => Špikeris: Cik ilgi saldētavā drīkst turēt dažādus produktus [publish_date] => 2017-04-21 14:22:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/A8bST_WJs9U/saldetas-ogas-47348771.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/mjeppDk-KQk/saldetas-ogas-47348773.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/gTYAoPMji-g/saldetas-ogas-47348771.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/YTyd6mNLaZs/saldetas-ogas-47348773.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/NWUk_5HkbTw/saldetas-ogas-47348767.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/9CACQ7CiYks/saldetas-ogas-47348769.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/W3AqrlOYbNQ/saldetas-ogas-47348773.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Z5xekqSDI-4/saldetas-ogas-47348773.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Špikeris: Cik ilgi saldētavā drīkst turēt dažādus produktus 

Array ( [id] => 48694061 [title] => Cūkgaļa ar dārzeņiem paštaisītā saldskābajā mērcē [lead] => Gardi cūkgaļas gabaliņi saldskābā mērcē. Klāt baudi arī veselīgos dārzeņus, un par citām piedevām nebūs jāuztraucas. Labi garšo kopā ar rīsiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/cukgala-ar-darzeniem-pastaisita-saldskabaja-merce.d?id=48694061 [picture_alt] => Cūkgaļas strēmelītes saldskābajā mērcē [publish_date] => 2017-04-03 12:34:47 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/oERx8u4FAzU/cukgalas-stremelites-saldskabaja-merce-48694105.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/60o5OqjiCe4/cukgalas-stremelites-saldskabaja-merce-48694107.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/W6mRV1tv9Mk/cukgalas-stremelites-saldskabaja-merce-48694105.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/AhfbSMZ90Fo/cukgalas-stremelites-saldskabaja-merce-48694107.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/qMZoLOLCBEU/cukgalas-stremelites-saldskabaja-merce-48694101.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/KEEeYAVNwfc/cukgalas-stremelites-saldskabaja-merce-48694107.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/UuapWvtVn4k/cukgalas-stremelites-saldskabaja-merce-48694107.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/TvkKC47i4J8/cukgalas-stremelites-saldskabaja-merce-48694107.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Cūkgaļa ar dārzeņiem paštaisītā saldskābajā mērcē 

Array ( [id] => 47073163 [title] => Ideālā buljona gatavošana – kādus produktus izmantot gardam rezultātam [lead] => Vienkāršākais variants receptēs, kur nepieciešams buljons, ir izšķīdināt veikalā iegādāto kubiņu, taču garša ir nesalīdzināma, ja tiek izmantots pašu gatavots buljons. Un tas nudien ir aplams pieņēmums, ka pašam pagatavot buljonu ir liela ķēpa un sarežģīts process, nebūt ne! Aizlienē "Tasty" padomus un ķeries pie lietas! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/ideala-buljona-gatavosana-kadus-produktus-izmantot-gardam-rezultatam.d?id=47073163 [picture_alt] => Ideālā buljona gatavošana – kādus produktus izmantot gardam rezultātam [publish_date] => 2017-03-02 10:55:06 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/7HV6Blnaeic/buljons-zupa-47073813.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/BUOQVD0p3Y0/buljons-zupa-47073815.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/MVpGrEZ_Ouc/buljons-zupa-47073813.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/O42L4JLuyiQ/buljons-zupa-47073815.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/BZU8ydSyhL4/buljons-zupa-47073809.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/9dgn358_StM/buljons-zupa-47073811.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Ag5zN4K8q0M/buljons-zupa-47073811.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/50yAf0fMDYU/buljons-zupa-47073815.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ideālā buljona gatavošana – kādus produktus izmantot gardam rezultātam 

1 . lapa no 6

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.