close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Grenadīns

Grenadīns

Grenadīna sīrups tradicionāli ir sarkanā krāsā un to pārsvarā izmanto kokteiļu pagatavošanai, lai piešķirtu tam maigāku garšu un sarkanīgu toni. Grenadīnu var jaukt kopā ar aukstu ūdeni, iegūstot atvēsinošu padzērienu. Nosaukums "grenadīns" cēlies no franču vārda grenade, proti, granātābols. Tomēr ir arī valstis, kur ar vārdu grenadīns apzīmē arī sīrupus, kuriem ir cita augļu bāze (piemēram, aveņu, kazeņu, jāņogu).

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.