Uz saturu
close-ad

Krustnagliņas

Krustnagliņas

Krustnagliņas ir mūžzaļa miršu dzimtas tropu koka izkaltēti ziedpumpuri, ko mūsdienās visplašāk audzē Dienvidaustrumāzijā. Krustnagliņām raksturīga specifiska rūgtena smarža un asa garša. Krustnagliņas ir piemērotas gaļas, īpaši - putnu gaļas ēdieniem, arī olu ēdieniem, augļu salātiem, marinādēm un konditorejas izstrādājumiem. Šī ir laba piedeva karstvīnam vai punšam. Parasti ēdienam krustnagliņas pievieno gatavošanas beigās.

1 . lapa no 8

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.