close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Lauru lapas

Lauru lapas

Array ( [id] => 52223089 [title] => Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē [lead] => Šķiet, ka nav nekā vienkāršākā kā pagatavot mazsālītos gurķus – nomazgā, pārlej ar sālsūdeni un gaidi, kad tie būs gatavi. Kā skaidro portāls "Tak prosto", odesieši gurķu sālīšanas mākslu ir izkopuši līdz pilnībai, liekot lietā gadu gaitā pārbaudītus knifus. Lūk, recepte īpaši kraukšķīgiem un pikantiem mazsālītajiem gurķēniem odesiešu gaumē, kas būs gatavi ēšanai jau nākamajā dienā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/mazsaliti-gurkisi-ar-karsto-salijumu-odesiesu-gaume.d?id=52223089 [picture_alt] => Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē [publish_date] => 2020-06-12 15:51:40 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/GbYWLN5fNVM/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/m4-74TQNZJw/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/2uXhQpT6WxA/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/g0bJkSsArh4/mazsaliti-gurki-52223141.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/QgQ2ilobyy8/mazsaliti-gurki-52223133.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/RTmxLTv7kaA/mazsaliti-gurki-52223141.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/StEsUTpYui8/mazsaliti-gurki-52223139.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/kpkkDvI51lM/mazsaliti-gurki-52223135.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē 

Array ( [id] => 52176173 [title] => Skābeņu zupa ar frikadelēm [lead] => Skābeņu zupa ar frikadelēm – tā tik ir ideja! Parasti skābeņu zupas pamatā ir vairākas stundas vārīts gaļas buljons, bet, izmantojot frikadeles, zupu varēsi baudīt jau pēc 30 minūtēm, turklāt, iespējams, tā būs pat garšīgāka nekā stundām ilgi gatavotā. Šo zupiņu labāk vārīt pieclitrīgajā katlā, lai varētu mieloties vairākas dienas pēc kārtas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/skabenu-zupa-ar-frikadelem.d?id=52176173 [picture_alt] => Skābeņu zupa ar frikadelēm [publish_date] => 2020-05-28 10:12:54 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/7PJtdpGu1YI/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176225.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/HyMAN8BcptQ/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176225.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/stJFykg2s9Y/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176225.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/mjUBX4S7gmE/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176223.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/-vNXgzvaKow/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176215.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/H8KgXgTDhww/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176223.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/UI1vszzy_JU/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176221.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ywy7DFTqh7U/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176221.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Skābeņu zupa ar frikadelēm 

Array ( [id] => 52148411 [title] => Gedlibže – krējuma mērcē sautēta vista kabardīniešu gaumē [lead] => Gedlibže – krēmīgā skābā krējuma mērcē sautēta vistiņa – ir tradicionāls kabardīniešu virtuves ēdiens. Izcils rezultāts no pavisam vienkāršām sastāvdaļām! Šo gaļas sautējumu pieņemts ēst ar rokām, pārlejot iepriekš novārītai, atdzesētai un gabalos sagrieztai kukurūzas putrai, bet tikpat labi tas garšos, pasniegts ar vārītiem kartupeļiem, makaroniem, griķiem vai rīsiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/gedlibze-krejuma-merce-sauteta-vista-kabardiniesu-gaume.d?id=52148411 [picture_alt] => Gedlibže – krējuma mērcē sautēta vista kabardīniešu gaumē [publish_date] => 2020-05-19 09:22:38 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/fDMB-RvzkXk/vistas-galas-merce-52148779.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/WcZhQNOVccU/vistas-galas-merce-52148779.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/iyU5h5lsUAU/vistas-galas-merce-52148779.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/TKcBCIVGMpY/vistas-galas-merce-52148777.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/IAf3OKXGVUQ/vistas-galas-merce-52148769.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/qm0LmWu-bKo/vistas-galas-merce-52148777.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/PS46DhpAu28/vistas-galas-merce-52148775.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/KxwF5u_Wu04/vistas-galas-merce-52148775.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gedlibže – krējuma mērcē sautēta vista kabardīniešu gaumē 

Array ( [id] => 52070983 [title] => Pavasarīgā skābeņu zupa ar liellopa gaļu un grūbām [lead] => "Nāk pavasaris un kā vienas no pirmajām no ziemas miega "mostas" skābenes. Tās var salasīt pļavās, upes krastos un nomaļos, vecos parkos, Savvaļas skābenes izceļas ar īpaši piesātinātu garšu – tās ir skābākas par dārza skābenēm, tādēļ iesakām apvienot pastaigu ar lietderīgo skābeņu salasīšanu. Pavasarīgai zupiņai pietiks ar kārtīgām 2-3 saujām, bet, protams, var arī nopirkt jau gatavas sālītās skābenes burciņās tirgū vai veikalā vai izaudzēt tās savā dārzā," mudina kulinārijas bloga "Virtuve diviem" autori, iesakot klasisku skābeņu zupas recepti. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pavasariga-skabenu-zupa-ar-liellopa-galu-un-grubam.d?id=52070983 [picture_alt] => Pavasarīgā skābeņu zupa ar liellopa gaļu un grūbām [publish_date] => 2020-04-20 14:13:53 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/Vusx3ZHzKIg/jolo-virtuve-265-52071013.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/FZbVAnqaviE/jolo-virtuve-265-52071009.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/GXWr3aImvd4/jolo-virtuve-265-52071015.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/X2VX56olCqc/jolo-virtuve-265-52071013.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/CBoXDzbkKEM/jolo-virtuve-265-52071007.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/-bMxymSqpuY/jolo-virtuve-265-52071013.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/UcjTJLtNsdg/jolo-virtuve-265-52071011.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/S_epfZaEkeA/jolo-virtuve-265-52071011.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pavasarīgā skābeņu zupa ar liellopa gaļu un grūbām 

118

Array ( [id] => 48564195 [title] => Gardā gavēņa laika zupa ar grūbām un šķeltajiem zirņiem [lead] => Ļoti garšīga un vienkārši pagatavojama gavēņa laika zupa. Izvāri lielo katlu un mielojies trīs dienas no vietas! Noderēs arī pirmsalgas dienām, jo tās sastāvdaļas ir ļoti lētas un visiem pieejamas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/garda-gavena-laika-zupa-ar-grubam-un-skeltajiem-zirniem.d?id=48564195 [picture_alt] => Gardā gavēņa laika zupa ar grūbām un šķeltajiem zirņiem [publish_date] => 2020-03-02 16:45:10 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/bq9AzskZOsU/87b9458b5214d48613-48564203.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/V6W0nhmSFvo/87b9458b5214d48613-48564205.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/OKy6Esj91QI/87b9458b5214d48613-48564203.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/n6V3AbeK-ZA/87b9458b5214d48613-48564205.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/2Ir_iNc6AgQ/87b9458b5214d48613-48564199.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/bl6tazLz9wc/87b9458b5214d48613-48564201.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/I2WSUJl4MVc/87b9458b5214d48613-48564205.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ZQ2uZhgsBxU/87b9458b5214d48613-48564205.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gardā gavēņa laika zupa ar grūbām un šķeltajiem zirņiem 

Array ( [id] => 51814539 [title] => Baltais borščs poļu gaumē [lead] => Baltais borščs ( Barszcz biały ) ir poļu tradicionalā zupa, ko var gatavot gan uz rudzu maizes ierauga bāzes, līdzīgi kā poļu žureku , gan arī skābā krējuma, rūgušpiena vai citu skābpiena produktu piedevu. Polijā baltais borščs ir neatņemama Lieldienu mielasta sastāvdaļa. Šai zupai ir daudz recepšu variāciju, un tās sastāvdaļu sarakstu vari pēc saviem ieskatiem papildināt arī ar kartupeļiem, skābētiem kāpostiem un sālītām, kaltētām vai marinētām sēnēm. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/baltais-borscs-polu-gaume.d?id=51814539 [picture_alt] => Baltais borščs poļu gaumē [publish_date] => 2020-01-21 13:14:59 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/olC_cpURYPg/baltais-borscs-polu-zupa-51814555.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/4kDqL3bTwQY/baltais-borscs-polu-zupa-51814555.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/yfCOja3ccXU/baltais-borscs-polu-zupa-51814555.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/L2UCHBxEbM8/baltais-borscs-polu-zupa-51814553.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/1i9ibdze-CU/baltais-borscs-polu-zupa-51814545.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/niSEoQJBq9w/baltais-borscs-polu-zupa-51814553.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/yDOlI7mFLkc/baltais-borscs-polu-zupa-51814551.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ev2QZIzMbM0/baltais-borscs-polu-zupa-51814551.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Baltais borščs poļu gaumē 

Array ( [id] => 51797145 [title] => Novadu garšas: abādas jeb skābu kāpostu zupa zemgaliešu gaumē [lead] => "Abādas ir kārtīgs zemgaliešu un sēļu ziemas ēdiens, kuru parasti gatavoja tūlīt pēc cūkas nokaušanas. Tā ir zupa, kas asociējas ar manu bērnību – manas mammas Skaidrītes Nicmanes recepte ar nelielu improvizāciju no manas puses," tā recepti iesaka mūsu lasītāja Sandra Betjāne, brīdinot, ka receptes apraksts nebūs patīkams veģetāriešiem, vegāniem un cilvēkiem ar vājiem nerviem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/novadu-garsas-abadas-jeb-skabu-kapostu-zupa-zemgaliesu-gaume.d?id=51797145 [picture_alt] => Novadu garšas: abādas jeb skābu kāpostu zupa zemgaliešu gaumē [publish_date] => 2020-01-15 10:22:25 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/L0D7PYTBcuI/3b8c35e1ec6911d6ba-51797161.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/UZTWxzyEgf4/3b8c35e1ec6911d6ba-51797161.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/77bJy7ttGgk/3b8c35e1ec6911d6ba-51797161.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Z_xhsIKQLQo/3b8c35e1ec6911d6ba-51797159.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/CmFVHAMmsd8/3b8c35e1ec6911d6ba-51797153.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/WvgLLPoqUWM/3b8c35e1ec6911d6ba-51797159.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/bMExhnQv5OE/3b8c35e1ec6911d6ba-51797157.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/nysLOmoLYcU/3b8c35e1ec6911d6ba-51797157.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Novadu garšas: abādas jeb skābu kāpostu zupa zemgaliešu gaumē 

Array ( [id] => 51778563 [title] => Krupņiks – grūbu zupa ar gaļu un sēnēm poļu gaumē [lead] => Krupņiks ("krupnik") ir tradicionāla poļu zupa. Garda, sātīga un bieza – tā ir īsts ziemas komforta ēdiens. Šo zupu gatavo uz gaļas buljona bāzes, pievienojot sviestā apceptus dārzeņus, svaigas vai kaltētas sēnes un saujiņu grūbu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/krupniks-grubu-zupa-ar-galu-un-senem-polu-gaume.d?id=51778563 [picture_alt] => Krupņiks – grūbu zupa ar gaļu un sēnēm poļu gaumē [publish_date] => 2020-01-10 09:35:34 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/FxERz2Iv3fE/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778591.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/4_EaaBg2rho/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778591.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/8tpX6d-iUug/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778591.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/8ER9NJNrEf4/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778589.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ktV5mFauoo0/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778581.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/hbh4LY0QUnw/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778589.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/_ld-b1LbYVc/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778587.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/qaqHtrq_7sY/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778587.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Krupņiks – grūbu zupa ar gaļu un sēnēm poļu gaumē 

496

Array ( [id] => 51770397 [title] => Fļaki – poļu tradicionālā zupa no liellopa kuņģa [lead] => Fļaki ir viena no populārākajām poļu zupām – tumīga, kreftīga, sātīga un ... gatavota no liellopa kuņģa. Kaut tas var šķist dīvaini, tomēr, ja tā padomā, mums taču nav nekādu iebildumu pret soļanku, kuras sastāvā ir liellopa vai cūkas nieres. Kā skaidro "Tasting Poland", polijā fļaki ir zināma jau kopš 14. gadsimta un iemanotojusi atpazīstamību kā viena no Polijas karaļa Vladislava II iecienītākajām maltītēm. Laiks mest pie malas aizspriedumus un izmēģināt praksē netālās kaimiņzemes kulinārā mantojuma vēsmas, kas izturējušas laika pārbaudi jau vairāku gadsimtu garumā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/flaki-polu-tradicionala-zupa-no-liellopa-kunga.d?id=51770397 [picture_alt] => Fļaki – poļu tradicionālā zupa no liellopa kuņģa [publish_date] => 2020-01-08 09:19:45 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/obTKwhFED3Y/flaki-polu-zupa-51770413.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/lX--Th96DkE/flaki-polu-zupa-51770413.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/snDFENysWTo/flaki-polu-zupa-51770413.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/u6mv7ZDFXvc/flaki-polu-zupa-51770411.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/l001foMlZmg/flaki-polu-zupa-51770403.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/e0ny7zh-RbQ/flaki-polu-zupa-51770411.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/4P88oGbz6mo/flaki-polu-zupa-51770405.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Jv-OXIm_Esw/flaki-polu-zupa-51770409.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Fļaki – poļu tradicionālā zupa no liellopa kuņģa 

Array ( [id] => 51762889 [title] => Žureks – paģiru zupa poļu gaumē [lead] => Žureks ir viena no populārākajām poļu zupām – garda un arī latviešu garšas kārpiņām tīkama. Pateicoties skābenajai garšai un tādām spēcinošām sastāvdaļām kā desiņas un vārītas olas, žureks labi palīdz atgūt spēkus pēc jestrākas svinēšanas. Galvenais šajā zupā ir ieraugs. Polijā to var nopirkt teju katrā veikalā, pildītu pudelēs un pat tetrapakās, bet ieraugs ir pavisam vienkārši pāris dienās pagatavojams arī mājas apstākļos, izmantojot rudzu miltus un rupjmaizi. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/zureks-pagiru-zupa-polu-gaume.d?id=51762889 [picture_alt] => Žureks – paģiru zupa poļu gaumē [publish_date] => 2020-01-02 14:35:56 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/Nzc9LyQFnWk/zureks-polu-zupa-51763355.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/tSBAoes_uq8/zureks-polu-zupa-51763355.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/eJLjKWOaLZo/zureks-polu-zupa-51763355.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/n0D4XjgK2p8/zureks-polu-zupa-51763353.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/EWksAmCKRzs/zureks-polu-zupa-51763345.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/I8PZZw7g1pc/zureks-polu-zupa-51763353.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/tPUjhZvYQ1Q/zureks-polu-zupa-51763351.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/mZxRLzp6ItQ/zureks-polu-zupa-51763351.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Žureks – paģiru zupa poļu gaumē 

534

Array ( [id] => 51740031 [title] => Dāņu Ziemassvētku gaļas bumbiņas ar sviestā sautētiem sarkanajiem kāpostiem [lead] => Gaļas bumbiņas un sarkanie kāposti ir klasika uz Ziemassvētku galda. Lūk, recepte īstā dāņu vintage stilā. Izmēģini! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/danu-ziemassvetku-galas-bumbinas-ar-sviesta-sautetiem-sarkanajiem-kapostiem.d?id=51740031 [picture_alt] => Dāņu Ziemassvētku gaļas bumbiņas ar sviestā sautētiem sarkanajiem kāpostiem [publish_date] => 2019-12-22 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/Fr6dHjrheL4/09a425dfb4a0235dc5-51740043.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/lL3sAPoZHLk/09a425dfb4a0235dc5-51740039.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/dZs05k4Z_Dk/09a425dfb4a0235dc5-51740045.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/EZJZTC5dU_g/09a425dfb4a0235dc5-51740043.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/cQHJ8_YKJc4/09a425dfb4a0235dc5-51740037.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/oK9PgxhT_zY/09a425dfb4a0235dc5-51740043.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ZCBwjuRzdGU/09a425dfb4a0235dc5-51740041.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/LXp4rVyjt7M/09a425dfb4a0235dc5-51740041.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Dāņu Ziemassvētku gaļas bumbiņas ar sviestā sautētiem sarkanajiem kāpostiem 

Array ( [id] => 51665077 [title] => Sautēta vistas gaļa burciņā jeb 'tušonka' [lead] => Sautēta gaļa burciņā jeb "tušonka", kā to dēvē tautā, ir īsts glābējprodukts reizēs, kad nav lustes ilgi gatavot pusdienas vai vakariņas. Burciņas saturu vari gan pievienot zupai, gan sautējumam, gan likt uz maizes vai vienkārši uzkarsēt pannā, pāris minūtēs tiekot pie gardas mērces, ko pasniegt ar rīsiem, makaroniem, griķiem vai kartupeļiem. Turklāt, atšķirībā no daudziem veikalos nopērkamajiem konserviem, kuriem gaļa ir labi, ja blakus stāvējusi, pašgatavotajā "tušonkā" gaļa burkā būs sapildīta kumosiņu pie kumosiņa. Recepti iesaka vairāku pavārgrāmatu autore Laila Trektere. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/sauteta-vistas-gala-burcina-jeb-tusonka.d?id=51665077 [picture_alt] => Sautēta vistas gaļa burciņā jeb 'tušonka' [publish_date] => 2019-11-25 13:29:55 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/Yqh2tcLYiV0/259335ddb967fb8af8-51665389.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/-dMryv-J0vM/259335ddb967fb8af8-51665389.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/fGHlMidGgdw/259335ddb967fb8af8-51665389.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/S5AT_54abJA/259335ddb967fb8af8-51665387.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/alJcETk_rxU/259335ddb967fb8af8-51665379.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/heOPTLIYzzo/259335ddb967fb8af8-51665387.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/cUPA71rlg4Y/259335ddb967fb8af8-51665381.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/uNxcCmiL-R0/259335ddb967fb8af8-51665381.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sautēta vistas gaļa burciņā jeb 'tušonka' 

264

Array ( [id] => 51613911 [title] => Pilngraudu makaronu sacepums ar diviem sieriem un pikantajiem sīpoliem [lead] => Sacepums ar pilngraudu pastu, diviem sieriem un pikantajiem sīpoliem garantē lielisku garšu buķeti un garšo tiešām lieliski. Recepti iesaka ēdienu blogeris Kaspars Virsnītis sadarbībā ar AS "Dobeles Dzirnavnieks". [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pilngraudu-makaronu-sacepums-ar-diviem-sieriem-un-pikantajiem-sipoliem.d?id=51613911 [picture_alt] => Pilngraudu makaronu sacepums ar diviem sieriem un pikantajiem sīpoliem [publish_date] => 2019-11-06 15:41:04 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/JWo1VlF7UlY/2c5bd5dc27ec4c4082-51613981.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/8W2Sy58K4N0/2c5bd5dc27ec4c4082-51613981.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/yCxFO5rs3po/2c5bd5dc27ec4c4082-51613981.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/J45PLmi9Q6s/2c5bd5dc27ec4c4082-51613979.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/oWoY-dp5fbc/2c5bd5dc27ec4c4082-51613973.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/OP9RCXjSJOw/2c5bd5dc27ec4c4082-51613979.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/jq-Qq4py-l0/2c5bd5dc27ec4c4082-51613977.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/_sx7FKWl5Nk/2c5bd5dc27ec4c4082-51613977.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pilngraudu makaronu sacepums ar diviem sieriem un pikantajiem sīpoliem 

Array ( [id] => 51611125 [title] => Foto recepte: 'superslinkie' kāpostu tīteņi [lead] => Šī "superslinko" tīteņu variācija iepriecinās tos kāpostu tīteņu cienītājus, kuriem nav laika un pacietības oriģinālās receptes gatavošanai, bet gribas baudīt kopš bērnības iemīļoto garšu kombināciju. Sasautējot visus labumus lielajā katlā, varēsi mieloties kaut trīs dienas pēc kārtas, jo uzsildot šis ēdiens kļūst arvien gardāks. Recepti iesaka mūsu lasītāja Lūcija. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/foto-recepte-superslinkie-kapostu-titeni.d?id=51611125 [picture_alt] => Foto recepte: 'superslinkie' kāpostu tīteņi [publish_date] => 2019-11-05 13:39:09 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/eG_Fu-dc1R0/46b795dc13cbf1d1dc-51611227.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/jS9owQZNgjw/46b795dc13cbf1d1dc-51611227.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Dkot3vIAtF0/46b795dc13cbf1d1dc-51611227.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/3caJLib_xQA/46b795dc13cbf1d1dc-51611225.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/uPJKUnx6r0g/46b795dc13cbf1d1dc-51611219.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/UUfuZXKOo3I/46b795dc13cbf1d1dc-51611225.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/VSTmo7OvyIw/46b795dc13cbf1d1dc-51611223.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/17SOKeZj7-4/46b795dc13cbf1d1dc-51611223.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Foto recepte: 'superslinkie' kāpostu tīteņi 

Array ( [id] => 48300339 [title] => Kāpostu zupa – lēta, garda un spēcinoša: receptes un gatavošanas knifiņi [lead] => Sildošā un spēcinošā kāpostu zupa ir viens no mūsu platuma grādos iecienītākajiem ēdieniem, kurš ticis celts galdā jau gadsimtiem ilgi. Un skaidrs, kāpēc tā – izmantojot vienkāršus, visiem pieejamus produktus, var pagatavot lielu katlu sātīgas un aromātiskas zupas vairākām dienām, turklāt, visiem zināms, ka, sildot kāpostu zupu, tā kļūst arvien garšīgāka. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/kapostu-zupa-leta-garda-un-specinosa-receptes-un-gatavosanas-knifini.d?id=48300339 [picture_alt] => Kāpostu zupa – lēta, garda un spēcinoša: receptes un gatavošanas knifiņi [publish_date] => 2019-10-29 17:01:38 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/fje1w_BDBH0/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302545.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/OhcvFgTFY0w/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302547.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/UUuOCKZaDGU/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302545.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/5FYVwI74638/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302547.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/eNr8ALTxlDc/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302541.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/AzbzyJ5Lrbo/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302543.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ASn-ncNh6-E/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302547.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/oRivyO_IkMo/kapostu-zupa-ediens-pusdienas-vakarinas-48302547.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kāpostu zupa – lēta, garda un spēcinoša: receptes un gatavošanas knifiņi 

(2) 281
1 . lapa no 18

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.