close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Siļķe

Siļķe

Šķiet, nav universālākas zivs par siļķi - vismaz latviešu ēdienkartē. Šķietami parastās zivs daudzveidība pārsteidz. Siļķi lielākoties ēd visi - arī tie, kuri apgalvo, ka zivis neēdot. Tā iederēsies gan pieticīgākai ikdienas maltītei, piemēram, kopā ar vārītiem kartupeļiem un biezpienu, gan dažādos salātos - ar bietēm, āboliem, burkāniem. Tāpat siļķe lieliski piestāv arī svētkiem - kurš Vecgada vakara svētku galds iedomājams bez klasiskās siļķes "kažokā"? Nemaz nerunājot par dažādiem marinējumiem un kūpinājumiem...

1 . lapa no 3

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.