close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Smaržīgie pipari

Smaržīgie pipari

Array ( [id] => 52223089 [title] => Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē [lead] => Šķiet, ka nav nekā vienkāršākā kā pagatavot mazsālītos gurķus – nomazgā, pārlej ar sālsūdeni un gaidi, kad tie būs gatavi. Kā skaidro portāls "Tak prosto", odesieši gurķu sālīšanas mākslu ir izkopuši līdz pilnībai, liekot lietā gadu gaitā pārbaudītus knifus. Lūk, recepte īpaši kraukšķīgiem un pikantiem mazsālītajiem gurķēniem odesiešu gaumē, kas būs gatavi ēšanai jau nākamajā dienā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/mazsaliti-gurkisi-ar-karsto-salijumu-odesiesu-gaume.d?id=52223089 [picture_alt] => Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē [publish_date] => 2020-06-12 15:51:40 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/GbYWLN5fNVM/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/m4-74TQNZJw/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/2uXhQpT6WxA/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/g0bJkSsArh4/mazsaliti-gurki-52223141.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/QgQ2ilobyy8/mazsaliti-gurki-52223133.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/RTmxLTv7kaA/mazsaliti-gurki-52223141.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/StEsUTpYui8/mazsaliti-gurki-52223139.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/kpkkDvI51lM/mazsaliti-gurki-52223135.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē 

Array ( [id] => 52176173 [title] => Skābeņu zupa ar frikadelēm [lead] => Skābeņu zupa ar frikadelēm – tā tik ir ideja! Parasti skābeņu zupas pamatā ir vairākas stundas vārīts gaļas buljons, bet, izmantojot frikadeles, zupu varēsi baudīt jau pēc 30 minūtēm, turklāt, iespējams, tā būs pat garšīgāka nekā stundām ilgi gatavotā. Šo zupiņu labāk vārīt pieclitrīgajā katlā, lai varētu mieloties vairākas dienas pēc kārtas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/skabenu-zupa-ar-frikadelem.d?id=52176173 [picture_alt] => Skābeņu zupa ar frikadelēm [publish_date] => 2020-05-28 10:12:54 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/7PJtdpGu1YI/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176225.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/HyMAN8BcptQ/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176225.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/stJFykg2s9Y/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176225.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/mjUBX4S7gmE/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176223.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/-vNXgzvaKow/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176215.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/H8KgXgTDhww/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176223.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/UI1vszzy_JU/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176221.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ywy7DFTqh7U/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176221.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Skābeņu zupa ar frikadelēm 

Array ( [id] => 52148411 [title] => Gedlibže – krējuma mērcē sautēta vista kabardīniešu gaumē [lead] => Gedlibže – krēmīgā skābā krējuma mērcē sautēta vistiņa – ir tradicionāls kabardīniešu virtuves ēdiens. Izcils rezultāts no pavisam vienkāršām sastāvdaļām! Šo gaļas sautējumu pieņemts ēst ar rokām, pārlejot iepriekš novārītai, atdzesētai un gabalos sagrieztai kukurūzas putrai, bet tikpat labi tas garšos, pasniegts ar vārītiem kartupeļiem, makaroniem, griķiem vai rīsiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/gedlibze-krejuma-merce-sauteta-vista-kabardiniesu-gaume.d?id=52148411 [picture_alt] => Gedlibže – krējuma mērcē sautēta vista kabardīniešu gaumē [publish_date] => 2020-05-19 09:22:38 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/fDMB-RvzkXk/vistas-galas-merce-52148779.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/WcZhQNOVccU/vistas-galas-merce-52148779.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/iyU5h5lsUAU/vistas-galas-merce-52148779.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/TKcBCIVGMpY/vistas-galas-merce-52148777.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/IAf3OKXGVUQ/vistas-galas-merce-52148769.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/qm0LmWu-bKo/vistas-galas-merce-52148777.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/PS46DhpAu28/vistas-galas-merce-52148775.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/KxwF5u_Wu04/vistas-galas-merce-52148775.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gedlibže – krējuma mērcē sautēta vista kabardīniešu gaumē 

Array ( [id] => 52070983 [title] => Pavasarīgā skābeņu zupa ar liellopa gaļu un grūbām [lead] => "Nāk pavasaris un kā vienas no pirmajām no ziemas miega "mostas" skābenes. Tās var salasīt pļavās, upes krastos un nomaļos, vecos parkos, Savvaļas skābenes izceļas ar īpaši piesātinātu garšu – tās ir skābākas par dārza skābenēm, tādēļ iesakām apvienot pastaigu ar lietderīgo skābeņu salasīšanu. Pavasarīgai zupiņai pietiks ar kārtīgām 2-3 saujām, bet, protams, var arī nopirkt jau gatavas sālītās skābenes burciņās tirgū vai veikalā vai izaudzēt tās savā dārzā," mudina kulinārijas bloga "Virtuve diviem" autori, iesakot klasisku skābeņu zupas recepti. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pavasariga-skabenu-zupa-ar-liellopa-galu-un-grubam.d?id=52070983 [picture_alt] => Pavasarīgā skābeņu zupa ar liellopa gaļu un grūbām [publish_date] => 2020-04-20 14:13:53 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/Vusx3ZHzKIg/jolo-virtuve-265-52071013.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/FZbVAnqaviE/jolo-virtuve-265-52071009.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/GXWr3aImvd4/jolo-virtuve-265-52071015.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/X2VX56olCqc/jolo-virtuve-265-52071013.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/CBoXDzbkKEM/jolo-virtuve-265-52071007.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/-bMxymSqpuY/jolo-virtuve-265-52071013.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/UcjTJLtNsdg/jolo-virtuve-265-52071011.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/S_epfZaEkeA/jolo-virtuve-265-52071011.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pavasarīgā skābeņu zupa ar liellopa gaļu un grūbām 

118

Array ( [id] => 48564195 [title] => Gardā gavēņa laika zupa ar grūbām un šķeltajiem zirņiem [lead] => Ļoti garšīga un vienkārši pagatavojama gavēņa laika zupa. Izvāri lielo katlu un mielojies trīs dienas no vietas! Noderēs arī pirmsalgas dienām, jo tās sastāvdaļas ir ļoti lētas un visiem pieejamas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/garda-gavena-laika-zupa-ar-grubam-un-skeltajiem-zirniem.d?id=48564195 [picture_alt] => Gardā gavēņa laika zupa ar grūbām un šķeltajiem zirņiem [publish_date] => 2020-03-02 16:45:10 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/bq9AzskZOsU/87b9458b5214d48613-48564203.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/V6W0nhmSFvo/87b9458b5214d48613-48564205.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/OKy6Esj91QI/87b9458b5214d48613-48564203.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/n6V3AbeK-ZA/87b9458b5214d48613-48564205.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/2Ir_iNc6AgQ/87b9458b5214d48613-48564199.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/bl6tazLz9wc/87b9458b5214d48613-48564201.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/I2WSUJl4MVc/87b9458b5214d48613-48564205.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ZQ2uZhgsBxU/87b9458b5214d48613-48564205.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gardā gavēņa laika zupa ar grūbām un šķeltajiem zirņiem 

Array ( [id] => 51814539 [title] => Baltais borščs poļu gaumē [lead] => Baltais borščs ( Barszcz biały ) ir poļu tradicionalā zupa, ko var gatavot gan uz rudzu maizes ierauga bāzes, līdzīgi kā poļu žureku , gan arī skābā krējuma, rūgušpiena vai citu skābpiena produktu piedevu. Polijā baltais borščs ir neatņemama Lieldienu mielasta sastāvdaļa. Šai zupai ir daudz recepšu variāciju, un tās sastāvdaļu sarakstu vari pēc saviem ieskatiem papildināt arī ar kartupeļiem, skābētiem kāpostiem un sālītām, kaltētām vai marinētām sēnēm. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/baltais-borscs-polu-gaume.d?id=51814539 [picture_alt] => Baltais borščs poļu gaumē [publish_date] => 2020-01-21 13:14:59 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/olC_cpURYPg/baltais-borscs-polu-zupa-51814555.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/4kDqL3bTwQY/baltais-borscs-polu-zupa-51814555.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/yfCOja3ccXU/baltais-borscs-polu-zupa-51814555.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/L2UCHBxEbM8/baltais-borscs-polu-zupa-51814553.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/1i9ibdze-CU/baltais-borscs-polu-zupa-51814545.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/niSEoQJBq9w/baltais-borscs-polu-zupa-51814553.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/yDOlI7mFLkc/baltais-borscs-polu-zupa-51814551.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ev2QZIzMbM0/baltais-borscs-polu-zupa-51814551.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Baltais borščs poļu gaumē 

Array ( [id] => 51778563 [title] => Krupņiks – grūbu zupa ar gaļu un sēnēm poļu gaumē [lead] => Krupņiks ("krupnik") ir tradicionāla poļu zupa. Garda, sātīga un bieza – tā ir īsts ziemas komforta ēdiens. Šo zupu gatavo uz gaļas buljona bāzes, pievienojot sviestā apceptus dārzeņus, svaigas vai kaltētas sēnes un saujiņu grūbu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/krupniks-grubu-zupa-ar-galu-un-senem-polu-gaume.d?id=51778563 [picture_alt] => Krupņiks – grūbu zupa ar gaļu un sēnēm poļu gaumē [publish_date] => 2020-01-10 09:35:34 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/FxERz2Iv3fE/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778591.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/4_EaaBg2rho/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778591.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/8tpX6d-iUug/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778591.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/8ER9NJNrEf4/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778589.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ktV5mFauoo0/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778581.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/hbh4LY0QUnw/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778589.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/_ld-b1LbYVc/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778587.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/qaqHtrq_7sY/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778587.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Krupņiks – grūbu zupa ar gaļu un sēnēm poļu gaumē 

496

Array ( [id] => 51770397 [title] => Fļaki – poļu tradicionālā zupa no liellopa kuņģa [lead] => Fļaki ir viena no populārākajām poļu zupām – tumīga, kreftīga, sātīga un ... gatavota no liellopa kuņģa. Kaut tas var šķist dīvaini, tomēr, ja tā padomā, mums taču nav nekādu iebildumu pret soļanku, kuras sastāvā ir liellopa vai cūkas nieres. Kā skaidro "Tasting Poland", polijā fļaki ir zināma jau kopš 14. gadsimta un iemanotojusi atpazīstamību kā viena no Polijas karaļa Vladislava II iecienītākajām maltītēm. Laiks mest pie malas aizspriedumus un izmēģināt praksē netālās kaimiņzemes kulinārā mantojuma vēsmas, kas izturējušas laika pārbaudi jau vairāku gadsimtu garumā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/flaki-polu-tradicionala-zupa-no-liellopa-kunga.d?id=51770397 [picture_alt] => Fļaki – poļu tradicionālā zupa no liellopa kuņģa [publish_date] => 2020-01-08 09:19:45 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/obTKwhFED3Y/flaki-polu-zupa-51770413.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/lX--Th96DkE/flaki-polu-zupa-51770413.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/snDFENysWTo/flaki-polu-zupa-51770413.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/u6mv7ZDFXvc/flaki-polu-zupa-51770411.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/l001foMlZmg/flaki-polu-zupa-51770403.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/e0ny7zh-RbQ/flaki-polu-zupa-51770411.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/4P88oGbz6mo/flaki-polu-zupa-51770405.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Jv-OXIm_Esw/flaki-polu-zupa-51770409.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Fļaki – poļu tradicionālā zupa no liellopa kuņģa 

Array ( [id] => 51705625 [title] => Asinsdesas ar miežu putraimiem [lead] => "Lai arī cik precīzi mēs pagatavotu ēdienu pēc receptes, katram tas sanāk citādāks gan pēc garšas, gan smaržas un izskata. Tas attiecas arī uz latviešu tradicionālajām asinsdesām. Kādu laiku domājām, vai vispār likt šo recepti, bet tad nolēmām, ka varbūt kādam noder kāda atziņa vai kāda nianse, jo asinsdesu recepšu ir ļoti daudz," skaidro kulinārijas bloga "Virtuve diviem" autori. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/asinsdesas-ar-miezu-putraimiem.d?id=51705625 [picture_alt] => Asinsdesas ar miežu putraimiem [publish_date] => 2019-12-30 10:38:50 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/GmykbDe2MUc/870f45dee13163d6fc-51705983.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/58wUzLX56Qk/870f45dee13163d6fc-51705979.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/IRe-nF-QLQY/870f45dee13163d6fc-51705985.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/pz1PlSbk73c/870f45dee13163d6fc-51705983.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/lpGccjf0JHY/870f45dee13163d6fc-51705977.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/H_Vop2v0Zg4/870f45dee13163d6fc-51705983.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/a2UvBUYR-T4/870f45dee13163d6fc-51705983.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/-XERzhIZtKM/870f45dee13163d6fc-51705983.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Asinsdesas ar miežu putraimiem 

Array ( [id] => 51740031 [title] => Dāņu Ziemassvētku gaļas bumbiņas ar sviestā sautētiem sarkanajiem kāpostiem [lead] => Gaļas bumbiņas un sarkanie kāposti ir klasika uz Ziemassvētku galda. Lūk, recepte īstā dāņu vintage stilā. Izmēģini! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/danu-ziemassvetku-galas-bumbinas-ar-sviesta-sautetiem-sarkanajiem-kapostiem.d?id=51740031 [picture_alt] => Dāņu Ziemassvētku gaļas bumbiņas ar sviestā sautētiem sarkanajiem kāpostiem [publish_date] => 2019-12-22 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/Fr6dHjrheL4/09a425dfb4a0235dc5-51740043.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/lL3sAPoZHLk/09a425dfb4a0235dc5-51740039.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/dZs05k4Z_Dk/09a425dfb4a0235dc5-51740045.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/EZJZTC5dU_g/09a425dfb4a0235dc5-51740043.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/cQHJ8_YKJc4/09a425dfb4a0235dc5-51740037.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/oK9PgxhT_zY/09a425dfb4a0235dc5-51740043.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ZCBwjuRzdGU/09a425dfb4a0235dc5-51740041.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/LXp4rVyjt7M/09a425dfb4a0235dc5-51740041.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Dāņu Ziemassvētku gaļas bumbiņas ar sviestā sautētiem sarkanajiem kāpostiem 

Array ( [id] => 51660951 [title] => Vienkāršais gaļas un dārzeņu sautējums vācu gaumē [lead] => "Pichelsteiner" – tā Vācijā dēvē šo tumīgo, sātīgo sautējumu. Tā pagatavošanai būs nepieciešami dārzeņi un trīs veidu gaļa. Darba gaita ir gaužām vienkārša –visas sastāvdaļas jāsagriež un kārtām jāliek katlā, iztiekot bez papildus taukvielām un produktu iepriekšējas apcepšanas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vienkarsais-galas-un-darzenu-sautejums-vacu-gaume.d?id=51660951 [picture_alt] => Vienkāršais gaļas un dārzeņu sautējums vācu gaumē [publish_date] => 2019-11-24 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/Z3xOeRV6hTA/sautejums-51660965.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/xmxk56kgQbI/sautejums-51660965.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/OovbwKsSXnk/sautejums-51660965.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/7Kgg3hWRjv4/sautejums-51660963.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/yg7KpeQZ1YI/sautejums-51660955.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/RZCJOtQ22_w/sautejums-51660963.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/zK19bc7Bg_Y/sautejums-51660961.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/YZRp0Tl9XgI/sautejums-51660961.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vienkāršais gaļas un dārzeņu sautējums vācu gaumē 

146

Array ( [id] => 51544477 [title] => Ķirbju pankūkas ar rudens svētku garšvielām [lead] => "Es nezinu, kā ir ar cāļiem, bet ķirbjus patiešām skaita rudenī. Agrāk labas ražas gados ķirbji mums atņēma lielu daļu grīdas, bet tagad, kad esam tikuši pie mājas ar rožu dobēm, ķirbji pie mums biežāk atripo draugu dāvināti. Tā nu kaut kā sanāk, ka rudenī mājās vienmēr kāds ķirbis ir, un, kur ķirbis, tur jādomā receptes, jo neba nu ēdīsi ķirbju krēmzupu visu nedēļu. Var jau gan arī tā darīt, bet tad sestdienā jāuzcep pankūkas. Ar ķirbi, protams." [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/kirbju-pankukas-ar-rudens-svetku-garsvielam.d?id=51544477 [picture_alt] => Ķirbju pankūkas ar rudens svētku garšvielām [publish_date] => 2019-10-14 11:54:21 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/7bVku-FFhF8/c0fd25da42fded5c6c-51544555.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/OoVthxNW8oM/c0fd25da42fded5c6c-51544553.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Ehcn6Tx-4yk/c0fd25da42fded5c6c-51544549.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/rqk6MSiK9bs/c0fd25da42fded5c6c-51544555.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/xuTPy1Y4sCU/c0fd25da42fded5c6c-51544545.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3ymZE9tocqE/c0fd25da42fded5c6c-51544555.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/-ATl90lQrYw/c0fd25da42fded5c6c-51544551.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Nx_3VjhHGP8/c0fd25da42fded5c6c-51544551.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ķirbju pankūkas ar rudens svētku garšvielām 

Array ( [id] => 51343395 [title] => Saldas un piparotas marinētu gurķu šķēles ziemai bez pasterizēšanas [lead] => Vienkārši pagatavojamu un praksē vairākkārt pārbaudītu gurķu ieburkošanas metodi bez pasterizēšanas iesaka mūsu lasītāja Irina Socka. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/saldas-un-piparotas-marinetu-gurku-skeles-ziemai-bez-pasterizesanas.d?id=51343395 [picture_alt] => Saldas un piparotas marinētu gurķu šķēles ziemai bez pasterizēšanas [publish_date] => 2019-09-01 09:43:49 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/fPmtzhoy3qg/145fd5d494f19974f6-51343409.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/NxqoM-HspCI/145fd5d494f19974f6-51343407.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Bdsi4WISi1A/145fd5d494f19974f6-51343403.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/EjK6jjLVsm4/145fd5d494f19974f6-51343409.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/WV8hi8i8QYc/145fd5d494f19974f6-51343401.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/_9HUQ63n1Ak/145fd5d494f19974f6-51343409.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/LUQdHtVjQmE/145fd5d494f19974f6-51343405.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/lsKxqar94io/145fd5d494f19974f6-51343405.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Saldas un piparotas marinētu gurķu šķēles ziemai bez pasterizēšanas 

1537
1 . lapa no 7

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.