45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 lcāļa buljons1.5 ĒKmilti2 gab.sīki sakapāti sīpoli1 ĒKsviests2 gab.tomāti4 ĒKrīvēts siers2 gab.burkāni2 gab.olas700 mlpiens sāls pipari
Sagatavošana
1
Cāļa buljonā uzvāra burkānus, tomātus un sīpolus. Kad tie gatavi, sablendē.
2
Pagatavo balto mērci, izkausētam sviestam pievienojot miltus. Visu laiku maisot, pakāpeniski pievieno pienu. Mērci lej zupā un iemaisa.
3
Pāris sakultus olu dzeltenumus, nemitīgi maisot, iejauc zupā.
4
Pasniedz ar smalki sagrieztiem maurlokiem (var lietot ar/un kinzu) un svaigu franču maizi.
5
Sieru pievieno pašās beigās - ieber šķīvītī.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit