Sātīgā dārzeņu krēmzupa ar vistas buljonu
Foto: Shutterstock
3.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Dārzeņu krēmzupa sātīgām pusdienām kaloriju neskaitītājiem.

Cāļa buljonā uzvāra burkānus, tomātus un sīpolus. Kad tie gatavi, sablendē.

Pagatavo balto mērci, izkausētam sviestam pievienojot miltus. Visu laiku maisot, pakāpeniski pievieno pienu. Mērci lej zupā un iemaisa.

Pāris sakultus olu dzeltenumus, nemitīgi maisot, iejauc zupā.

Pasniedz ar smalki sagrieztiem maurlokiem (var lietot ar/un kinzu) un svaigu franču maizi.

Sieru pievieno pašās beigās - ieber šķīvītī.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form