Foto: Shutterstock
Dārzeņu krēmzupa sātīgām pusdienām kaloriju neskaitītājiem.
45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 lcāļa buljons1.5 ĒKmilti2 gab.sīki sakapāti sīpoli1 ĒKsviests2 gab.tomāti4 ĒKrīvēts siers2 gab.burkāni2 gab.olas700 mlpiens sāls pipari

Sagatavošana

1

Cāļa buljonā uzvāra burkānus, tomātus un sīpolus. Kad tie gatavi, sablendē.

2

Pagatavo balto mērci, izkausētam sviestam pievienojot miltus. Visu laiku maisot, pakāpeniski pievieno pienu. Mērci lej zupā un iemaisa.

3

Pāris sakultus olu dzeltenumus, nemitīgi maisot, iejauc zupā.

4

Pasniedz ar smalki sagrieztiem maurlokiem (var lietot ar/un kinzu) un svaigu franču maizi.

5

Sieru pievieno pašās beigās - ieber šķīvītī.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!