Tasty
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g kūpināta cāļa krūtiņas desa
kūpināta cāļa krūtiņas desa
120 g
120 g vītināta desa
vītināta desa
8
8 olas
olas
200 ml
200 ml 10% saldais krējums
10% saldais krējums
125 g
125 g mocarella
mocarella
100 g
100 g rīvēts cietais siers
rīvēts cietais siers
100 g
100 g spināti
spināti
  • Brokastis
  • Launags
  • Citi ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • "Grila skola" šoreiz māca, kā uz grila pagatavot fritatu jeb bagātīgu omleti ar divu veidu sieriem un desas sķēlītēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas uzputo, putojot pievieno saldo krējumu.

    Olu masai pievieno divas trešdaļas no cietā siera, spinātus un apmaisa.

    Desas sagriež šķēlītēs. Cepamformā ielej olīveļļu un apcep tajā abus desas veidus. Tad desas pārlej ar olu masu un uz grila vai krāsnī cep minūtes 20.

    Pievieno saplucinātu mocarellu, pārkaisa ar atlikušo cieto sieru un cep vēl minūtes 10.

    Omleti sagriež gabalos un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form