"Grila skola" šoreiz māca, kā uz grila pagatavot fritatu jeb bagātīgu omleti ar divu veidu sieriem un desas sķēlītēm.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gkūpināta cāļa krūtiņas desa120 gvītināta desa8 olas200 ml10% saldais krējums125 gmocarella100 grīvēts cietais siers100 gspināti

Sagatavošana

1

Olas uzputo, putojot pievieno saldo krējumu.

2

Olu masai pievieno divas trešdaļas no cietā siera, spinātus un apmaisa.

3

Desas sagriež šķēlītēs. Cepamformā ielej olīveļļu un apcep tajā abus desas veidus. Tad desas pārlej ar olu masu un uz grila vai krāsnī cep minūtes 20.

4

Pievieno saplucinātu mocarellu, pārkaisa ar atlikušo cieto sieru un cep vēl minūtes 10.

5

Omleti sagriež gabalos un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!