Sātīgā lazanjas zupa ar diviem sieriem
Foto: Vida Press
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
15 ml
15 ml olīveļla
olīveļla
350 g
350 g salami desa
salami desa
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
4 gab.
4 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 TK
1 TK oregano
oregano
30 g
30 g tomātu pasta
tomātu pasta
1 gab.
1 gab. konservēti tomāti, bundža
konservēti tomāti, bundža
1 l
1 l vistas buljons
vistas buljons
1 gab.
1 gab. lauru lapa
lauru lapa
150 g
150 g makaroni
makaroni
1 sauja
1 sauja svaigs baziliks
svaigs baziliks
60 g
60 g Parmezāna siers
Parmezāna siers
200 g
200 g Mocarella
Mocarella
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari, malti
melnie pipari, malti
  • Ēdieni bērniem
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Lazanjas zupa ir īsti piemērota dienām, kad gribas dažādot savu ēdienkarti ar itāliskām garšām, bet nav iedvesmas gatavot oriģinālo lazanju.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolus un ķiplokus nomizo, sagriež gabaliņos. Mocarellu un parmezānu sarīvē un samaisa. Desu sagriež strēmelītēs.

    Katlā uzkarsē eļļu. Liek cepties desu un cep 5-7 minūtes, tad nolej liekos taukus.

    Pievieno sīpolus, ķiplokus un sautē pāris minūtes, tad pievieno oregano, tomātu pastu un turpina sautēt vēl 5 minūtes.

    Pievieno sasmalcinātus tomātus, buljonu, lauru lapu, uzliek vāku un uz nelielas uguns sautē 30 minūtes.

    Liek klāt makaronus un vāra, līdz tie ir gandrīz gatavi.

    Pievieno sāli, piparus, saplucinātas bazilika lapas.

    Pasniedzot pārkaisa ar siera maisījumu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form