Sātīgā šampinjonu un dārzeņu biezzupa ar gaļu
Foto: Shutterstock
4.3333 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 kartupeļi
kartupeļi
3
3 ķiploka daivas
ķiploka daivas
1
1 sīpols
sīpols
1
1 burkāns
burkāns
0.5
0.5 paprika
paprika
1
1 tomāts
tomāts
100 g
100 g gaļa (desa, žāvēta gaļa, cauraudzītis)
gaļa (desa, žāvēta gaļa, cauraudzītis)
50-100 g
50-100 g šampinjoni
šampinjoni
 
sāls
sāls
 
melnie piparu graudi
melnie piparu graudi
 
garšvielas
garšvielas
 
lauru lapas
lauru lapas
 
dilles
dilles
  • Dārzeņu zupas
  • Sēņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Rudenīgi koša, sātīga un garda šampinjonu un dārzeņu biezzupa, kas ir vienkārši pagatavojama un īpaši labi garšos ar karoti skābā krējuma.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus sagriež kubiņos, liek ūdenī un uzvāra. Uzliek vāku un vāra 10 minūtes, līdz kartupeļi mīksti.

    Pievieno lauru lapas, melnos piparus, sāli un garšvielas. Piemet salmiņos sagrieztu papriku, kubiņos sagrieztus tomātus, salmiņos sagrieztu gaļu .

    Uz eļļas apcep smalki sagrieztus sīpolus, ķiplokus un šķēlēs sagrieztus šampinjonus. Pēc 3–4 minūtēm pievieno uz rupjās rīves sarīvētus burkānus un turpina cept vēl pāris minūtes. Pannas saturu pievieno zupai un vāra aptuveni 7–10 minūtes. Kad zupa gatava, pievieno kapātas dilles.

    Pirms pasniegšanas pievieno skābu krējumu.

    Iesūtīja: Lidija

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form