40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
300 gseleriju kāti1 gab.sīpols150 gcepamās desiņas1 lgaļas buljons2 ĒKolīveļļa120 grīsi2 burkāni4 ĒKrīvēts cietais siers sāls pipari
Sagatavošana
1
Selerijas notīra, nomazgā sagriež loksnītēs.
2
Sīpolus notīra, sagriež kubiņos. Burkānus nomizo, sagriež ripiņās.
3
Desiņas sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
4
Katlā uzkarsētā olīveļļā apcep sīpolus ar desiņām, līdz tie kļūst zeltaini, tad pievieno selerijas un burkānus. Maisot cep 5 minūtes.
5
Pielej karstu buljonu un vāra 10 minūtes uz mazas uguns.
6
Pievieno sāli, piparus, rīsus un vāra vēl 15 minūtes, līdz rīsi gatavi.
7
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar rīvētu sieru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit