
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g seleriju kāti
seleriju kāti1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols150 g
150 g cepamās desiņas
cepamās desiņas1 l
1 l gaļas buljons
gaļas buljons2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa120 g
120 g rīsi
rīsi2
2 burkāni
burkāni4 ĒK
4 ĒK rīvēts cietais siers
rīvēts cietais siers sāls
sāls pipari
pipariSātīga un viekārši pagatavojama seleriju zupa ar apceptām desiņām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Selerijas notīra, nomazgā sagriež loksnītēs.
Sīpolus notīra, sagriež kubiņos. Burkānus nomizo, sagriež ripiņās.
Desiņas sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
Katlā uzkarsētā olīveļļā apcep sīpolus ar desiņām, līdz tie kļūst zeltaini, tad pievieno selerijas un burkānus. Maisot cep 5 minūtes.
Pielej karstu buljonu un vāra 10 minūtes uz mazas uguns.
Pievieno sāli, piparus, rīsus un vāra vēl 15 minūtes, līdz rīsi gatavi.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar rīvētu sieru.
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.