Foto: Shutterstock
Divu sieru zupa ir ātri pagatavojama un piemērota īpaši sātīgai pusdienu maltītei, jo tās garšu bagātina arī kartupeļi, konservēta kukurūza un kraukšķīgs bekons.
25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gkausētais siers30 grīvēts cietais siers1 buljona kubiņš150 gkonservēta kukurūza sāls pipari1.5 lūdens3 kartupeļi4 šķēleskūpināts bekons pēc garšaszaļumi

Sagatavošana

1

Ūdenim pievieno buljona kubiņu un uzvāra. Pievieno kukurūzu, nelielos kubiņos sagrieztus, iepriekš nomizotus kartupeļus, sāli, piparus un uz nelielas liesmas vāra, līdz kartupeļi ir mīksti.

2

Iemaisa zupā kausēto sieru un rīvētu cieto sieru.

3

Pa to laiku pannā apgrauzdē bekona kubiņus, sakapā zaļumus.

4

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar bekona kubiņiem un zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!