25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gkausētais siers30 grīvēts cietais siers1 buljona kubiņš150 gkonservēta kukurūza sāls pipari1.5 lūdens3 kartupeļi4 šķēleskūpināts bekons pēc garšaszaļumi
Sagatavošana
1
Ūdenim pievieno buljona kubiņu un uzvāra. Pievieno kukurūzu, nelielos kubiņos sagrieztus, iepriekš nomizotus kartupeļus, sāli, piparus un uz nelielas liesmas vāra, līdz kartupeļi ir mīksti.
2
Iemaisa zupā kausēto sieru un rīvētu cieto sieru.
3
Pa to laiku pannā apgrauzdē bekona kubiņus, sakapā zaļumus.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar bekona kubiņiem un zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit