
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g kausētais siers
kausētais siers30 g
30 g rīvēts cietais siers
rīvēts cietais siers1
1 buljona kubiņš
buljona kubiņš150 g
150 g konservēta kukurūza
konservēta kukurūza sāls
sāls pipari
pipari1,5 l
1,5 l ūdens
ūdens3
3 kartupeļi
kartupeļi3-4 šķēles
3-4 šķēles kūpināts bekons
kūpināts bekons pēc garšas
pēc garšas zaļumi
zaļumiDivu sieru zupa ir ātri pagatavojama un piemērota īpaši sātīgai pusdienu maltītei, jo tās garšu bagātina arī kartupeļi, konservēta kukurūza un kraukšķīgs bekons.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ūdenim pievieno buljona kubiņu un uzvāra. Pievieno kukurūzu, nelielos kubiņos sagrieztus, iepriekš nomizotus kartupeļus, sāli, piparus un uz nelielas liesmas vāra, līdz kartupeļi ir mīksti.
Iemaisa zupā kausēto sieru un rīvētu cieto sieru.
Pa to laiku pannā apgrauzdē bekona kubiņus, sakapā zaļumus.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar bekona kubiņiem un zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.