Sātīgā ungāru gulašzupa
Foto: Shutterstock
3.9273 55
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g sīpoli
sīpoli
2 gab.
2 gab. paprika
paprika
250 g
250 g tomāti
tomāti
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
200 g
200 g cūkgaļas kakla karbonāde
cūkgaļas kakla karbonāde
200 g
200 g liellopa gaļa, pleca gabals
liellopa gaļa, pleca gabals
1 TK
1 TK timiāns
timiāns
1 gab.
1 gab. lauru lapaa
lauru lapaa
2 TK
2 TK paprikas pulveris
paprikas pulveris
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari, malti
melnie pipari, malti
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
1,5 l
1,5 l gaļas buljons
gaļas buljons
šķipsna
šķipsna ķimenes, maltas
ķimenes, maltas
1 TK
1 TK citrona miza, sarīvēta
citrona miza, sarīvēta
150 g
150 g skābais krējums
skābais krējums
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ungāru nacionālā virtuve
  • Tradicionālā ungāru gulaša zupa ir tik bieza un sātīga, ka vakariņās pilnīgi noteikti varēsi iztikt bez pamatēdiena.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolus un ķiploku notīra un sasmalcina.

    Papriku nomazgā, iztīra un sagriež sloksnītēs.

    Katru tomātu sagriež 8 daiviņās.

    Gaļu sagriež gabaliņos, liek sakarsētā katlā un stipri apcep, nepievienojot taukvielas.

    Tad gaļai pievieno dārzeņus un, nepārtraukti maisot, labi apbrūnina.

    Pielej buljonu, pievieno piparus, cukuru, timiānu, paprikas pulveri, lauru lapu, un vāra aptuveni stundu.

    Nogriež uguni, pievieno ķimenes, citrona miziņu un sāli.

    Pirms pasniegšanas pievieno skābu krējumu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form