Sātīgā ungāru gulašzupa
Foto: Shutterstock
3.8537 41
Sarežģītība: viegli

Tradicionālā ungāru gulaša zupa ir tik bieza un sātīga, ka vakariņās pilnīgi noteikti varēsi iztikt bez pamatēdiena.

Sīpolus un ķiploku notīra un sasmalcina.

Papriku nomazgā, iztīra un sagriež sloksnītēs.

Katru tomātu sagriež 8 daiviņās.

Gaļu sagriež gabaliņos, liek sakarsētā katlā un stipri apcep, nepievienojot taukvielas.

Tad gaļai pievieno dārzeņus un, nepārtraukti maisot, labi apbrūnina.

Pielej buljonu, pievieno piparus, cukuru, timiānu, paprikas pulveri, lauru lapu, un vāra aptuveni stundu.

Nogriež uguni, pievieno ķimenes, citrona miziņu un sāli.

Pirms pasniegšanas pievieno skābu krējumu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form